לייל אהבה........

אז ככה יקירי.......

אז בוא אומר לך כך.... ישנה אפשרות שהאוטובוס יעצור ישירות בתחנה הסופית (שנמצאת אצלי) ואז האוטובוס יוכל לעשות את המסלול חזרה לכיוון התיבה הקטנה שנמצאת בעיר ללא ההפסקה....

עא

New member
תחנה סופית

לו רק ידעתי היכן נמצאת התחנה הסופית הייתי מייד קופץ על המסלול.אין צורך באוטובוס מבחינתי כי אני נייד. על ארבע אגיע כשמתנה בידי מיועדת לך מלכתי אהובתי. לו רק ידעתי כוון כללי היכן נמצאת המלאכית שלי. ותמיד קיימת האפשרות להעזר בתיבת הקסמים אם כי למען האמת גם כך אנו די יפה מתקדמים. האם המקום קרוב יחסית למרכז או שמא הוא מרוחק ומבודד. האם ארמונך נמצא תחת הצל של אישיות מדופלמת או שמא תחת הצל של מילה שפירושה ניתן מסיבה אחרת? אהבה עזה בקצה אצבעותיי ודם חם זורםכעת בעורקיי. אלייך אני עורג כדי שאוכל מקרוב להראות לך כמה אני אוהב להגיע לתוצאה והישג.

תחנה קסומה....

אני די קרובה לתיבת הקסמים.... ההתקדמות היא של שנינו. בקצב שלנו.... הפירוש ניתן מסיבה אחרת....... אני לא אישיות מדופלמת....... אני אישיות בפני עצמי..... אהבה ותשוקה ה זורמת ביננו כמו מים....... חושקים... רוצים..... להוטים..... התחנה הסופית היא תחנה אלקטרונית משלי(המבין יבין) וזאת תהייה עוד התקדמות... האם הבנת אותי אהובי?

עא

New member
אלקטרוני

משהו קטן ועדין? אהובתי יכול להיות שאני מבין.

עא

New member
אי-

האם עשיו ומי אל מי? אני בוער בלהבה מלכתי היפה. כוליאש תשוקה.

עא

New member
טעות

האות כ נשמטה ונדמה לי שהבנתי אבל הם זה באמת פרטי? האם המילה הראשונה מתחרזת עם שנת?

עא

New member
המשך מחר

מסיבות מובנות אני כעת מנתק ויותר מאוחר נמשיך להתעמק. אם ניחשתי נכון למה הכוונה אז בצד שלי זו בעיה ולא כדאי להתמודד איתה. עלול להיווצר רושם מוטעה וזאת לא ארצה.

יקירי.......

אני חושבת שהבנת נכון........ זה פרטי....... ואתה הראשון ז\את אומרת אתה לי....... ואני לא לך.....

sweet melon

New member
אני והוא

יחד הולכים יד ביד יחד נושמים נשימה אחת יחד חוזרים לביתנו יחד אוכלים בשולחננו ישנים במיטתינו מה זה משנה בעצם מה אנחנו עושים? העיקר יחד.. שנינו ביחד... אוהבים sweet melon אתה כל כך יפה
כמו הפרחים העדינים האילו. נפשתך נראית לי עדינה וחמה ואני רואה את רוחך המדהימה.
מחבקת את רוחך בשתי ידי ורוצה לשאוב חלק ממנה אל תוכי
כמו השמש היא חמה רותחת שורפת אותי
הירח כבר עלה ואני חייבת לשחררה לחופשי
אפזרה בשדה פרחים קרוב שתפיץ את ריחה בין הפרחים ואבקת נשמתך תתעופף בגני ליד חלוני ואנשום יום יום את אבקת נשמתך עד אשר תהיה בתוכי.
בלו העלית חיוך על פני . אתה מקסים!
sweet melon

sweet melon

New member
ooppppss

קפצה לי המשך של הודעה אחרת.. לא נורא היא לא מזיקה כאן..
sweet melon

למעלה