השואלת צריכה גם לענות, לא../images/Emo35.gif
יכול להיות שאני רואה הכל מנקודת מבט מאד אמוציונלית, אבל המקום הזה נראה לי כמו בית. ואולי לא רק לי. מקום שאפשר להוציא בו קיטור, לצחוק ולבכות מיד פעם. אני חושבת שיש מקום למפגשים ולקצת יותר מטישים כל שבוע. מידי פעם המוטיבציה של בעניין הזה נגמרת, עקב אי שיתוף פעולה של החברים , אבל בד"כ אני מאד מוכנה ליזום בתחום. הייתי רוצה שהמקום הזה יהיה יותר מאורגן. יכול להיות שיש לי שאיפות גדולות ואני סתם הוזה, או סתם סובלת מיתר מוטיבציה-קומונרית. אני נורא רוצה שיהיה פה איזה סדר קבוע- סיכום שבועי, פינות קבועות, איזה "ועידת קישוט" כזו, שתחשוב על רעיונות. גם אם זה לא אירגון ממוסד, ממש חשוב לי שיהיהו מפגשים והכל יהיה מאורגן באיזו דרך. הייחוד של הפורום הוא בזה שכל אחד יכול לבוא לפה: חילונים, דתיים, יוצאים (כמובן) וסתם מחבתים"ם. ולכולם יש מקום. אני לא יודעת אם מישהו חושב על מטרות לפורום ואם בודקים אם עמדנו ביעדים, אבל המטרה היא להוות פה איזה מקום שנרגיש בו טוב, איזה מקלט, מקום שנרגיש בו כמו בית. שאולי חסר לחלק גדול מאיתנו. זה אמנם נהיה מקום מפגש לחברים אבל יותר מהכל אני חושבת שזה פורום תמיכה ליוצאים בשאלה. מה, לא ככה? ואני חושבת שנשרוד. אני לא יודעת כמה זמן בדיוק ומה יהיה איתנו, אבל נשרוד כמה שנים טובות עד שנתפגר, נתבגר ונמות.