לייזר,

האמת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

עם כמות היוצאים שפגשתי אתמול , אפשר לפתוח חוג שלם רק שלנו... נועם סטאריק, נדודי, ברוריה2 ושלא מרצונו: ד"ש!!!

rigoletto111

New member
אם לסטודנטים הארמנים

יש תא שלהם, למה שלסטודנטים היוצאים לא יהיה? ואני רואה שם גם את אפי. בטח גם אני רואה שם את ברוריה2, רק שאין לי מושג מי היא...

התאמות ושינויים

מיכל יקרה, אין כאן עניין של התאמה או חוסר התאמה. השאלה היא האם התכניות שאת רוצה לעשות חייבות לקרום עור וגידים מתוך הפורום או ממקומות אחרים. יכול מאוד להיות שכל הרעיונות שלך נפלאים אבל אני לא בטוח שהפורום הוא המקום עבורם. את יכולה לערוך מפגשים, טיולים ותכניות, להזמין אליהם גם או רק את משתתפי הפורום אבל לא כל דבר חייב להיעשות תחת הפורום. את לא צריכה את האישור שלי או של הנהלת תפוז כדי לעשות משהו אלא יכולה לעשות דברים באופן עצמאי לחלוטין. למה שתתאמצי? לא יודע. אם זה חשוב לך, כנראה שתתאמצי ומי שזה חשוב לו, יצטרף אלייך. המאמץ שלך לא זוכה לזלזול. ממש לא. השאלה היא -שוב- מה המקום של התכניות שלך לגבי הפורום... (כשתפתחי ליין מסיבות באומן תזמיני אותי?)

R a c h e

New member
מיכל, אני לא מבינה על מה את מדברת..

כששלחת את המסרים על המפגש אני עניתי לך במסר אישי בהתלהבות רבה והאמת, התאכזבתי לקרוא את ההודעה הזאת.... מפגש יומולדת שנתיים כן/לא, טיש כן/לא. אני מתכננת להיות שם ב-13/11 (עד כמה שזה תלוי בי) מקווה שגם אתם תהיו שם!

R a c h e

New member
עוד משהו מ"ראש קטן"

נדמה לי שהצלחתי להזיז ולארגן מפגשים (לפחות חלקית ) גם מאילת כשאני ניסיתי לארגן זה היה כי אני רציתי לפגוש את החבר'ה הכלל הוא: מי שרוצה לבוא - שיבוא מי שלא רוצה - שלא יבוא מי שרוצה לארגן - שיארגן מי שלא רוצה - שלא יארגן כל אחד עושה מה שטוב לו ומה שמתאים לו

אליה1

New member
מה? את תהיי שבוע הבא?

אז בטח שאני אהיה שם!! יואווווווו איזה כיף!

1. לא דיברתי עלייך...

2. תעשו משהו לכבוד זה בטיש וגמרנו. רציתי לעשות משהו קצת אחר אבל הוציאו לי ת'אוויר מהבלון. <מיכלי חסרת נשימה>.

ש חף

New member
רגע רגע

מיכלית,אני יומיים לא פה וכבר את עושה בלאגן???
בכל מקרה,אני רוצה להתייחס להודעה שלך- איך אני רואה את הפורום???? שאלה ממש קשה... אני רואה את הפורום כמקום וירטואלי שכיף לי להביע את עצמי בו ולקרוא את מב שכותבים המשתתפים. והפורום האנושי -(אלה שכבר מזמן לא רק וירטואלים בשבילי) קובץ אנשים שאני אוהבת. מיכלי,זה נכון שכשהפורום הוקם היינו קהילה קטנה ואינטימית ונפגשנו הרבה, אבל דברים השתנו ,הרוב מכירים ויש את הטיש השבועי אז פחות מתלהבים. בקשר לניהול הפורום -את דעתי אני אגיד ללייזר בהזדמנות.

לא עוד "בהזדמנות"...

זה המקום, זה הזמן. יש לך ביקורת? סבבה. שהכל יהיה גלוי. כאן! (לייזר משתיק ביקורות)

ש חף

New member
עם כל הכבוד

לפתיחות, אני בוחרת לא לכתוב את זה כאן. מכבד אותה?

תנאית

New member
תקשיבי, ותקשיבי טוב!

ממה שאני יודעת הרבה מהפעילים בפורום והרבה מהוותיקים, לא מגיעים לטיש , מסיבות שונות. זה נכון שמאז הטיש יש פחות מקום למפגשים, אבל: הירושלמים או שאר אנשים בקצווי תבלנו הקטנה לא מגיעים, כי גם אם חלק היו רוצים ,הטיש מתקיים כל שבוע והרכבו משתנה. אני שמחתי לקרוא על המפגש, אני בטוחה שעוד הרבה . קשה לי להאמין שאנשים אמרו לך במפורש שהם לא יגיעו, בכל אופן בטח לא הרבה ובעיקר כי הם לא יכולים. רק מה: לייזער צודק לחלוטין -מטבע הדברים אפשר לכתוב שרשור אחד , לקבל תגובות, וזהו!!! השאר מתנהל במסרים ובטלפון! וזה תמיד היה כך. אני לא מבינה למה הפעם לקחת את זה קשה, למה את מצפה? מאנשים שיענו באקסטזה בלתי נשלטת על השאלה: באיזה תאריך בדיוק? העניין של ארגון הוא די בירוקרטי ויבשושי מטבעו, ולכן רוב האנשים מנסים להתחמק ממנו, ולכן כל הכבוד לך שאת לא. וזהו. מיכל.

שימו ../images/Emo23.gif!!! ../images/Emo124.gif

בתאריך 13/11 יתקיים במקום מושב הטיש חגיגת השנתיים לפורום כולם מוזמנים!!!
<מיכלי יצאה ידי חובת כל הדעות>

מיכלי, הכל שאלה של עיתוי

הרעיון של חגיגת שנתים לפורום הוא מצויין אבל אני רוצה להזכיר לך שרק לפני 3 שבועות אורגנה מסיבה אצל לה פיי. התאריך הרי לא קדוש ולכן היה כדאי לדחות קצץת את המפגש לתחילת דצמבר ואז היה יותר ביקוש. חוצמזה, רצוי שתתאמי עם לייזר ואחרים כל יוזמה כזו בטרם פירסום תאריך.

לא. זו לא שאלה של עיתוי.

מה שאני מדברת עליו הוא משהו אחר לגמרי. וזה לא משנה גם אם אני אעשה את המסיבה בעוד חצי שנה. יש אנשים שחושבים שנפגעתי/נעלבתי אישית. טעות בידכם. לא נעלבתי מאף אחד, עובדה שאני ממשיכה לכתוב כאן בשצץ קצף. רק שאין לי כוח להשקיע אנרגיות במקום כזה רדום. אין לי עניין בכבוד אישי. רק רציתי לתרום לפורום - שמעדיף להמשיך את שנת החורף שלו.

ושוב את, שלומות

מתי תביני שלא כל מה שמתאים לך ולא כל התכניות שלך מתאימות לכולם? הפורום לא ישן אלא חי, מתפקד ובועט. הבעיה היא שאת רוצה להדביק לו תכניות גרנדיוזיות שלא בהכרח מתאימות לו. לרוב האנשים כאן יש חיים לפני, אחרי ותוך כדי הפורום. הם מבלים, חיים, נושמים, עובדים, מכירים. הפורום הוא איזשהו בונוס שממלא פונקציה קטנה מאוד בתוך שלל הדברים שכל אחד מאתנו צריך. להפוך את זה למן משהו בומבסטי זו טעות. לדעתי (ולפי ההיענות המרשימה כאן, כנראה לא רק דעתי שלי).

למעלה