ליידי בל,,,

ליידי בל,,,

קבלי ח"ח על התבשילים על האנרגיות,,,, על הכח,, אני בתקופה הזאת של חיי במקומך,, חיפשתי רק מקום להניח את הראש ולישון,,, והילדה,,,היא פשוט,,, מטריפה,,

טאקושית שולינקה וכולם..בואו רגע..

היום בדיוק סיפרתי לטאקי על עבודות האומנות של ארפי בעלי, כמובן כהובי תחביב ולא יותר מזה, אם שמתם לב מאחורי אמא שלי יש תמונה גדולה של יפנית, את זה בעלי עשה מתנה ליום הנישואין של הורי שחגגו שלושים שנות נישואין, בעלי אוהב לצייר על זכוכיות ובכלל תמונות, הנה מביאה כמו בהטחתי טאקושית רק חלק בינתים מיצירותיו. ויש עוד הרבה.. חלק אצל הורי, חלק אצל אחותי בהונגריה .. אבל הכל לשם הנאה הוא עושה.. מקווה שתאהבו..

חן (*_*)

New member
עבודה יפהפייה של אדם סופר-מוכשר../images/Emo140.gif

אם ארפי ירצה, אני בטוחה שיוכל להפוך את התחביב לעיסוק שרווח כספי נאה בצידו. אהבתי

אמרתי לו את זה חן אבל לצערי הוא..

לא מוכן למכור את ציוריו הוא עושה אחד ויחיד מכל דבר, שהמוזה נוחתת עליו, והוא מרגיש שכל ציור הוא בייבי שלו, הוא מעניק בדרך כלל כמתנה לאנשים שיקרים ללבו או ללבי, זה המעט שהוא עושה איתם מלבד זאת הבית גדוש פה בציוריו, לפחות אני לא צריכה לקנות אומנות חחח

ידי אומן ...../images/Emo127.gif

זה לא רק ידיים אומן קודם כל במחשבה ברעיון שעולה לו כך מתוך הלא מודע אל הלב החם את היצירה מדליק הוא על אש קטנה מכאן ועד לתמונה הידיים ידי הפלא את המנגינה של כל צבעי התכלת על גבי בד נייר או זכוכית של בדולח ינגנו להם בקליל תפארת ממש יצירות יפות ...

פ ש ו ט י

New member
WOWWWWWW .......

פשוט מדהימים כל אחד ואחד מהם... תמסרי לו, ברגע שאני צובעת ת'חדרים של הילדים, הוא מוזמן לצייר נופים על הקירות שלהם... פשוט מדהים ליידי..
משו...משו...

תודה נשמה..את יודעת במאי הקרוב

שוב אנחנו נהיה במג'יק סאן רייז..נביא לך איזה תמונה מיוחדת מתנה
ממשיכה עם התמונות.. ועוד מעט אני ישים ציור שהוא צייר בחדר של קורל, לפני שהיא נולדה הוא צייר לה את זה על הקיר, הוא מומחה בציורי קירות על הקיר... אבל הכל כתחביב כמובן..

ציורים מדהימים

ויפים , הוא גם מוכר.......... פשוט מדהים, יפה מיוחד ,
שאלה שלי רק על זכוכית או גם רגיל ........

גם על זכוכית וגם על בד וגם ויטראז'

הוא פשוט אוהב לעשות את זה להנאתו, הוא טוען שזה מרגיע אותו.. אחרי השח מט, שזה המשחק המועדף עליו בעולם
הנה הציור קיר שעל קיר שלם בחדר של קורל לא יכולתי לתפוס את כל הקיר אבל הבאתי את העיקר, שתבינו זה ציור ענק על כל הקיר..מלך האריות..

וזאת התמונה הראשונה שהוא צייר בחייו

אמנם הדמות בלתי מובנת ודמיונית, אבל היא תלויה בחדר השינה שלנו היא יקרה מאוד ללבו..ממנה התחיל את דרכו בציור..

למעלה