"ליטר של דמעות"

kiCkiC

New member
לא נכון

סרטן צובט.... והפסדת שלא באת, לימור הרוויחה גם חוג פימו, גם קוסקוס וגם ערימת דיסקים שיספיקו לה לחודשים

giligil11

New member
יופי~

הסרטים שהבאת לי, תדפיסי עליהם עוד חודש כי לא ראיתי את כולם! חוץ מזה למה לא במסנג'ר? לא יותר קל?

lim55

New member
שכחת את העוגיות..../images/Emo6.gif

אני טובלת אותם עכשיו בקפה ונהנית..יאמי. תגידי לאמא שלך תודה ממני וישר כוח. אחלה עוגיות!!! אני יושבת מול המחשב ומתחילה לעבור על הדיסקים.. איזה כייף!!!!

dayana3

New member
רק רגע../images/Emo12.gif,

את הרגע אמרת, זתומר'ת כתבת, שהיון בין שחקן גרוע
*בולעת רוק 2*
אז נכון שהוא יפה ברמות מפחידות
, ושלפעמים היופי שלו עולה על כישורי המשחק, אבל הוא לא כזה שחקן גרוע
אני מבינה כשאת אומרת את זה על סונג יורי (למרות שאין לי בעיות מיוחדות איתה), אבל ביני בהחלט מוכשר
.. לפחות קצת.. את לא יכולה להכחיש
.. וכן, אומנם Snow Queen לא הייתה הסדרה הכי מקורית ומשובחת שראיתי, ואולי המשחק לא היה כזה מעולה, אבל היא בהחלט קיבלה אצלי ציון עובר..

kiCkiC

New member
גרוע! גרוע!

וממש לא השתפר. ראיתי אותו בדרמה האחרונה שלו The World They Live in כי אמרתי אולי בכל זאת הוא השתפר... איזה השתפר ואיזה נעליים, הוא וסונג היי-קיו נשארו גרועים כשהיו
שניהם יפים שזה כואב בעיניים, אבל באותה המידה שניהם חסרי כישרון משחק שזה גם כואב, רק במקום אחר - ואני ישבתי לראות איזה 6-7 פרקים עד שהתייאשתי ומחקתי כל ראיה מהמחשב שלי... ואני מצטערת אבל "אולי המשחק לא היה כזה מעולה" די הורס לי את כל דרמה ו/או סרט - אם המשחק לא טוב והסיפור לא מקורי אז מה נשאר בעצם
בשביל לראות כמה אנשים יפים אני יכולה לפתוח קטלוג דוגמנות...

dayana3

New member
קומאו../images/Emo13.gif

היחידה שראיתי ממה שהמלצת היא Snow Queen.. ועשית לי חשק לראות את Sad Love Song.. היא עד כדי כך 'קשה לצפייה'

lim55

New member
נשמע שאת אוהבת

טרגדיות או רוצה לראות אז לך לא יהיה קשה... הגיבורה היא,בתחילת הסדרה, עוורת ועוברים עליה ועל החבר שלה תלאות ויסורים והכל כזה עצוב...והיא כ"כ טובה וחסודה ומקסימה ויפה שדי... אי אפשר לסבול את זה. ביוטיוב עוד יצא לי לראות קליפ עם הסצינה האחרונה של הדרמה.. זה פשוט נורא!!! ראיתי 3 או 4 פרקים וזהו הספיק לי..לא כ"כ נעים לי שלא ראיתי את הדרמה כי הבטחתי לחברה (רחלי
) שאני אצפה בה. יום אחד..אולי...

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif

"הסרטן הקבוע שמדמם מהאף, וכמובן תרופה לסרטן זה אינפוזיה ומפזר אדים..."

ASSIAGIRL

New member
האמת,

שגם אני דיי אהבתי אותה
.. היא גם הדרמת "און ליין" הראשונה שראיתי
... כמו שציינת היו שם באמת דברים מעצבנים וחוזרים על עצמם, אבל סה"כ דיי הורדתי בה דמעות
והיא עברה אצלי גם
.. האמת שגם אהבתי שם את החבר של האח
.. קיצר, ידעתי שאם דיאנה תראה את מה שכתבת היא תגיב על זה.. קורעת
...

איין ספק שזה השאיר בי המון רושם.

הכרחתי את אמא שלי גם כן לראות, ולמרות שהיא לא יודעת לקרוא אנגלית אני ישבתי ותרגמתי לה בחי כל פרק ופרק.... היא נהנתה מהסדרה מאוד.(עד כמה שאפשר להינות...) גם באמא שלי זה השאיר המון רושם. אני חושבת שצריך להביא את זה לויוה. איין ספק שזה יכבוש. הלוואי והיה אפשר.... אמא שלי אמרה שהיא הייתה שמחה לראות את זה שוב בעברית בויוה, אם היה אפשרי הדבר...

ASSIAGIRL

New member
בויוה לא..

אבל היא יכולה לראות את זה בשידור חוזר עם תרגום לעברית
.. העלו את זה לd-addicts.. המתרגמת השקיע על זה המון המון
..

למעלה