"ליטר של דמעות"

kiCkiC

New member
אממ..

מה לא גרוע בה
הסיפור הבנאלי והמטופש... המשחק הגרוע והמוגזם... הסצינות המתחסדות הרבה יותר מידי, אפילו בשביל קוריאנית... הסרטן הקבוע שמדמם מהאף, וכמובן תרופה לסרטן זה אינפוזיה ומפזר אדים... הסצינה שהיא מתה לו על הכתפיים... המוות הכל כך מיותר ומפגר בסוף... והכי הכי חשוב, הרעיון שהם גדלו ביחד מגיל 0 כמו אחים ועדיין התאהבו ממש אבל ממש הפריע לי
פחות היה מפריע לי אם הם היו אחים באמת ולא גדלו ביחד והתאהבו מאשר הסיפור המצוץ מהאצבע שהם המציאו שם
מהדרמה הזו יצאו סה"כ 2 דברים טובים: 1. מון גום-יונג ששיחקה את הילדה - מדהימה
ברגע שעברו לסונג היי-קיו המשחק הידרדר פלאים.. 2. אינספור פארודיות לדרמה שמצליחות להפיל אותי כל פעם מצחוק
אפילו בקוריאה מתייחסים לדרמה הזו בתור חרא משובח...

dayana3

New member
יש בזה משהו../images/Emo4.gif

אבל לא עד כדי כך.. את בהחלט צודקת
לגבי הסוף ולגבי עוד כמה נקודות... אבל דרמה נחמדה בסך הכל.. אגב, על איזה טרגדיות קוריאניות את כן ממליצה
(חוץ מדאמו, אותה אני כבר אראה מתישהו
)

kiCkiC

New member
חחחחחח

אני אוהבת שמסכימים איתי ולא מסכימים אותי בו זמנית... גם את, גם לימור... לגבי טרגדיות, אני לא ממש יכולה להמליץ לך כי כמו שאמרתי ראיתי רק 3... DAMO כמובן הייתה מצויינת
PERHAPS LOVE הייתה סבירה בהחלט, מה שעשה אותה אטרקטיבית היה שיש לה רק 4 פרקים אז כל המלודרמה לא נשמכת יותר מידי אני די נמנעת לראות טרגדיות אלא אם כן הן ממש ממש יוצאות דופן... AUTUMN TALE הייתה הדרמה השלישית סה"כ שראיתי אחרי סאם סון ופול האוס ככה שאני סולחת לעצמי כי היא הייתה טעות של מתחילים

lim55

New member
המלצות../images/Emo66.gif

If in love- like them אני גם נמנעת מטרגדיות אבל נראה לי שלא הייתי מודעת לעובדה הזאת כשהתחלתי לצפות במיני סדרה הזאת. ממש ממש מזמן... אני זוכרת שאהבתי.. וכמובן הסדרה שכולם ממליצים עליה Sad love song שאולי ראית.... אני לא הצלחתי לסיים אותה... אה.. איך שכחתי.. הטרגדיה האהובה עלי Snow queen . היו לי ויכוחים מרים בעבר בקשר לסדרה הזו. ניסיתי לשכנע בחורה נחושה ביותר ועקשנית (תנחשי מי
) לצפות בסדרה אך לא הצלחתי לצערי.

kiCkiC

New member
הבחורה הנחושה והעקשנית צודקת

אין אפילו דבר אחד ב SNOW QUEEN ששווה את ביזבוז הזמן: גם טרגדיה, גם "שחקנית" גרועה וגם "שחקן" גרוע... תוסיפו לזה פתיח בסיגנון נילס הולגרסון בלאפלנד בעקבות אווזי הבר וקיבלתם שיעמום טוטאלי שנועד אך ורק לסחוט דמעות ללא הצדקה ממי שמצליח לקנות את המשחק העלוב... אני מעדיפה כבר לצפות במקור ולהנות לפחות מנוסטלגיה מתוקה כשאני רואה את אוגי, מולי ושושו השועל
ד"א If in love זה בעצם perhaps love שהמלצתי עליו... כמה חרוזים במשפט אחד...

lim55

New member
גברת...

אז מה אני צריכה להבין מזה ? שראית את הדרמה? אני לא זוכרת הרבה דמעות נשפכות..אם בכלל. היון בין משחק שם מאד יפה ורק מלהסתכל על היופי שלו בסדרה הזאת אפשר להתעלף
אני לא אתן לך לגרור אותי לויכוח
.... אני מאד אהבתי את הסדרה נ-ק-ו-ד-ה. למה את לא עונה לטלפון?????

kiCkiC

New member
גברת!!

ראיתי 3 דק' ראשונות + שמעתי את הכל מכמה וכמה בננות שניסו לשכנע אותי לראות בטענה ה*סלחי לי אבל* מפגרת שהיון בין יפה.. אני יודעת שהוא יפה, אבל עצם העובדה שהוא יפה לא עושה אותו שחקן
בשביל יופי אני יכולה לראות תמונות שלו (יש לי כמה בלוח מודעות מולי
), אם אני רוצה לראות אותו בתנועה אני אפעיל את יוטוב או אראה שוב את סאם סון, ששם - תודה לאל - קים סון-אה הייתה כדי להסתיר את חוסר הכישרון שלו... והטלפון בחדר, סולי, אני כבר מתקשרת אליך לצעוק עוד קצת

lim55

New member
הטענה הזו לא מפגרת בכלל

היופי מפצה על הרבה דברים...אבל בואי נעזוב את זה. את רוצה שעכשיו אני אתחנף אלייך?? ובכן, את זוכרת את הויכוח שלנו בקשר "מאיזה כוכב באת?"? ראיתי שוב את הסדרה אבל בצפיה שנייה פתאום הפריעו לי הרבה דברים שלך מיד הפריעו, כמו ההתנהגות האובר ילדותית שלה ופתאום (מעצבנת שכמוך..) שמתי לב שהכימיה ביניהם היא לא מדהימה כמו שסברתי בהתחלה. בקיצור, זו דרמה מתוקה אבל לא לצפיות חוזרות.

giligil11

New member
תמשיכו, תמשיכו, פתאום לא משעמם ...

אני מתה על הויכוחים שלכם, תענוג לעיניים
מתי אתן נפגשות
שאני אכין את הממ"ד

giligil11

New member
מתי למדת אידיש?

לרגע חשבתי שאת מישהי אחרת שנעלמה מהנוף

lim55

New member
נעמי!!

איפה את?? מחר אני באשקלון ואני מקווה לראות אותך גם. אני אתקשר אליך. איזה מעצבנת מורן. נכון??? ראתה 3 דקות מהסדרה.. 3 דקות!!! וחרצה את גורלה.. אם אני לא טועה בדקות הראשונות הם בכלל ילדים בבי"ס.

kiCkiC

New member
תגידי..

מה את מזמינה אלי אנשים לבית
אם אני לא רוצה אותה אצלי
היא לא מסתדרת עם הכלב שלי אז עד שהיא תסתדר היא לא באה
ד"א אני אהיה אקסטרה ערנית בשבילך היום - הלכתי לישון ב 5:30...

giligil11

New member
מה זה../images/Emo35.gif אני אשמה שה-게 שלך לא נחמד../images/Emo35.gif

ככה
בסדר
לא באה יותר

kiCkiC

New member
게? אני מצטערת אבל אין לי סרטן בבית...

יש לי כלב.. 개 וחתול...

giligil11

New member