ליז-בגדי ים

maya 25

New member
ליז-בגדי ים

אז ליז פתחה חנות בביאליק בר"ג אבל אני ממש לא ממליצה עליה בוא נתחיל זה שאיך שנכנסתי לחנות אף אחת לא ניגשה אליי וניגשתי לאיזה מוכרת רוסיה <לא משהו נגד רוסים> דקיקה וביקשתי בגד ים קולר אז היא הפנתה אותי לבגדי ים של סבתות בנות מאה ולא הדגם שביקשתי אלא דגם של בגד ים חצאית כזאת התעצבנתי, פניתי לבעל החנות וביקשתי עזרה ממישהי קצת יותר נחמדה מהרוסיה.....הוא קרא לליז המפורסמת ואני חשבתי לעצמי איזה יופי הגיעה הישועה היא ודאי תימצא לי משהו ראוי...טעיתי! הפלא ופלא גם היא לא מצאה לי אפילו לא בגד ים אחד במידה 46-48 והם עוד מתיימרים לפרסם עצמם כמידות גדולות עד 60 לפחות!!!! פשוט שקר וכזב, מצאתי בגד ים אחד מסכן, לא מעניין במיוחד, שחור ופשוט שהרי זה מה שמגיע לנו השמנות שחס וחלילה לא נלבש משהו אופנתי ויפה.....בקיצור אכזבה!

talinitaly

New member
בקיץ שעבר כשהגעתי לארץ

פתאום התגלה לי צורך דחוף בבגד ים כי שכחתי להביא אותו איתי ואחרי אינספור סיבובים (ודמעות...) הגעתי עם אמא לחנות הענקית של גוטקס ביד אליהו ויצאתי עם חיוך ענק ובגד ים מדהים במחיר קטנטן. אני אמנם לא מתנגדת לא לביקיני ולא לשלם אבל לקח לי המון זמן למצוא משהו שיחמיא באמת. בסוף קניתי חלק עליון שהוא גופיית מעטפת שכזו בגווני טורקיז וכחול כהה ופרחי הוואי (לא מקושקש כמו שזה נשמע) וחלק תחתון מכנסון כחול כהה...עלה לי 120 שקל ואני מרוצה לחלוטין...אפילו יש בו מספיק מקום בחזה בגלל שלא מדובר בברזלים אלא בחזייה אלסטית לא מרופדת ונוחה להפליא...יש שם משהו לכל אחת לדעתי ויש מחירים שווים לכל נפש...אני ממליצה. אם אתן כבר באזור אפשר להתחיל מהחנות של פילפל ואולי לעשות סיבוב גם בחנות של ספידו...יש שם ליד גם חנות שמוכרת חזיות של טריומף מאוד בזול אבל אני לא מצאתי מידות...גם לא ממש חיפשתי כך שאני לא אומרת שאין. שווה לעשות שם טיול...אפשר ללכת ברגל מעזריאלי 20 דקות וגם לשרוף קלוריה בדרך למדידה :)

DREAM111

New member
כמה מצער לקרוא את הדברים הללו

האמת בחנות בראשון ממש נהנתי שהלכתי להכיר את ליז, היא היתה חמה וחביבה הקולקציה היתה עשירה צבעונית והנכונות של ליז לשנות עבורי את הדברים שרציתי היתה מופלאה, נכון שבסוף לא קניתי כי אני חושבת שאני צריכה קודם להתגבר על הקטע ששנים לא לבשתי בגד ים אז אולי אשקיע באחד כזה בנתיים נשארת עם הגופיה והמכנס הקצר.

למעלה