ליוצאים לטיול

ליוצאים לטיול

השותפים שלי אוסרים עליי להסתובב בדירה עם תחתונים/ערום, אז הגענו להסכמה שמותר לי להסתובב בדירה שלנו עם בוקסר בלבד. כל השכנים יכולים לראות אותי, וכל מי שנכנס לדירה (בלי לדפוק), יכול לראות אותי כך. אני מודיע כבר לפני הטיול, שאני במהלך הטיול יסתובב נטול חולצה בהתאם לרמת הקרינה של השמש באזור. אני הייתי אומר שאין לי בעיה להסתובב עם בוקסר בטיול, אבל אז כמה אנשים היו ``מוותרים`` על היציאה....אז אני מודיע, שאני לא אסתובב עם תחתונים בטיול.....בכדי לא להפחיד אנשים. מווואה גדול, תומר

חכה, חכה......

באמצע הלילה, אני ואתה, מרימים את מורני עם השק שינה שלה, וזורקים אותה לכינרת........יהיה קטעים... או שנצבע את נאסטי עם משחת שיניים/משחת נעליים או שנקליט את הנחירות של שניקו.... יהיה קטעים לא ? מילה של רצינות: -כל-, אבל -כל- התמונות שייתפסו בעדשת המצלמה שלי, עולות לאינטרנט... ואל תגידו שלא אמרתי :) *** למעט תמונות ערום ***

אוף..וחלום חיי היה שתמונה שלי

רוקד סטפס ערום תפורסם בנט..... ורגע.... הג`ירף שלך???? גם יצולם?? כי הוא לא לובש כלום...מה זה יש כאן פרוטקציה????? חוצפן!!

ליטון

תמונות ערום אני לא אפרסם, אבל תמונות ערום מצונזרות אני מוכן.... כלומר, גם אם תצטלם ערום, אז אל תקבל עיוות שם למטה...אצלי בתמונות :) ובקשר לג`ירף....אני מבטיח לכם שאנחנו נצוד שם איזה אחד...לפחות אחד. יהיה טע`ים

למעלה