ליוסי

tiptipon 101

New member
ליוסי

אני כאחד התלמידים שעשה היום מבחן חוזר, רוצה להבעיה את רגשותי בקשר למה שהראה היום בבוקר. העובדה שקבוצת ילדים כל-כך גדולה הייתה צריכה להמתין מחוץ לכיתות בהן היו המבחנים במשך שעה לא תרמה לריכוז בזמן הבחינה, והדבר עשויי להשפיע על חלק מהציונים אני כאחד התלמידים שלא הייה לו מקום לעשות את הבחינה משעה 8-9 התבשלתי בחוץ בלחץ של עצמי, ובלחץ שהסיטואציה יצרה. איני חושב שסיטואציה כזו הייתה צריכה להתרחש, ובעזרת קצת ארגון ומחשבה הדבר יכול הייה להימנע. אני לא בא להאשים אותך יוסי או מי שאירגן את המבחנים החוזרים בצורה כזו בציון כזה או אחר שאקבל, אבל אני באמת חושב שאיתה פשלה רציני באירגון המבחנים החוזרים. אני מבקש בכל צורה שהיא שלפעמם הבאה ההנהלה תשקיעה יותר מחשבה באירגון, ותבדה שבאמת לכל תלמיד רשום יהייה מקום, על מנת שלא יבצרו אי-נעימיות כאלו או אחרות בעתיד.

מדה פאקר יההההההההההה

פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק בן אדם???!?!??!?!?!?!? לא יכולת לכתוב: "יוסי פישלתם היום באירגון חפרו לנו מבחוץ" ???????.. חחחחח כמה מילים ביזבזת על זה נשמה משהו כמו 5 דקות מהחיים שלך שזה לפחות 5 סיגריות!!! יוסי יא נשמה דרך אגב!!!!

tiptipon 101

New member
עלמה אתם מדברים

זה לא משנה כמה שורות לכך לי לכתוב את מה שכתבתי או כמה סיגריות יכלתם לעשן באותו הזמן, העיניין הוא שהייתה פה פשלה רצינית שאני ורבים אחרים נפגענו ממנה, ואני לא רוצה ליראות את עצמי ואותם אנשים עוברים את אותו הדבר בידיוק גם בפעם הבא.

superstar 6

New member
אתה צודק ב100 אחוז

באמת הביהס הזה לפעמים כל כך לא מאורגן שזה פשוט נורא, וסורי אם תקבל בגלל זה ציון לא טוב אבל אין מה לעשות זה הביהס שלך צריך ללמו לחיות בו ובאמת נקווה שבפעם הבאה אולי החברה ילמדו משהו ויועילו בטובם לפתוח עוד כיתה אם הם יודעים מראש שאין מקום, חברי המורים לפתוח עוד כיתה לא עולה כסף!(תחשבו על זה...)

בנוגע לבחינות החוזרות

קודם כל מי שאירגן את הבחינות החוזרות לשכבה י"א זה אני, ולכן אם יש טענות בהחלט הם נוגעות לי ולא לאף אחד אחר. אחד הבעיות בנוגע לבחינות החוזרות היא העובדה שמגיעים תלמידים לבחינות מבלי שנרשמו, או כאלה שנרשמו ברגע האחרון. יש תלמידים שנרשמו ביום שישי, לאחר שאני מסיים לעבוד ביום חמישי ולפני לכתי סיימתי לארגן את הבחינות. כמובן יש מספיק שלא נרשמו כלל. יותר מכך, יש באופן קבוע תלמידים שנרשים, ובסוף לא מגיעים. אני חושב שקצת הגזמתם אם משמעות הציפיה, מי שרצה יכל לנצל את הזמן לחזור על החומר עד שיתחיל המבחן ולא לעשות רעש ובלגן למי שכבר נבחן. בפעמים הבאות אשמח שכאשר אתם נתקלים בבעיה, פנצ'ר או מחדל, לא לבוא רק בטענות, אלא לנסות לראות איך יוצאים ממנו, וכיצד ניתן לעזור. לדוגמא שמירה על שקט ורגיעה היתה עוזרת גם לי וגם לכל אלה שכן הגיעו בזמן ויכלו להתחיל את הבחינה. תודה על הערות, ובהחלט גם אני לא הייתי מרוצה מהבלגן שנוצר ואני מצטער אם למישהו נעשה עוול - למרות שבואו נשאר בפורפורציה, בסופו של דבר כל אחד שרצה עשה את הבחינות שהוא רצה, ולא היתה לו מצוקה של זמן.

מה שלי הכי הפריע בבחינות החוזרות זה

שלילדים שהגיעו באיחור לא נתנו להכנס לשום מקום והם נשארו בחוץ וצעקו בקולי קולות ולא נתנו לאלה שעשו את המבחן באותו זמן להתרכז (אבל בעצם, למה אפשר לצפות מהם אם לא נותנים להם להכנס והם בלחץ לפני הבחינה? מה, כל-כך קשה היה להביא את אחת המורות או המזכירות לכיתה נוספת ולתת להם להבחן שם?!), ומה שעוד יותר הפריע לי היה שהמורה ששמרה בכיתה שבה עשיתי את הבחינה החוזרת לא הפסיקה לצעוק ולצרוח, עם או בלי סיבה, וכשהעירו לה על כך שצעקותיה מפריעות לריכוז וביקשו ממנה להפסיק (ובאמת שביקשו ממנה במילים יפות, ומישהו אמר שהיא מפחידה אותו בצעקות שלה...) היא ענתה שזה הבעיות שלנו שלא נוח לנו לעשות מבחן בתנאים כאלה, שככה זה בבחינות חוזרות, שהיינו צריכים להתכונן למועד א', וזה שהגענו למועד ב' אומר שאנחנו עשינו חפיף והחלטנו לא להתכונן למועד הראשון, ובכלל, מה שהשתמע (בעיניי לפחות) מדבריה הוא שהיא דווקא תפריע לנו, תעשה הכל כדי שלא נצליח ובכלל, נשמה, כפרה עליה! זה יחס נורמלי כלפי תלמידים?! אלה שמגיעים לבחינות חוזרות הם פושעים שלא מגיע להם יחס הוגן?!

tiptipon 101

New member
בואו אני אגלה לכם את אמריקה

ליוסי וחברים. הפתרון למה שארה ביום ראשון הוא פשוט,לפתוח עוד כיתה, להביא עוד מורה\מזכירה\שרת, להכניס את הילדים לכיתה ולתת להם לעשות את המבחן. אני מודה לכל הבעיות שיכולות להיות בדרך אבל אני חושב שהתירחה שווה את זה. אני יכול לדבר רק בשביל עצמי, ומנקודת המבט שלי, אני (שלא נצלתי את הזמן לחזור על החומר, והעדפתי לנסות ללא הצלחה להירגע) באמת מצטער על הרעש המפריע שאנו אותם ילדים שנשארנו מחוץ לכיתות עשינו לנבחנים,אבל אי-אפשר לצפות מקבוצת אנשים שנמצאת בסיר לחץ לא לשרוק (סירי לחץ שורקים כשהמים רותחים), אני באמת חושב שבמקרה הזה אין להאשים את התלמידים, אלא לעשות הכול בשביל שדבר שכזה לא יקרה שוב. חוץ מזה ,יוסי, אני לא יודע איך אתה מגיב במצבים כאלו אבל אני כאחד התלמידים כמעט והתפוצצתי מרוב לחץ ומאי-הוודאות למה שהולך להיות בהמשך, ולפחות את הלחץ הזה יכלת למנוע ע"י זה שללא צעקות ועצבים (לשני הצדדים) הייתה מסביר את המצב ומודיע לנו מה עושים,לאן הולכים ומתי נבחנים ואולי ללא הדאגות האלו מצידינו היינו יכולים לשבת בשקט ולחזור על החומר

mm6212

New member
ועוד משהו...

בגלל העיקוב בזמן הרבה ילדים איחרו להשלמות במתמטיקה שזה חומר שצריך להשלים אותו אתם מבינים את האירוניה להשלים את ההשלמות=]=] יוסי בפעם הבאה שיהיה יותר טוב אני בטוח שתצליח

לכל המגיבים

תשמעו מה הקטע להוציא את התיסכול בזה שאתם לא מצליחים בבחינה על הבית-ספר. פעם הבאה תלמדו במקום לעשן כל היום !

אני חושבת שזה היה ממש לא לעניין!

הפורום הזה נועד בין השאר כדי שנוכל להביע את דעתנו ולהעיר הערות, לא? אני אישית דווקא הצלחתי לא רע במבחן החוזר שעשיתי, אבל אני עדיין חושבת שהארגון במבחנים החוזרים היה ממש לא בסדר וגם שהתנאים בהם עשינו את המבחנים לא היו טובים במיוחד, עובדה שכמעט כל דבר שטעיתי בו היה בגלל חוסר תשומת לב, ואיך יכולתי לשים לב למשהו אם מכל עבר שמעתי צעקות וצרחות?! מבחוץ צעקו התלמידים שלא היה להם מקום להבחן (איך הגענו למצב כזה?! באמת שזה לא נראה לי קשה במיוחד למצוא מורה או מזכירה שתשמור על תלמידים שיבחנו בכיתה אחרת...) או תלמידים שלא קיבלו מבחן (לשבת ולחכות במשך שעה שלמה עד שיצלמו בחינה?! מכונות הצילום כל-כך איטיות בבית הספר שלנו?!), ומבפנים עמדה מולי מורה, שכנראה הייתה מעוצבנת על כל העולם, ולא הפסיקה לצעוק (למה לצעוק? למה?! אנשים עושים מבחן!!!). מה בסך הכל ביקשנו? לעשות מבחן בשקט?...

למעלה