ליוסי!!!

שומש

New member
ליוסי!!!

אני צריך להיפגש איתך דחוף בקשר לעבודה בפנ"מ צריך לשלוח שוב את הטופס כדי לקבל אישור ואין לי טופס וגם צריך עזרה בניסוח השאלה. אפשר להיפגש מחר בנוגע לזה? ביררתי את כל מה שאמרת לי לברר בנוגע לאיש קשר והכל בסדר

פגישה

אני מחר נמצא בבית הספר, בין 09:10:30, אני עסוק מ10:30 אני באולם הכינוסים לחזרות לטקס יום הזכרון, תוכל למצוא אותי שם מי זה שומש ?!

N U M B E R 5

New member
ליוסי....

הייתי רוצה לשאול אותך שאלה שלא כל כך קשורה ללימודים .... אני רואה הודעות שלך שלפעמים מגיעות בשעות לילה מאוחרות (כמו האחרונה ....ולפעמים יש יותר אפילו...) ואני כתלמיד שלך שרואה אותך הרבה ולפעמים גם שעות ראשונות ...לא מבין איך אתה קם כל כך עירני ורגוע ...?????????????????????????? בתודה תלמידך האהוב :עידו ...(יא/1 המשוגעים)

SagiPumy

New member
עידו אני מתפלא, אפילו אני יודע...

הוא כמו מהמה. הוא הולך לישון כל יום ב-3 אחרי שתיית ליקר תוך כדי שמיעת קריידל. ופשוט ישן בצהריים

הפעם בשעה סבירה

נכון, אני ישן בערך 4 שעות בלילה ועוד חצי שעה בצהרים תנסה את זה - מספיקים הרבה יותר בחיים. חוץ מזה מכיוון שאני כל-כך אוהב ללמד, אז פשוט איך שאני נכנס לכיתה בבוקר ומתחיל ללמד אני מתעורר לחיים. ביום שאני צריך בשעות הבוקר להשגיח על מבחן ואני לא מלמד, אני ממש מתקשה להשאיר את העינים פתוחות - לכן אולי קל להעתיק אצלי במבחנים. ונראה לי שאלה מספיק פרטים מחדר השינה שלי לפעם אחת...

N o u s h

New member
אממ.. יוסי- חדשות בשבילך

ממש לא קל להעתיק אצלך במבחנים ואולי אפילו בלתי אפשרי..:)

את מדברת מניסיון?

אני דווקא לא בטוח שאת צודקת אבל, לא כדאי להתחיל לנסות, אם עוד לא ניסית ! ! !

N o u s h

New member
האמת שחשבתי לנסות..

אבל עכשיו שאתה אומר את זה..

למעלה