ליוסייייי!!

N o E m A

New member
ליוסייייי!!

תראה יוסי זה לא בסדר שטלי לא נתנה לנו את החומר למתכונת...והיא גם לא לימדה אותנו את כל החומר והיינו צריכים לשכנע אותה לבוא מחר כדי להשלים את החומר... יותר מחצי מהכיתה שלנו יושבים על 60-65 בהבעה.. ואני לא מדברת על החלשים.. אפילו לתלמידים המצטיינים יש ציונים כאלה! היא בכלל לא רצינית איתנו.. עוד יומיים יש מתכונת ואנחנו לא יודעים כלום! אל תתפלאו אם חצי כיתה נכשלת.. לעומתה ליביה התאמצה בשביל שנצליח במתכונת ובבגרות.. ובכוח לקחה עוד שיעורים ואמרה לנו איך ללמוד למתכונת ולבגרות.. ותראה איזה ציוני מגן יש לנו בהסטוריה לעומת הציונים שלנו בהבעה..

Gs17

New member
../images/Emo6.gifטלי? אני מזה מרחם עליכם!

רגע תנו לי לנחש......התסמינים של טלי הראל: 1. העיקרי...לא יודעת ללמד 2. נזכרת ללמד את החומר של הבחינה בשבוע של הבחינה 3. אומרת "אוף אתכם..." 4. הרבה רעש בכיתה 5. למרות שאתה יודע לשון פיקס, ה90 שקיבלת לפני שנה על אותו חומר כבר לא משנה לה....היא תדאג להפוך את זה ל60:) 6. כשהיא מלמדת את החומר של הבחינה בשבוע של הבחינה, כל שאר המקצועות שהיא מלמדת אתכם, משום מה נעלמים בשבוע הזה.....(ושנה שעברה היא לימדה אותי 4!!!!!! מקצועות. זו טלי שאתם מדברים עליה?????????????? יוסי, אני לא אמרתי כלום....

היחידHike

New member
זיידמן

לא יפה.. טלי היא אחת המורות האהובות עליי בבצפר הזה.. וחוצמזה סיימתי עם סופי 80 ואני מרוצה:)

Gs17

New member
אז אני לא! יש לי טרואמה ממנה!

וכך יש לכל הכיתה שלי! תשאל את יא' 5 איזה מורה מדהימה היא! כמו שרה כתבן......

Chen Kuki

New member
טלי באמת תותחית על...

אני אוהבת איתה וסיימתי אצלה עם סופי 87... היא אחלה אחלה אחלה.

pumpia1

New member
גיא-שתוק

טלי באמת אחת המורות הסבבה בבית ספר ככה שמה אתה מדבר???? אני סיימתי גם עם 80 ומשהו וזה אחלה בלי הרבה מאמץ וגם אם נראה לך שהיא לא משהו מה אתה מתחיל ללכלך עליה בפורום??? תפסיק להגיד כל מה שאתה חושב מותר לך לשמור דברים בתוך הקופסה שלך גם אתה לא חייב כל היום לשרוץ פה ולהגיד את דעותייך לגבי ה-כ-ל ולסיום- יום טוב לכולם קוקי אני חולה עלייךךךךך מאור.....אתה כזה גברבר אין עלייך

the one n only

New member
pumpia1 באמת אתה תשתוק........

מה אתה מתלהב הא? אל תזיין ת'שכל טוב? מלקק לקוקי ומאור אעלק.......תעשה לכולנו טובה את הדברים שלך שמור אתה בקופסה האקסטרא סמול שלך......:)

N o E m A

New member
חחחחחחחחחחחחחח...

כן הייתי אומרת שגיא דיי צודק.. אה ועוד משו!! לא רק שהציונים האלה משפיעים על המגן ועל הציון של הבגרות ובכלל על כל הממוצע.. מי שרוצה להרחיב תקשורת צריך מעל 70 בהבעה.. וזה דופק אותםםם!!

טלי

מורה גרועהההה ואין מה להתווכח בכלל!!!! היא לא יודעת ללמד ולכל הכיתה שלי יש ממצוע נמוך בכל המקצועות שהיא מלמדת!!! אם יש לנו סיכוי להצליח במתכונת מחרתיים אז זה רק אם אנחנו קוראים 32432553 ספרים ביום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תרגיעו!!.., טלי מצויינת. בלי ללכלך

אני לא אומר שהיא המורה הכי טובה אבל היא אחת המורות היותר הוגנות וטובות בבה"ס. והיא לא אשמה בזה שהרמה של תלמידים בכיתות מסויימות בעירוני ג' נחותה וירודה.

Gs17

New member
משום מה הרמה של המורים גם לא משו...

יש מורים מעולים בבית צפר......אבל מה לעשות שיש כמה שתלמידים יכולים ללמד יותר טוב מהם....יאללה תפסיקו להיות יפי נפש.....יש מורים גרועים, ומה שגרוע בזה עוד יותר שאנשים מצדיקים אותם בזה שיש תלמידים גרועים....תאמינו לי שאם היו יותר מורים כמו איריס, איילה, דן שגיב, תמי אניספלד, תאמינו לי הבית צפר היה יכול להיות מקום הרבה יותר טוב....עובדה שאנשים שגם חלשים אוהבים להקשיב להם, כי באמת הם מורים טובים.......אבל תשימו לב שאצל מורים פחות טובים גם החזקים לא ממש מקשיבים.....זה הכל ושוב אין לי שום דבר נגד מורים מסויימים אני רק אומר מה שעבר עליי בתור תלמיד.....דעה אישית זה הכל

Julianna

New member
תמי באמת אחלה...

לפעמים אתם צודקים

Casso

New member
גם שרה כתבן מורה מעולה...

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא היא הכי הכי הכי הכי הכי גרועה מי שלומד איתנו שיקח בחשבון שלא תיהיה לו אנגלית טובה אני מעדיף ללמוד את כל המקצועות עם טלי מאשר שרה כתבן (למרות שטלי לא מלמדת אותי )

הוינברג

New member
חיה מורה אחלה...

למרות שקצת קשה לה לשלוט על הכיתה..היא אחלה מורה... "טבעי שלא תשלוט בעצמך....."

למעלה