ליויתן היבשה

צהלה

New member
ליויתן היבשה

ברישתי צדתי את הענק בין דגי היבשה ליויתן אדיר בן 100 שנה, הזמן לא מתעתע בו, הזמן אינו חרוט עליו רק פה ושם צלקות זעירות חוכמה אדירה של ליויתן בר דעת מלא תושיה וצלילים מעולמות אחרים.. בימי חורף סגריריים על גבו ישאני במעלה האוקינוס האין סופי ונפשי לא יודעת עד כלות החושים. לו ניתן , הייתי לוקחת אותו עימי כדרך קבע להובילני בבבבבכל המהמורות שנקרות בעל כורחינו.. שמור על עצמך כי רק כך תשמור גם עלי.

צהלה

New member
אורמור

אכן ואכן, כך אעשה , אלא שלויויתן זה אמור להתחזק ולשמור אותי בכל דרך אפשרית.. זו מתת שמיים !!

ליויתן

New member
ליויתן אמפיבי

צהלה יקרה! אכן, בדמיוני אני נושא אותך עימי ,מזה מחצית היובל (שהוא כידוע רבע משנותי). ידענו זרמים רבים וסוערים: החל בזרם ה``גולף`` החמים ועד זרם ``לברדור`` הקר.. חווינו,נפעמנו , רטטנו וגם רגענו. החזיקי היטב בסנפירי ונוסיף נוע כי הים אין סוף ואין חקר לו. בתנועות זנבי הענקי, אביאך לבסוף לחוף מבטחים , אם אך תתירי לי. שלך, ליויתן ענק עם לב עולל.

צהלה

New member
ליויתן מורה הדרך והרוח

להיות וןלהוות מורה רוחני זו גדולה אין קץ.. הסנפירים מעת לעת מעקצצים את כפות ידיי עד זוב דם, אילו ניתן היה להאחז ולא להפצע ,אוכל לנוע עימך בכל עת שתרצה גם אם כיוון תנועותי כנגד כיוון תנועותיך, אל תחדול, לעולם אל תתיאש כי כולנו עדיין בחיתולינו...שמור את עצמך .

צהלה

New member
תנומת הליויתן

כל כך מהר נרדמים? רציתי ולו במעט להשתכשך עימך במצולות...

*קסנדרה

New member
דימוי מדהים

צהלה הדימוי כ``כ מדהים בחרת לך נתב דרך רגיש כמה יפה קסנדרה

ליויתן

New member
סיור במצולות

היי צהלתי! הלילה, אקחך עימי לסיור נוסף במצולות.

למעלה