לידיעת גינג'י 48

yaronbro

New member
ארטי היכן התראיין עזריה בנושא ?

מתי זה קרה ? אני שאלתי אותו מה תפקידו בעיריה וזו היתה תשובתו: מנהל אגף המים והתשתית - מתוקף מינוי . מנהל מפעל המים - מינוי סטטוטורי מתוקף חוק המים לישראל וחוק עזר עירוני ללוד המשמעות של דברייך היא שנטלו מעזריה סמכויות שמקורן בחוק מעניין ....

harty

New member
עזריה התראיין בחדשות המקומיות,

בעתונות המקומית,ומקורותי לא בטוחים עם ניתן ראיון בערוץ הראשון. כמו כן נשלחו מכתבים ע"י עזריה עצמו ובהם הלין על התנקלותו של ראש העיר.לאיש יש כישורים אך כנראה "הוחרם" ע"י ראש העיר.

yaronbro

New member
אז אולי אנחנו צריכים לתמוך בו ולחזק

אותו מול הגאון החשוד בקבלת שוחד ?

yaronbro

New member
כדי לאפשר לכם להתרכז בעיקר ולא בטפל

בגדול עד עכשיו לא ברור לי למה אתם שהנהגתם מדיניות כל כך מיליטנטית כלפי העיריה בנוגע לפיטורים ולהלנת השכר הודחתם מהועד לי כמתבונן מהצד נראה שעשיתם את המקסימום לארטי זה נראה קומבינה אפלה קיוויתי שהדברים יתבהרו כאן אבל לצערי לא כך הם פני הדברים הייתי רוצה לראות עוד הודעות בפורום שיתמכו בדבריך או בדברי ארטי כדי שנוכל לגבש את דעתנו מאחר ולנושא הזה חשיבות ציבורית בסדר היום העירוני

harty ערב טוב

1. אני חוזר ומדגיש אני מנהל אגף המים והתשתית מתוקף מינוי , ומנהל מפעל המים על פי חוק המים וחוק עזר עירוני לוד , עלי לציין כי מינוי מנהל המים על פי חוק אושר על ידי מועצת העיר ומופיע בילקוט הפרסומים . 2. אכן נוטרלתי תקופה ארוכה , אך לאחרונה בהחלטה של מנכ"ל וחשב מלווה הוחזרו לי מספר תחומי אחריות , וללא ספק אני פועל על פי סמכויותי ,{האמיני לי זה לא קל}. 3. באשר לראיונות בתקשורת , כזכור לך אנו עובדי עיריית לוד עברנו תקופה ארוכה מאוד ללא תשלום משכורות מהקשות ביותר בחיינו , משפחתי ואני נפגענו במיוחד ולו מהסיבה כי שנינו אשתי ואני עובדים בעירייה , האמינו לי אני בן 53 ולא זכורה לי תקופה כל כך קשה , מעליבה , מתישה , ואכזרית, המצב המטורף בו ראיתי את עובדי הרשויות בכלל ואת עובדי עיריית לוד בעלבונם , חברים לעבודה בוכים , אנשים בוגרים , פשוט לא להאמין , וכל זאת בגלל שממשלת ישראל הפרה את אחד מחוקי היסוד מהחשובים ביותר " חוק כבוד האדם וחרותו " ופשוט לא שילמה שכר לעובדים, סתם, על לא עוול בכפם , הרי לא אשמתם של העובדים הגרעון הכספי הכבד . 4. לכן החלטתי שיש לעשות מעשה , עכשיו ומיד , הלכתי והתראיינתי בתקשורת , בטלוויזיה , בכול הערוצים , ברדיו גם בכול הערוצים , אולי 40 הופעות בתקשורת כולם בשידור חי זה לא פשוט , אבל הפגיעה הקשה בעובדים לא נתנה לי מנוח , אני מניח כי ניצחנו במלחמה זו נגד המימשל , נגד המערכת , הרי נחקק חוק חדש , חוק חשבון חסין עיקולים אשר בעקבותיו סוף סוף קיבלנו שכר .

yaronbro

New member
סוף סוף מישהו מדבר כאן כמו גבר

ישר ולעניין שיעור מעניין וחשוב לכולנו

harty שלום!

1. ראשית אין בי פחד , לא צריך לפחד . 2. אכן כן הייתי מנוטרל תקופה ארוכה , ומסיבות לא רציניות . 3. לאחרונה הוחזרו חלק מסמכויותי על פי דרישת החשב המלווה ומנכ"ל העירייה מהגורמים אשר דאגו לניטרולי , אני פועל בהתאם . 4. באשר לראיונות בתקשורת . כידוע עובדי הרשויות לא קיבלו שכר תקופה ארוכה מאוד , כך גם עובדי עיריית לוד. זו הייתה אחת התקופות הקשות ביותר בחיי , תקופה קשה , מעליבה , אכזרית , אין מילים לתארה . כל המצב המטורף הזה שבו ממשלת ישראל אשר לכאורה מדינת חוק ציפצפה עלינו והחליטה להענישנו על לא עוול בכפינו במקום להעניש את הרשות . 5. החלטתי להיחשף לתקשורת , התראיינתי בכל תחנות הטלוויזיה , כך גם בכול תחנות הרדיו , הייתי לפה לעובדים , ובכך בכוחות משותפים של חברים טובים , ועוד עשרות אלפי עובדים במדינה הצלחנו לקפל את המימשל , וכך נחקק חוק חדש במדינה , " חוק חשבון חסין עיקולים " , אשר בעקבותיו קיבלנו משכורות .

genesis

New member
שלילי

בני רגב עדיין משמש כראש העיר , וממשיך להרוס כל חלקה טובה בה.

yaronbro

New member
יפה מאוד עזריה תודה רבה אני מאוד

שמח שאתה משתמש בפורום ככלי לקבלת משוב מהתושבים זו יוזמה נאה מאוד

השקיה

האם מתוקף תפקידך אתה אחראי על ההשקיה בעיר שפועלת מתי שמתחשק ולא בזמנים נכונים כמו בלילה.

ההשקייה אינה תחום אחריותי .

אך יש לי לא מעט תלונות , מאחר ומשקים יותר מידי , הערתי על כך מתוקף תפקידי כמנהל המים בעיר , לידיעת כלל הקוראים עדיין יש מחסור במים במדינה , מפלס מי התהום נמוך מהנורמה . לפיכך יש להשקות רק בשעות הלילה ובאופ מבוקר ביותר .

gingy48

New member
תעלת ניקוז

מר עזריה היקר באמת תודה על מהירות הטיפול בצנרת הביוב. אבל האם שמת לב איך נראית תעלת ניקוז המים, עשבים עד גובה השמים,ליכלוך מאז בניית התעלה אף אחד לא מעובדי העיריה לא בא מיוזמתו לבדוק איך נראה המקום, ולא טיפל במקום. נוה זית שהיתה פנינת העיר לוד נראית כמו מזבלה עירונית. לא פלא שתושבים ותיקים עוזבים את העיר. לתשומת לבך ותודה מראש ג'ינג'י נ.ב אתה יודע מי אני לכן אני לא צריך לכתוב לך בשמי.

למעלה