לידיעת גינג'י 48

לידיעת גינג'י 48

בשלב ראשון נשלח צוות + ביובית אשר שחרר סתימה בקו הביוב לאורך קיריית בתי הכנסת , זהו פתרון חלקי בלבד . בהמשך יבוצעו שטיפות קווים לאורך קו הביוב בקיריית בתי הכנסת , הצנרת והשוחות ייבדקו לתקינות . במקרה של תקלה נוספת במערכת הביוב , פנה אלי .

yaronbro

New member
מר עזריה תואיל לספר לנו בבקשה מה

תפקידך כעת בעיריה בתודה ירון

תשובה לירון

מנהל אגף המים והתשתית - מתוקף מינוי . מנהל מפעל המים - מינוי סטטוטורי מתוקף חוק המים לישראל וחוק עזר עירוני ללוד.

harty

New member
מר עזריה רק כשירון שואל אתה בודק???

היית צריך לבדוק ביוזמתך...

yaronbro

New member
ארטי בתרבויות אחרות מר עזריה היה

הופך ליקיר האומה כאשת העולם הגדול הרשי לי להזכיר לך כיצד עובד במייקרוסופט כתב בבלוג שלו על אחת הבעיות שקיימות באקספלורר והפך את מייקרוסופט לחברה אנושית בניגוד לתדמית שהיתה לה קודם לכן של חברה קרה ומנוכרת ארטי מותר להפריד בין עיקר לטפל מר עזריה עונה כאן כי הוא מרגיש צורך לעשות את זה כי ככה הוא תופס את תפקידו כמשרת ציבור הלוואי ועוד בעלי תפקידים בעיריה היו לומדים ממנו ומיישמים כמותו את הפורום ככלי לקבלת משוב בזמן אמיתי מהתושבים

ירון - כל מילה "מלימיליאן "

ההתנהגות של גב' ארטיק לימון תרחיק מהפורום גם את דוד עזריה. כשליחה ( שליח ) של אחרים - לזה בעצם היא חותרת.

ירון- המשך

תשומת הלב לעובדה מענינית- גב' ארטיק לימון תוקפת את אבלין ואותי. כלומר- מספרי 1 ו-3 בהיררכיה של וועד העובדים. מה לגבי מס' 2 שהיה ועודנו מ"מ יו"ר הוועד ? אף מילה ? אפילו לא אחת קטנה?ומה לגבי מספרי 4 , 5 , 6 ו-7 ? מה אנו למדים תלמידים יקרים? גב' ארטיק לימון הינה חלק מהאירגון, חלק מהמאבקים ...חלק מהפוליטיקה. אני לא אומר שזה בהכרח רע- אלא מה? גלגול העיניים והצדקנות המתחסדת נראים באור אחר.

yaronbro

New member
אסא גם כשאתה רוצה להקניט זה לא ממש

מצליח לך אמרת ארטיק לימון אמרת חמוץ מתוק המשמעות היא שאתה אוהב אדם אני מאוד מקווה שלא תחפש עכשיו כינוי מעליב יותר אני שמח שאתה משיב לארטי ואני נהנה לקרוא כיצד הפרשנות שאתה נותן לדבריה של ארטי יוצרים תוכן פוליטי מאוד מעניין

ירון

מי שמכיר אותי יודע שאני נזהר בכבודם של אחרים זהירות גדולה. יחד עם זאת התכונה המכוערת ביותר , לדעתי , אצל חלק מהבריות היא הצביעות. אני מצפה גם מאחרים שיכבדו אותי אחרת כללי המשחק משתנים. היה פעם , מזמן, שיר בשם " מתוק מתוק " ( הסולן יגאל בשן ). תיקי דיין עשתה עליו פרודיה ושרה באותו הלחן שיר שכותרתו- " חמוץ חמוץ" - מכיר ? מבין?

harty

New member
אסא! שים לב כמה אנרגיה אתה משקיע

בכדי לנסות להכפיש וכו' אני יכולה לכנות אותך "אסא קלבסה",ואפילו לשבת עוד שניה ולהמציא עוד כינוי שיהלום את כישוריך.סך הכל פולטקאי קטן שלי תשובה לא קיבלתי. אבל בהתיחס להודעתה של אבלין בזמנו "תמהתני" לדעת על מה הודתה רבלין בזמנו, על איזה קומבינה בדיוק היא הודתה??? אתה תמיד נגררת אחריה היית מספר 2 שלה, אתה קטן מדי להיות מספר 1. לגבי חברי הוועד האחרים שאתה מציין במספרים אני כל כך מתה עליהם שאני אומר לך בגלוי אתה עוד נחשב שם לרמה הכי גבוהה!!! אז עכשיו אתה מתאר לך איך אני מתייחסת אליהם אותם אני בכלל לא סופרת!!!! אבל אתה כנראה באותה הרמה.אתה לא צריך לנוס שוב מהפורום. אתה יכול לכנות אותי גם בכל כינוי שתחפוץ אם זה עושה לך טוב.אסא תפסיק לחשוב כמו עובד עיריה תחשוב חיובי, תחשוב איך אתה ואבלין משפרים את תנאי עבודת חבריך (אם נותרו כאלה), תן לנו בפורום מצע כלשהו לא רק התגוננות ע"י כינויים כמו ארטיק לימון וכו' זה מתאים לבני בן ה-6. לא לבוגר תואר ראשון במדעי המדינה.....

yaronbro

New member
אסא עד עכשיו מדוע הועד בראשות

אבלין הוחלף לפני שנה עמדתי משתאה לנוכח כוח העמידה העצום שאבלין הפגינה וממש לא ברור לי מדוע עובדי העיריה אינם נושאים אותה על כפיים

yaronbro

New member
אסא התסכול כלפי העיריה ומה שמייצג

אותה כל כך גדול שבאיזה שהוא מקום אפשר להבין את ארטי ממך כעובד בעיריה הייתי מצפה לגלות קצת נדיבות ולהכיל את התגובות הלא סימפטיות שלדעתי הן לא אישיות כי אתה דמות ידועה במערכת העירונית בכל הכאוס הזה אני יכול לציין שאנשים כמוך כמו דויד עזריה וכמו בסון ורבים אחרים שאני לא מכיר כי לא יצא לי לקבל מהם שירות עושים את מלאכתם נאמנה ובאהבה ובאכפתיות וזה מה שחשוב ואת זה צריך להזכיר כל הזמן

harty

לידיעתך יש עדיין אנשים רציניים בעיר זאת , כפי שיש עדיין עובדי עירייה רציניים , אז תפסיק או תפסיקי אם סגנון הכתיבה הקנטרני שלך .

אהלן קולגה

דוד , חבל על האנרגיה. כוונותיך טובות אבל זה לא מעניין את גב' ארטיק לימון. היא קיבלה משימה מ-י. ומ- א.

ירון

מה אומרים כשמשחקים מחבואים... "עוד לא ...עוד לא " כשיגיע הרגע המתאים נגיד .. "עכשו ". קבל נא זאת בהבנה.

harty

New member
דוד שלום!

ראשית אני שמחה שאתה בודק ומשיב לפורום. עובדי עיריה אחרים בעיקר המנהלים פוחדים כי ראש עירך יוצא חוצץ נגד כל גוף אוביקטיבי בעיר הטוען ומבקר את פעילותו של הגאון.לא חסר הרבה שראש עירך יטען שירון ביקש ממנו ג'וב וכאשר סרב ירון תוקף אותו בפורום.כך גם לגבי (למרות שאני זקוקה בדחיפות לכמה עשרות אלפי שקלים לצורך מימון קניית הג'יפ השני שלנו.)אבל מר עזריה הנכבד מקורותי מסרו לי שאתה למעשה מנוטרל לחלוטין ע"י ראש העיר ולמעשה נותרת בעיריה ללא שום סמכויות. יותר מזה מקורותי אפילו טוענים שהתראיינת על כך והתרעמת על כך בכלי התקשורת השונים.אם כך הדבר ואם למרות זאת הינך משתדל למרות החרם שהוטל עליך לטפל ואף לענות לנו תבורך.

למעלה