harty ערב טוב
1. אני חוזר ומדגיש אני מנהל אגף המים והתשתית מתוקף מינוי , ומנהל מפעל המים על פי חוק המים וחוק עזר עירוני לוד , עלי לציין כי מינוי מנהל המים על פי חוק אושר על ידי מועצת העיר ומופיע בילקוט הפרסומים . 2. אכן נוטרלתי תקופה ארוכה , אך לאחרונה בהחלטה של מנכ"ל וחשב מלווה הוחזרו לי מספר תחומי אחריות , וללא ספק אני פועל על פי סמכויותי ,{האמיני לי זה לא קל}. 3. באשר לראיונות בתקשורת , כזכור לך אנו עובדי עיריית לוד עברנו תקופה ארוכה מאוד ללא תשלום משכורות מהקשות ביותר בחיינו , משפחתי ואני נפגענו במיוחד ולו מהסיבה כי שנינו אשתי ואני עובדים בעירייה , האמינו לי אני בן 53 ולא זכורה לי תקופה כל כך קשה , מעליבה , מתישה , ואכזרית, המצב המטורף בו ראיתי את עובדי הרשויות בכלל ואת עובדי עיריית לוד בעלבונם , חברים לעבודה בוכים , אנשים בוגרים , פשוט לא להאמין , וכל זאת בגלל שממשלת ישראל הפרה את אחד מחוקי היסוד מהחשובים ביותר " חוק כבוד האדם וחרותו " ופשוט לא שילמה שכר לעובדים, סתם, על לא עוול בכפם , הרי לא אשמתם של העובדים הגרעון הכספי הכבד . 4. לכן החלטתי שיש לעשות מעשה , עכשיו ומיד , הלכתי והתראיינתי בתקשורת , בטלוויזיה , בכול הערוצים , ברדיו גם בכול הערוצים , אולי 40 הופעות בתקשורת כולם בשידור חי זה לא פשוט , אבל הפגיעה הקשה בעובדים לא נתנה לי מנוח , אני מניח כי ניצחנו במלחמה זו נגד המימשל , נגד המערכת , הרי נחקק חוק חדש , חוק חשבון חסין עיקולים אשר בעקבותיו סוף סוף קיבלנו שכר .