לידיעתכם

גרומפי

New member
לידיעתכם

בסקר האחרון שינוי מקבלת 12 מנדטים ומרצ 7 אם שינוי תצליח לעבור את 14 המנדטים היא תוכל להכריח ממשלה חילונית! לכן אני פונה לאנשי מרצ להפסיק להפריע לאחדות החילונית ולבטל את מפלגת מרצ כדי שסוף סוף תהיה לנו ממשלה חילונית ליברלית

grotask

New member
הסקרים האלה מצחיקים

אין בהם שום קשר לאמת, מרצ מקבלת בהם בסביבות ה5 מנדטים,ומפלגות שספק אם ייעברו את אחוז החסימה- מקבלות הרבה יותר. אין להתייחס לסקרים. אסור להצביע לשינוי- אסור להפקיד את המדינה בידי נביאי שנאה, אסור לתת לחבורת קפטיליסטים להחליש עוד יותר תא השכבות החלשות- ולהפוך את המדינה הזאת לקן גידול מצויין לאוכלוסיית פשע.

שעמומון

New member
../images/Emo45.gif

מרצ עוד תוכיח לכולם שהיא תהיה הפעם הפתעת הבחירות...ותקבל הרבה יותר מנדטים משתומכי שינוי חושבים. הצביעו ´מרצ´ בקלפי, ולא ´יש´!

חשוב להבחין במספר המשתתפים בסקר

חשוב להבחין במספר המשתתפים בסקר. ככל שזה גבוה יותר כך הוא אמין יותר. לעשות בדיקה על 400 איש לקירוב אינה שקולה לבדיקה של 1500 איש. בבדיקות מהסוג האחרון ניתן להבחין בדברים שלא בולטים במחקרים בעלי דגימה קטנה יותר. לכן אני חושבת שכדאי להפעיל את מנגנון האופטימיות הזהירה (והזעירה).

לא תמיד.

קראתיפעם שנעשה בארה"ב הברית סקר של 2,000,000 איש דרך הטלפון, ובנוסף נעשה סקר של 2000 איש ע"פ מדגם מייצג. המדגם היה מדוייק הרבה יותר. למה? כי בטלפון יכלו להתקשר רק למי שיש טלפון, וזה אומר שהוא לא עני, ומסתבר שעניים מצביעים בשונה מעשירים מבחינה סטטיסטית.

haemek2

New member
הרי סקר של 36510 איש, מרצ 8%

שינוי 16%. אבל גם לזה אתה תמצא סיבה למה זה לא נכון. ותמשיך לישון. וגם הודעה זו אתה מתחק. אתה בתור מנהל פורום זה כמו סטאלין שהנהיג דמוקרטיה: שורף וקורע ומוחק מה שלא מתאים לאמת שלו. אתה צריך להיות מנהל פורום בליכוד, זה יותר מתאים לאופי שלך. ולמי שקורא הודעה זו, אתם תראו שהי תעלם. תשאלו מדוע? כי למרצ לא נעים לשמוע את האמת. יש להם כזה מנגנון להשמדה עצמית: הם חושבים שאם ימחקו את האמת, היא באמת תעלם. מילא. נתראה בבחירות. ולא אחרי זה.

haemek2

New member
זה תגובה לעמרי שאמר שיש צורך

בסקר עם יותר אנשים. אגב, מה רע בסקר באיטרנט? להזכירך, גם אצל ברק הסקרים באיטרנט הראו על 20% - 30% הפרש וגם אז זה נראה מוגזם ולכן אנשים אמרו שזה לא נכון וכו´, לבסוף ההפרש היה נדמה לי 25%, בול באמצע. ומה אם זה נכון?

מה רע? מאוד פשוט:

נראה לך למשל שישראל בעליה תקבל 0 קולות? או שאולי פשוט הרוסים לא גולשים לאתר מעריב. ש"ס 4%? כנ"ל.

haemek2

New member
נקודה טובה, אבל

קהל הבוחרים של מרצ ושינוי גולש גם גולש, וזה אותו קהל, ורוסים וחרדים לא מצביעים למרצ או לשינוי ולכן לדעתי, לפחות היחס של 1:2 8% לעומת 16%) נכון בהחלט. אבל גם הודעה זו תמחק. מנהל הפורום לא רוצה לשמוע דברים רעים.

חחח

ממש מסע צליבה עשית לי, אני לא המנהל היחיד של הפורום, ואת ההודעה של המשתמש בקשר לסקרים לא אני כתבתי . אני בדרך כלל חותם בשמי , אולי מספר פעמים שכחתי בעיקר במקרים שהשרשור נגע אלי והמגיב היה ידוע - אני. בכל מקרה כמה שאולי קשה לך להבין אבל בפורום זה יש כותבי שינוי, ליכוד , מולדת (לפעמים) וכל אדם הרוצה להביע את דעתו. המדניות היחידה שפועלת פה היא כנגד צורת הכתיבה . זה תמיד משעשע אותי מחדש שהודעות של אנשים מסויימים וקבועים תמיד נמחקות בעוד ישנם כותבי פורום מוקצנים הרבה יותר שממשיכים לכתוב פה בחופשיות ובלי אף בעיה , אבל כמובן שזאת מדניות צנזורה לדברי ימין. לא משנה שגם כותבי שמאל נמחקים ואף מוגבלים אתה תמשיך להלחם בי אישית . יש כללים לפורום הזה רובם מתנהלים בכל פורום מפלגתי. אתה לא מרוצה אל תכתוב מרוצה נשמח אם תמשיך לכתוב בצורה נעימה . נ.ב זה שאתה מסיים כל הודעה בהמנהל כבר ימחוק את ההודעה כי.... לא תשנה את העובדה שאם אני אבחר למחוק אותה או לא! עמרי

Haemek

New member
זה מה שברק אמר, ואיפה הוא היום?

תשנו תשנו. נומה נומה.

שעמומון

New member
ולידיעת תומכי שינוי

אני פונה לאנשי שינוי לפקוח את העיניים ולראות שיש לכם מפלגה שקרנית, ולעבור להצביע מרצ. וד"א, פה זה פורום של מרצ, לא של שינוי, אז פרסומות תעשה שם...

שעמומון

New member
ועוד משהו...

אם מרצ לא היתה בבחירות כעת, היית מוצא מאות אלפי מצביעי מרצ שלא יצביעו בבחירות, ואחוז ההצבעה יהיה נמוך...ושינוי לא יקבלו שום דבר מהקולות, כי מצביעי מרצ לא עיוורים, הם רואים את המציאות, ואת השקרים של שינוי. אם שינוי לעומת זאת לא תהיה, מרצ תקבל הרבה קולות, וזה למה? כי שינוי ´נגד החרדים´, זה ממצה את המפלגה הזאת, ומרצ בעצם גם עושה מה שצריך נגד הכפיה, לכן הקולות מגיעים לה, ולא לשינוי.

Haemek

New member
ומה בדיוק עושב מרצ נגד הכפיה?

לשבת בממשלה עם ש"ס והחרדים זה לא נקרא להתנגד לכפיה. אין ספק שטומי נמנע ממנעמי השלטון כי הוא באמת מאמין במה שפיו מפיק. שלא כמו המגלומן.

iceviper

New member
טוב לדעת ...

שהוא מאמין באמונה שלמה בדבריו גסי הרוח,שהחל בהם עוד בימי פופוליטיקה. ידעו הנשים,ההומואים,האברכים שמר לפיד באמת מתכוון לחצי הרעל נגדם.

שעמומון

New member
אז זהו, שזה לא שחור לבן...

מרצ נשארו בממשלה כי הם רצו את התיקים שהיו להם, במיוחד תיק החינוך, ובצדק. אין מה להגיד אפילו דבר אחד נגד יוסי שריד, שהיה שר החינוך מהטובים שבתולדות ישראל. ומה עוזר לטומי בהתנגדות לכפיה שהוא יושב באופוזיציה? עובדה שעכשיו מחוץ לקואליציה הוא תמך בתקציב שכלל הרבה דרישות של ש"ס!!! טומי והמפלגה שלו זה ה-צבועים.

shellush

New member
../images/Emo46.gifשינוי הם לא שה תמים אבל....

הם גם לא מתיימרים להבטיח לדאוג לשכבות החלשות אלא למעמד הביניים, ואני מרגישה שהם מנסים, אולי לא מספיק, אבל מנסים. ועכשיו שאני רואה שבירושלים כבר הולכים להרחיב את השליטה הדתית בכך שכנראה עוד מעט בכל ירושלים (גם החילונית) נשים לא "צנועות" לא תוכלנה לעלות על אוטובוסי אגד ותהיה הפרדה בין נשים וגברים. מה מרצ עושה בנידון של כפייה דתית???

למעלה