ליגת הקיץ

rapgamer4ever

New member
מצטער אבל זה פשוט לא טיעון

1. ההיסטוריה של שמפארט לא כל-כך מעניינת כי אנחנו משווים את השורה התחתונה. שמפארט מעולם לא היה מוביל כדור ב-NBA- בין אם בגלל שהוא לא טוב, בגלל שלא נתנו לו צ'אנס, בגלל שהוא לא שיחק במערכת מתאימה או בגלל שאמא שלו לא חיבקה אותו מספיק.
תהיה הסיבה אשר תהיה, אין לנו שום אינדיקציה ששמפארט מוביל כדור כי הוא מעולם לא הוביל כדור.
&nbsp
2. סבבה שאתה בטוח ששמפארט היה עושה בממפיס 10-5-5, אני בטוח שלא. איך נדע מי צודק? לא נדע. נתייחס ל-4 העונות שקרו במציאות בהן שמפארט שיחק בניקס ובקליבלנד ולא הפגין יכולת הובלת כדור או מסירה.
&nbsp
3. מה ששמפארט עשה במכללות לא מעניין. מכללות ו-NBA אלה שני עולמות שונים והרמה בהן שונה לחלוטין. בדראפט אומרים הרבה דברים על הרבה שחקנים שחלקם מתבררים כנכונים, חלקם נכונים חלקית וחלקם שגוים לחלוטין.
&nbsp
מבחינתי עד שאני לא אראה את שמפארט מוביל כדור ב-NBA אני לא אתייחס אליו בתור מוביל כדור ב-NBA.
ביום שהוא יוביל כדור נוכל להתרשם מהיכולת הזאת שלו.

מדברייך משתמע שבאטום שהוא PG

שוב אני לטעמי הוכחתי לך מספיק.
להגיד על שאמפרט שהוא לא יודע או לא יכול להוביל כדור זה לא נתפס באותו קנה מידה עם איך שאני רואה את שאמפרט.
&nbsp
ושוב אם תיקח את הסיטואציה הכי לגיטימית שהייתה לשאמפ בקריירה כדי לשחק כאול-ארונד ותנרמל אותה ל36דק' כי הוא אף פעם לא קיבל יותר מ-30דק' תקבל בדיוק את אותו שחקן שאני אמרתי שאני בטוח שהוא יכול להיות כשחקן חמישיה בממפיס.
&nbsp
לבחור להתעלם מהניקס ואיך שהם נראים ומשחקים ומתנהלים בשנים האחרונות או מהעובדה שהוא משחק ליד המסרס והמחבק הגדול בהיסטוריה, שבפלייאוף שיחק ISO כנראה 80% מהזמן (אבל זה כנראה עדיין אחלה הזדמנות לאול-אראונד פלייר לפרוח או להוביל כדור) או במצב רגיל ונתון שקיירי ולברון בריאים בכלל אין מה לחלום על הכדור.
&nbsp
ומה גם שבקבוצה עם לברון בד"כ מייעדים לך תפקיד מאוד ספציפי, אין לך יותר מדי מקום לתמרן.
&nbsp
הקולג' שונה, זה היה במטרה שתבין שהוא אול-אראונד לא מהיום.
ובניקס הוא כן הוביל כדור והריץ התקפות במיוחד במעבר. כי הוא הגיע מהדראפט כPG, והוא גם שיחק בעמדה הזו חלק נכבד מהרוקי סיזן שלו.
“I played point guard my whole life,’’ Shumpert said.
&nbsp
הוא עבר להיות קומדו גארד כי זה BEST FIT לניקס ואחרי זה התברר גם לשאמפרט. הדבר היחיד אצלו שלא ברמה של כל PG פותח בליגה זה הכדרור, יש לו ראיית משחק מעולה והוא ממש לא שחקן אנוכי.

fatnoam

Active member
אני בוחר צד

את של ראפגיימר. סורי שרקי.
&nbsp
דבר ראשון באטום הוא שחקן אול אראונד מצויין. הוא D&3 עם עוד הרבה דברים. קח את גרין, D&3 קלאסי, ותראה שהוא לא מסוגל להוביל כדור וליצור מצבים לאחרים כמו באטום.
&nbsp
קחו את הבנאדם שאולי המציא את המונח D&3 ככל שאני זוכר - ג'יימס פוזי. פוזי היה שחקן מצויין, שעשה המון דברים מלבד D&3, אבל בשנת האליפות של בוסטון, זה בדיוק מה שבוסטון היו צריכים ממנו וזה בדיוק מה שהוא עשה. גם אריזה אגב, הוא הרבה יותר מ-D&3, אל תשכחו שלאחר שמילא את התפקיד הזה בהצלחה בלייקרס הוא עבר לרוקטס בתמורה לארטסט והיה הגו טו גאי שלהם. הצליח - לא הצליח, זה לא חשוב, אם היה מוגבל כמו גרין לדוגמא, לא היו נותנים לו את המפתחות מלכתחילה. כרגע, אריזה משחק D&3 ברוקטס, כי זה מה שצריכים ממנו. לו היה משחק במינסוטה, הייתם רואים ממנו הרבה יותר.
&nbsp
בכוונה כתבתי על זה, כי זה מוביל אותי לשאמפרט. אנחנו רואים את המשחקים של קליבלנד, ברור שלשאמפרט יש סקילסט הרבה יותר מגוון מ-D&3. אבל, וזה אבל גדול, לצד קיירי, לברון ולאב, אין שום סיבה ששאמפרט יעשה יותר מזה. למעשה, לו היה מתרכז רק בזה, ייתכן והיה מועיל יותר לקליבלנד. יש לו דריבל לא רע אבל הוא עושה הרבה טעויות, ומסתבך, והוא לא רואה משחק ברמת NBA, לא משנה מה כתבו עליו כשהיה בקולג'. הוא ממש D&3 קלאסי.
&nbsp
ראפגיימר - אני לא מסכים איתך על אפללו. אפללו לא שומר כזה מבריק, והוא בכלל קלעי מיד ריינג'. משלשות הוא בינוני, בטח ביחס לשחקנים שדוברו כאן (מבלי לבדוק אחוזים). יתרה מכך, אפללו יודע ליצור לעצמו את המצבים, מה שעושה אותו מושלם לשחקן שישי שעולה מהספסל ודואג לווליום סקורינג טוב - כמו ג'אמאל קרופורד או לו וויליאמס - הוא פשוט לא טוב ומבריק בהתקפה כמוהם.

נו למעשה צודדת בי.

"ברור שלשאמפרט יש סקילסט הרבה יותר מגוון מ-D&3. אבל, וזה אבל גדול, לצד קיירי, לברון ולאב, אין שום סיבה ששאמפרט יעשה יותר מזה. למעשה, לו היה מתרכז רק בזה, ייתכן והיה מועיל יותר"
&nbsp
בקליבלנד הוא מיועד לתפקיד של D&3 אבל זה לא סותר את זה שהבחור בהגדרה שלו הוא ALL-AROUND
&nbsp
כאילו על מה הויכוח כאן? ששאמפרט לא שחקן ALL-AROUND? נסכים שלא להסכים, אני מאמין שהזמן יוכיח אחרת.

rapgamer4ever

New member
איגודאלה הרבה יותר מוכשר

בגילו של שמפארט הוא היה השחקן הכי טוב בקבוצת פלייאוף. all-star caliber player.

rapgamer4ever

New member
זה לא מספיק?

גם דוראנט יותר מוכשר משמפארט רק התקפית.
&nbsp
איגודאלה בגילו של שמפארט הוביל קבוצה לפלייאוף. שמפארט בגילו של שמפארט היה גרוע בניקס ושחקן 3&D מושלם בקונטנדרית. לכן אני לא רואה דמיון ביניהם.

אם אתה באמת מאמין ששאמפרט לא מסוגל לתת 15-5-5 ב-40דק'

כאילו שחקן שנתן העונה ב26דק' מעל 9-3.5-3.5 אתה חושב שב-40דק' ששיחק איגודאלה שאמפרט לא היה מתקרב לאיזור? אומנם סביר להניח שאם אחוזי שואה מהשדה כי איגי כן יותר מוכשר התקפית ושאמפרט נוטה לחשוב שהוא קולע יותר טוב ממה שהוא קולע באמת.
&nbsp
בעונה היחידה עם פילי בה עבר את הסיבוב הראשון בפלייאוף נתן ממוצע של:
12נק' ב38% 5ריב' ו-3.5אס' בגיל 28 בשיא הקריירה ב-39דק' על המגרש.
&nbsp
אתה נוטה להזגים שזה משחק לטובתך יש סיבה שאיגי כבר לא all-star calibar player כבר מגיל 29 בערך
+ כאילו מישהו מהרוסטר של הניקס כן היה טוב בכל הבלאגן שמתנהל שם און אנד אוף דה קורט.
&nbsp
איגודאלה מוכשר משאמפרט התקפית, אין ויכוח פה, אבל הוא ממש לא "הרבה" יותר מוכשר משאמפרט בשאר התחומים.
&nbsp
זה כמו שתגיד שג'יימס הארדן של יוסטון הרבה יותר מוכשר מג'יימס הארדן של OKC..
זה אותו שחקן בסיטואציה שונה לגמרי. ואני לא בא להשוות את הארדן לשאמפרט, זה בכדי להבהיר נקודה מאוד מסויימת
שאי אפשר להשוות בין הסיטואציות.
&nbsp
אתה חושב שבאטום בקאבס היה מצליח לתרום יותר אס' משאמפרט? גם אם כן ההבדל היה מינורי.
&nbsp
ואנדרה כולה בן 31, זה עדיין נחשב שיא קריירה, לא צריך לפרק הכל לגילאים ולמיקרו, וכרגע הסקיל סט שלהם מאוד דומה, בהינתן בעובדה שהשוואה כאן הכי מתקבלת כי הם יושבים בערך על אותה סירה.

rapgamer4ever

New member
הוא מסוגל גם לתת 40-10-10

1. זה הכל פונקציה של usage. השאלה היא כמה זה יהיה יעיל ואיך תיראה הקבוצה. איגודאלה הוביל את פילדלפיה לפלייאוף כשמסר 5 ו-6 אסיסטים למשחק. שמפארט לא הצליח להשתלט על תפקיד הובלת הכדור בקבוצה שאין בה רכז(!) ושמנצחת 20 משחקים בעונה.
זה מאוד פשוט- כל עוד לא ראיתי את שמפארט מוביל כדור הנחת המוצא שלי היא שהוא לא טוב בהובלת כדור. הטיעון שלך לגבי קליבלנד מקובל עלי (אפילו אם שמפארט טוב בהובלת כדור- יש בקאבס טובים ממנו) אבל לגבי הניקס ממש לא. היה חסר להם שחקן שימלא את המשבצת הזאת ושמפארט לא מילא אותה.
&nbsp
2. דוקא אתה מגזים עם הצגת הנתונים שלך, לא אני. הסטט' של איגודאלה בפילי נראית כך:
עונת רוקי- 9,5.5,3
סופמור- 12,6,3
שלישית- 18,5.5,5.5
רביעית- 20,5.5,5
חמישית- 19,5.5,5
שישית- 19,5.5,5.5
שביעית- 17,6.5,6
שמינית- 14,6,6.5
תשיעית- 12.5,6,5.5
&nbsp
אני לא רואה שום דמיון לשמפארט ולא מבין איך הפכת את איגודאלה פתאום לשחקן של 3.5 אסיסטים.
העונה היחידה בה פילי עברה סיבוב פלייאוף הייתה "במקרה" העונה היחידה בה פגשה את שיקאגו פצועה ובלי דרק רוז, היא לא מהווה אינדיקציה יותר טובה מאשר כל אחת מהעונות האחרות.
&nbsp
איגודאלה בשיאו היה יותר טוב משמפארט בכדרור, מסירה, סקורינג, חכמת משחק, אתלטיות וריבאונד. בחלק מהתחומים הוא עדיף בקצת (אתלטיות), בחלק הוא עדיף בהרבה (סקורינג) אבל בשורה התחתונה מדובר בהרבה תחומים.
&nbsp
3. הארדן ביוסטון באמת הרבה יותר טוב מאשר השחקן שהיה באוקלהומה. אני לא מתווכח איתך על כשרון, זה דבר סובייקטיבי לחלוטין. אולי לשמפארט יש כישרון שיוכל להפוך אותו מתישהו לשחקן אול אראונד. הבעיה שהכישרון הזה לא התבטא עד כה ב-4 שנותיו בליגה.
ג'יימס הארדן לא היה טוב באוקלהומה כמו שהוא ביוסטון אבל ראית שהוא חודר טוב, מסיים מעולה ביד שמאל, קולע מבחוץ, מוסר... את כל הדברים האלה הוא עשה ברמה נמוכה יותר ביחס להיום אבל אתה ראית שהוא טוב בזה. אני לא ראיתי ששמפארט טוב בהובלת כדור.
&nbsp
4. אני חושב שבקאבס אחרי הפציעה של קיירי באטום בהחלט היה לוקח נתח של הובלת כדור. כנראה שגם היו מסנכרנים את הדקות שלו עם הדקות שלברון היה על הספסל.
5. לא יודע אם 31 "נחשב" לשיא הקריירה, במקרה של איגודאלה די ברור בעיני שהוא פחות טוב התקפית מאשר היה בשיאו. איגודאלה לדעתי יותר טוב כיום משמפארט והיה הרבה יותר טוב ממנו בגיל 25.

rapgamer4ever

New member
ובתור תשובה דוגרי

אני לא חושב ששמפארט שחקן של 5 אסיסטים למשחק בקבוצה סבירה.

אז פה סלע המחלוקת.

שאמפרט לא PG, כמו שבאטום ואיגודאלה לא PG. הוא כן מסוגל לעבור את המגרש ולנהל התקפה והוא גם עשה את זה גם בקאבס בעונה הרגילה מהספסל, לניקס הוא לא התאים כי רצו שהוא ישחק בעמדת הPG, אבל אין לו את היכולות לנהל את הtriangle..
&nbsp
הוא קומבו גארד, ואגב יש סיבה טובה מאוד למה אף אחד בניקס חוץ מפלטון (5.6אס') לא עבר את ה3.5אס' עונה שעברה או ברזלוציה יותר גרועה העונה למעט קלדרון (4.7אס') אף אחד לא עבר את ה-3.5אס'.
&nbsp
זה מה שקורה שמנסים להריץ סגנון התקפה שלא מתאים בשיט לשחקנים במקום להתאים סגנון משחק לסגל הקיים, זה מה שקורה כשאתה משחק בקבוצה שמתאמצת יותר להפסיד מאשר לנצח.
&nbsp
שוב כל המשחקים בניקס בהם קיבל מעל או 29דק' העונה(11מש'):
ממוצע של: 4.90אס' - 4.39ריב' ו-13.36נק' (כשהמשחק בו קיבל הכי הרבה דק' זה גבול הנירמול של 36דק').
&nbsp
באותם הדק' בקאבס (10 משחקים) : הוא כבר נתן 5.9ריב' ו-2.5אס' למשחק.
&nbsp
אני חושב בסיטואציה שונה שאמפרט יכל להיות שחקן של 12-6-4 הייתי אומר אפילו די בקלות.

rapgamer4ever

New member
אבל באטום ואיגודאלה כן מסוגלים לשחק PG בהתקפה

זה מה שהופך אותם לאול אראונד.
הניקס גם לא עשו טנקינג בתחילת העונה כך שזה לא תירוץ.
&nbsp
סטטיסטיקה על סמך 11 משחקים ממש לא משכנעת אותי, שמפארט שיחק מאות משחקים בליגה ולא הפגין יכולת שדומה לאיגודאלה או באטום בכל הקשור להובלת כדור.
שמפארט יכול למסור 5 אסיסטים למשחק בקבוצה שאין לה אלטרנטיבה טובה יותר משמפארט, כלומר קבוצה שכנראה תהיה גרועה בהתקפה. אפילו בניקס הוא לא נתן מספרים כאלה, מנורמלים או לא מנורמלים. לא היה שם רכז, לא הייתה שם תחרות קשה על דקות. אני חושב שאם שמפארט היה מספיק טוב כנראה שהוא היה תורם קצת יותר בתחומים האלה שלטענתך הוא טוב בהם.

מסירה - אולי, סקורניג - כן, אתלטיות וריבאונד?

אנחנו מדברים על אותו שחקן?
זה שמדד vertical leap של 42'??? זה יותר גבוה מהMAX של ג'רלד גרין...

rapgamer4ever

New member
אתלטיות זה לא רק ניתור

לאיגודאלה היו צעדים ארוכים, הוא יותר טוב מבחינת שינויי כיוון. יתרון הגובה והידיים הארוכות שלו אולי לא עונות להגדרה של "אתלטיות" אבל הן נתונים פיזיים עדיפים. יש נתונים סותרים שמצביעים על יתרון של איגודאלה בין 1.5 אינצ' במוטת הידיים ועד 6 אינץ' ב-standing reach. האמת כנראה איפשהו באמצע, שאיגי ארוך ממנו במשהו כמו 3-4 אינץ'. זה לא מעט.
&nbsp
מבחינת ניתור גם הייתי נותן אדג' לאיגודאלה, אחרי הכל הוא בכל זאת slam dunk champion. הנתונים בדראפטקאספרס קצת מבולשטים לפעמים, לפי הנתונים האלה לאיגודאלה וגורדון היוורד יש אותו ניתור.
&nbsp
חוץ מזה שדוקא התייחסתי ליתרון האתלטי של איגודאלה בתור יתרון קטן.

אחי..

איך קשורים מוטות ידיים ונתונים פיזיים שהם דברים מולדים לאתלטיות??
ווריטקל ליפ זה ממש לא רק ניתור.
&nbsp
ולפי ההיגיון שלך למלא שחקנים בליגה יש את האדג׳ על השחקן הכי אתלטי בליגה כנראה כי הוא לא סלאם דאנק צ׳אמפ?
&nbsp
זה לא ממש משנה מה אני יגיד אתה לא תשתכנע..זה לא שלקחתי רק את הדוגמיות הטובות, לקחתי את הכלל מעל מספר דק מסויים.
&nbsp
שאמפרט לא קיבל דק בניקס בגלל עומס גארדים ובגלל שהוא לא יציב בקליעה שלו..
&nbsp
ואתה ממשיך לציין את הניקס, אבל מאידך אתה לא יכול לתת לי שחקן אחד שכן הצטיין.. להגיד שאם הוא לא הצליח להתבלט בניקס אז בגלל זה אין לו את היכולת הזו, זה דמגוגי בעליל.
הטרייד לקאבס הראה כמה האמינו בו במערכת של הניקס.
&nbsp
אני אולי הגזמתי בכך שהוא יותר אול אראונד מאיגי, אבל להגיד שהוא לא עושה שום דבר על המגרש מעבר זו הגזמה בפני עצמה.
&nbsp
שאמפ אול אראונד, אתה יכול להתכחש לזה, זה לא משנה את המציאות.

rapgamer4ever

New member
vertical leap זה בדיוק רק ניתור

נכון שנתונים פיזיים זה לא אתלטיות אבל אתלטיות זה כן נתונים פיזיים. אז אני אקח את דברי בחזרה ואגיד שלאיגודאלה יש נתונים פיזיים טובים יותר, שזה שילוב של אתלטיות וסייז.
&nbsp
שמפארט לא השחקן האתלטי בליגה והמדידות האלה לא מהימנות. בדיוק כמו שבמדידות של מוטת ידיים ו-standing reach אתה רואה פערים לא סבירים. ברור ששמפארט אתלט אבל לא צריך להתייחס ל-42 אינצ' האלה כתורה מסיני. כי וואלה, אם הנתונים כאלה מדויקים אז כנראה שגם גורדון היוורד יכול להטביע מאחורי הקרש עם העברת הכדור מאחורי הגב או מה שאיגי לא עשה שם.
&nbsp
שמפארט לא קיבל דקות בניקס כי הוא לא היה מספיק טוב. בדקות שהוא כן קיבל הוא גם לא היה מספיק טוב. לא יעזרו כל הנירמולים, הבנאדם שיחק בקבוצה שאין בה רכז ולא הוביל כדור. תקרא לו אול אראונד בגלל המכללות או הדראפט או עונת הרוקי מנורמלת ל-36 דקות או מה שלא תרצה... בשבילי זה לא אול אראונד אלא עוד שחקן בניקס שלא מסוגל לנהל התקפה.
וכן, אף אחד בניקס לא הצליח לנהל התקפה וזו הסיבה שהם ניצחו 17 פעמים בעונה.
"אף אחד לא האמין בו" זו סתם בכיינות, הבנאדם קיבל 30 דקות בעונת רוקי. מי בדיוק נלחם איתו על הובלת הכדור- שיין לארקין? טים הארדווי ג'וניור? תעשה לי טובה.
&nbsp
להגיד ששמפארט "לא עושה שום דבר על המגרש מעבר" זו תמיד הגזמה. כן- הוא עושה עוד דברים. אבל הוא לא עושה עוד דברים ברמה גבוהה ביחס לשחקן NBA.
&nbsp
מה שאתה רואה בתור "מציאות" הוא תמונה מעוותת והעובדה שאתה מתייחס לדעתך בתור "מציאות שאני מתכחש אליה" היא גם מרגיזה. יש 100 גארדים בליגה שלא מובילי כדור מאלף סיבות שונות, 20 מהם הובילו כדור במכללות וזה לא הופך אותם לשחקנים אול אראונד. תזכורת: מציאות זה מה שקורה בפועל, לא פוטנציאל של מה שאולי היה קורה לו הסיטואציה הייתה שונה. המציאות היא שאימן שמפארט משחק 4 שנים בליגת ה-NBA. הוא שיחק בקבוצות בינוניות, גרועות וטובות. הוא שיחק לצד מובילי כדור מבריקים וגם בסיטואציה של ואקום בהובלת הכדור. באף אחת מהקבוצות או מהסיטואציות האלה הוא לא הוביל כדור באופן עקבי.

לסיכום:

א' - חבל שלא קראת את התיקון, כי כמובן שלא התייחסתי לשאמפרט כשחקן הכי אתלטי בליגה אלה כתבתי מהאייפון וניסיתי לצמצם, הכוונה הייתה שאם משתמשים בהיגיון שלך אז כל מי שהיה Slam dunk champ יש לו אדג' על לברון ג'יימס (שהוא השחקן הכי אתלטי בליגה כנראה, ארגיובלי) בגלל שהוא לא היה צאמפ'?
&nbsp
ב'- מה כן מהימן בעינייך? אתה פוסל דברים שהם אולי לא תורה מסיני, אבל כן רלוונטים, ובסופו של דבר מדוייקים. כן זה בד"כ נמדד רק בדראפט ומאז שחקנים עוברים פציעות, התבגרות, שימור וכו' וכו' אבל לא יודע להגיד שאיגי יותר אתלט משאמפט - ממש לא בטוח.
אבל, התיקון שלך בהחלט מתקבל על הדעת וזה מה לעשות מתנת העל הפיזית שקיבל איגודאלה.
&nbsp
ג'- אני קורא לו אול אראונד, כי זה מה שהוא, הוא שחקן שיכול לשחק את כל עמדות הווינג, פחות טוב או יותר טוב, זה כבר נתון לשיקול דעת, הוא כמובן חייב לעבוד על קבלת ההחלטות שלו ועל הבול הנדלינג שלו אבל זה לאו דווקא אומר שהוא לא אול-אראונד, אתה מתכחש לעובדה שהוא ריבאונד לפחות באותו לבל של באטום ואיגי (וזה אכן המציאות.), ושומר באותו לבל.
בקליבלנד כמובן הוא ללא ספק D&3 קלאסי אבל כמו שנעם אמר הם לא צריכים או רוצים ממנו יותר מזה.
&nbsp
אולי זה ששאמפרט הוא אול-אראונד זה המציאות שלי ולא שלך, יכול להיות.
לא יודע למה אתה אומר שהוא לא עושה דברים ברמה גבוהה, הוא ריבאונדר ברמה גבוהה לעמדה שלו. וזה כבר מספיק בשביל לשלול.
&nbsp
אתה מגדיר אול-אראונד כמישהו שהוא מוביל כדור עקבי (נשבע שאני לא מבין למה אתה מתכוון, אתה מתאר תמונה הזויה שבאטום ואיגי מנהלים את רוב ההתקפות... זה לא כאילו אחד מהם משחק באופן עקבי בעמדת הרכז, הם פשוט יכולים ויודעים להריץ מדי פעם סט אופנס כשצריך, מה שאימן חלש בו לעומתם מסכים איתך, והם יודעים להוביל את הכדור במעבר בד"כ אחרי ריבאונד ולמצוא את השחקן החופשי במעבר, מה שאימן עושה ברמה סבירה)
הרי אף אחד מהם לא משחק PG, שחקן אול-אראונד זה שחקן שיכול לשחק PG כשצריך, לברון ג'יימס זה אולי החיה היחידה בתחום הזה שאשכרה משחקת PG.
&nbsp
שוב לגבי הניקס, זה כבר משעשע, תן לי שחקן אחד שכן הצטיין, הרי ברור שאם השיטה לא מתאימה בשיט לשחקנים, שהשחקן יצליח להתבלט, כי לא קרה אף פעם מקרים של שחקנים שלא הצליחו לבטא את עצמם בשיט בקבוצה אחת... ניקס זה דד-קייס, השחקנים לא היו מחוייבים בשיט למערך או לקבוצה, לא היה שטף בהתקפה, הדבר הכי חשוב לחיה כמו שאמפרט, הכריחו לשחק התקפת המשולש, ועוד לפני שדיברנו על אופן הבידודים שהיו מריצים שם כרמלו, ג'יי אר ואמארה. זה לא סתם שאי אפשר לציין אף שחקן שבאמת השתדרג או הצטיין בניקס, אף לא אחד. (ואגב צריך רכז די מוכשר בכדי לנהל את התקפת המשולש).
&nbsp
ואני גם די בטוח שלא באמת עקבת אחרי שאמפרט game by game בשביל לקבוע בכזו נחרצות דעה לגביו.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
אוקיי

א. לא אמרתי שכל מי שניצח בתחרות ההטבעות יותר אתלטי מכל מי שלא ניצח. אמרתי שאיגודאלה בזמנו יותר אתלט משמפארט. למען הסר ספק לברון יותר אתלט מאיגודאלה.
&nbsp
ב. אין נתונים פיזיים בליגה שהם מהימנים לגמרי בעיני. זה מצחיק אבל אפילו במדידות של גובה יש הבדלים גדולים לפעמים. אז כן- אם שמפארט קפץ 42 אינץ' לפי דראפטאקספרס אין ספק שהוא אתלט, זו גם לא נקודה שהתכוונתי להתווכח לגביה. בכל אופן רק רציתי לומר שהנתונים לא תמיד מדויקים ושלאיגודאלה יש נתונים פיזיים טובים יותר.
&nbsp
ג. מבחינתי אול אראונד הוא לא שחקן "שיכול לשחק עמדה טוב יותר או פחות" אלא שחקן שיכול לשחק מספר עמדות טוב. אתה הרי אומר בעצמך שהכדרור שלו וקבלת ההחלטות שלו טעונים שיפור. אלה שני האלמנטים הכי חשובים למוביל כדור! לכן אני חושב שאין לו את יכולת הובלת הכדור או את יכולת המסירה של שחקני אול אראונד כמו באטום או איגודאלה.
לגבי הריבאונד אני לא מתכוון להתווכח, אני לא חושב שהוא בולט לפה או לשם אלא בעל יכולת ריבאונד רגילה. חוץ מזה שריבאונד הוא קריטריון הגנתי והרי שנינו מסכימים ששמפארט שחקן הגנה מצוין, מה שמונע ממנו להפוך לשחקן אול אראונד הוא המוגבלות ההתקפית שלו והעובדה שמשחק ההתקפה שלו לא מגוון.
באטום בפורטלנד ואיגודאלה בתקופה בפילדלפיה באמת מנהלים הרבה התקפות, הם מתפקדים כמובילי כדור משניים לצד הרכז ולוקחים את נטל ניהול המשחק בזמן שהרכז הראשון נח.
להריץ את הכדור במעבר גם דני גרין מסוגל, למעשה אני חושב שכמעט כל גארד בליגה מסוגל לעשות את זה בצורה סבירה.
&nbsp
ד. לגבי הניקס- השנה אף אחד לא הצטיין. לפני כן הייתה עונה טובה לג'ייאר סמית', הייתה עונה או שתיים טובות למלו, סטיב נובאק פרץ שם לפני כמה שנים. בכל התקופה הזאת שמפארט שיחק בניקס ולא היה טוב במיוחד.
מה שקרה השנה הוא שאף אחד לא שיחק ברמה המצופה, לכן הניקס נראו כמו שהם נראו. עדיין בקבוצה גרועה יש מקום לרול פליירס לפרוץ וזה משהו ששמפארט לא הצליח לעשות. גאלווי דוקא כן.
&nbsp
ברור שלא עקבתי אחרי שמפארט game by game אבל ראיתי אותו מספיק פעמים כדי לגבש עליו דעה. ממה שראיתי עד היום- הוא לא שחקן אול אראונד בעיני.

למעלה