ליגת הקיץ

picki23

New member
ליגת הקיץ

ראיתי שלא פתחו פה שרשור.

אני עוקב על מנת לראות ולבחון את הפרוספקטים החדשים.

סטנלי ג'ונסון - השחקן הזה יהיה כוכב לדעתי. מעבר לזה שהוא קולע באחוזים טובים, התנועה, האגרסיביות שלו על המגרש, הוא 6"6 וקוטף שם ריבאונדים בקלות. ההגנה שלו היא הגנה טובה מאד - לדטרויט יש פה Star In The Making אבל בהתחלה.. דטרויט יהיו מעניינים במזרח השנה.

פרנק קמינסקי - הוא נותן אחלה ליגה אבל הוא רך מאד.

ג'סטיס ווינסלו - הוא מאכזב אותי למען האמת. חשבתי שיהיה לו יותר קל להתבלט אבל אני לא מצליח להתחבר למשחק שלו כמו שהתחברתי ב"דיוק". הוא אגרסיבי מאד אין ספק אבל חסר לו סופט טאץ' (מה שיש לג'ונסון בערימות)

מריו הזוניה - לא ראיתי הרבה ממנו.

----

אארון גורדון - הרוקי שנבחר בבחירה הרביעית בשנה שעברה פשוט התפוצץ ביום ש' ורשם 22 נק' עם 18 ריב', קלע באחוזים טובים מאד והרשים אותי כי השתפר. נקווה שבאמת ימשיך ככה כי הוא יכול להיות סטאר

מה שהיה יפה לראות בגורדון

זה שהוא פתח את המשחק חזק ולקח מנהיגות. זה לא שהוא בנה את הליין על השחקנים שפחות טובים ממנו תוך כדי משחק. מכנית גם הקליעה שלו מבחוץ נראתה יציבה יותר.

ליגת הקיץ ביוטה תיפתח הלילה

בהשתתפות 4 קבוצות - סן אנטוניו, פילדלפיה, בוסטון והמארחת יוטה, שחוזרת לארח את הטורניר לאחר הפסקה של כמה שנים.

פילדלפיה - סן אנטוניו 02:00 [5LIVE]

שחקנים בולטים בסגל פילדלפיה: ג'ליל אוקפור [בחירה 3 בדראפט 2015], שילבש את המדים של פילדלפיה למרות שלא בטוח שהוא היה רוצה, הטורקי פורקאן אלדמיר [שימו לב שיש לו חוזה מובטח, ולכן יהיה מעניין מה יקרה איתו].
שחקנים בולטים בסגל סן אנטוניו: קייל אנדרסון, דייריס ברטאנס [הלטבי של בילבאו]; על הקווים יעמוד וויל הארדי [בקי האמון תעמוד על הקווים בליגת הקיץ בוגאס שתיפתח בשבוע הבא].

בוסטון - יוטה 04:00 [5LIVE]

שחקנים בולטים בסגל בוסטון: מרקוס סמארט, ג'יימס יאנג, פיל פרסי, טרי רוז'ר [בחירה 16 בדראפט 2015]; למרות שלא נהוג בליגות האלו שהמאמנים הראשיים מדריכים את הקבוצות, בראד סטיבנס יעמוד על הקווים. יש בזה היגיון. הזדמנות לעבוד עם הקבוצה הצעירה והנבנית.

שחקנים בולטים בסגל יוטה: דנטה אקסום [בחירה 5 בדראפט 2014], רודני הוד [בחירה 23 בדראפט 2014], טריי ליילס [בחירה 12 בדראפט 2015].

ללייקרס יהיו בקבוצת ליגת הקיץ שלהם כמה שחקנים מעניינים מאוד

טאריק בלאק , רוברט אפשואו {היה בעל פוטנציאל להבחר גבוה בדראפט אבל בסוף לא נבחר} , ד'אנג'לו ראסל {שלמרות שכולם אומרים שהוא פוינט גארד , אני חושב שהוא שוטינג גארד , בסגנון של הארדן (ולטעמי בעל פוטנציאל להפוך להיות הארדו משופר)} , ג'ורדן קלארקסון {השילוב בינו לבין ראסל בקו האחורי של הלייקרס יכול להפוך להיות אגדי} , ג'אבארי ואנתוני בראון , ג'וליוס ראנדל ולארי נאנס ג'וניור.
יש מצב שהם יכולים להפוך את כל השחקנים האלה לקבוצה טובה מאוד.

יכול להיות שאני אעשה שרשור דיון על האם ללייקרס ולברוקלין {שבונה קבוצה לא רעה בכלל השנה , ואם תצליח להפטר מהחוזה של ג'ונסון אז בכלל מצבה לא רע} יש עתיד.

למה אתה חושב שראסל 2?

הוא נחשב לאחד הפרוספקטים הכי טובים בחמש השנים האחרונות מבחינת יכולת המסירה שלו, יש לו סייז לשחק 1 וראיית משחק מעולה. אני מניח שראית יותר קטעים שלו ממני כי אני לא כל כך חזק בקטע של המכללות, תוכל להרחיב על הנושא הזה קצת?

בוא נתחיל מזה ש...

שמבחינת סגנון המשחק הוא כמו הארדן . מבחינת ראיית המשחק , יכולת המסירה שלו {וזה שהוא גם באמת מוסר} , ראיית המשחק , וכן גם מבחינת הסייז {שניהם 1.96 , רק שהארדן 100 ומשהו קילו , וראסל 96 ק"ג ממה שאני יודע}.

באוהיו סטייט , נכון שהוא תפקד בתור היוצר העיקרי , אך הרכז היה שנון סקוט , שבליגת הקיץ ישחק במדי סן אנטוניו , אך הוא פשוט היה פחות מוכר , וגם תפקד פחות או יותר כמו בוורלי ביוסטון , רק שסקוט גם יודע לקלוע.

picki23

New member
He can play both

והוא בא כפרוספקט יותר טוב מהארדן כשהוא בא.
&nbsp
&nbsp
אני חושב שראסל ישחק 1 מכיוון שקלרקסון כבר יכול להיות מוכן לשחק ברמה גבוה 3 & D . (יש המקבילים את קלרקסון לווסטברוק)
&nbsp
מאידך קלרקסון עובד לרוב עם סטיב נאש על יכולות הריכוז שלו והשתפר רבות במהלך העונה. כך שהם יכולים לרכז שניהם כל אחד בתורו ולגוון את המשחק בצורה משמעותית .
&nbsp
&nbsp

עוד כמה הערות

1.ראסל לא שחקן אנוכי , וכנ"ל גם קלארקסון {ממה שראיתי} , ככה שלא יהיו הרבה חיכוכים ושילוב כזה יכול להיות אידיאלי.
2.ממה שראיתי קלארקסון הוא רכז/שוטינג גארד . D&3 זה לא סמול פורוורד?
3.גם שני שחקנים שיודעים ליצור בהתקפה לדעתי זה משהו מבורך להתקפה , כך שאם מנסים לשתק אחד , השני יוכל ליצור בשביל ההתקפה.
4.עכשיו שרק קובי ולו וויליאמס {נאש פרש לא? ואם הוא יוכל להשאר עוד קצת בלייקרס בשביל לאמן וללמד את קלארקסון וראסל זה יוכל לשדרג את שניהם בצורה מטורפת} לא יפריעו להתפתחות של שניהם , ויש ללייקרס קו אחורי פותח לשנים רבות.

3&D זה בגדול כל שחקן שנותן לך שלשות והגנה.

בתאכלס משתמשים בזה בעיקר לתאר שחקנים בעמדות 2-3 סטייל דני גרין או ווסלי מאתיוז.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
אני לא בטוח שהייתי מתאר כך את ווסלי מת'יוז

המונח 3&D סה"כ מתאר שחקן שמוגבל בהתקפה בעיקר לעמוד בפינות ולקלוע שלשות פנויות. אפשר להרחיב את המונח לשלשיונרים במשרה מלאה כמו דני גרין אבל זה כן מונח שמצביע על pigeonhole- שחקן שקולע שלשות ולא הרבה מעבר.
אני חושב שווסלי מת'יוז יותר מדי טוב בהתקפה מכדי שיכונה 3&D. הוא קולע 16 נקודות למשחק ויודע לעשות עוד כמה דברים חוץ מאשר לקלוע שלשות.
&nbsp
ההערה נשמעת קטנונית אבל פשוט ניצלתי את ההזדמנות כדי לדבר רגע על המשמעות של 3&D, בעיני לפחות. אני חושב שיש גבול מקסימלי ליכולת ההתקפית שלך כדי שתענה על ההגדרה הזאת. לדעתי הגבול העליון נמצא בערך היכן שאריזה (אחד משחקני ה-3&D האולטימטיביים).

מסכים עם החידוד, ללדעתי מיוחס בד"כ לחברה הבוגרים

אריזה, באטום, טישון פרינס, ריצ'ארד ג'פרסון וגם דנג בדרך הבטוחה לאיזור הזה (ואולי וינס קארטר ?)
&nbsp
אני החושב שהתיאור הכי נכון לשחקני D&3 הם שחקנים שאתה לא מצפה מהם לעשות שום דבר מעבר לכך. שזה בד"כ מתאים לשחקנים יותר מבוגרים שפעם היו יותר רב גוניים, וכחלק מההתבגרות וגם מצורת המשחק המודרני (בכדי להקל עליהם ולהאריך את הקריירה והיעילות) מצמצים להם את תחומי הפעולה למטרות מאוד ספציפיות, הגנה בצד אחד של המגרש ותנועה על קשת השלוש בצד השני.
&nbsp
האריסון בארנס, שאמפרט, קראודר או מתיוז' הם שחקנים שאו שמשחקים בסיטואציה שמגבילה אותם לתפקיד הספציפי (כמו בארנס או שאמפרט) אבל בתיאוריה מסוגלים לעשות יותר על המגרש בהינתן ההזדמנות או במקרה של קראודר או מתיוז' שחקנים שמצפים מהם לתרום מעבר.
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
האמת שאני לא מסכים עם החידוד לחידוד

באטום לדעתי לא 3&D אלא שחקן אול אראונד.
טיישון פרינס לא 3&D כי אין לו את ה-3. לריצ'ארד ג'פרסון ווינס קרטר אין את החלק של ה-D.
&nbsp
אני לא רואה קשר לגיל. דוקא שמפארט שהזכרת הוא שחקן 3&D קלאסי לטעמי. קראודר צריך עוד לשפר את הקליעה מבחוץ והוא גם יהפוך לכזה.
&nbsp
דוגמאות לשחקני 3&D בליגה- אריזה, דני גרין, שמפארט, מאט בארנס, אפללו, דמאר קארול.

זה הכל עניין של סמנטיקות

לדעתי שאמפרט הרבה יותר אול אראונד מבאטום.
לג'פרסון אין את החלק של הD ולאפללו דווקא כן?
קראודר לא צריך ליפול על הקטגוריה הזו כי הוא גם הוסיף מעל 7ריב' בפלייאוף. (כמו שאמרתי מצפים ממנו מעבר).
וגם את קארול לא הייתי מגדיר את D&3 קלאסי.

rapgamer4ever

New member
איך שמפארט יותר אול אראונד מבאטום?

באטום הוא הפוסטר בוי של אול אראונד. מעל הממוצע בהרבה דברים, לא מבריק בשום דבר. קליעה, הגנה, הובלת כדור, ריבאונד, יכולת מסירה- באטום סבבה כל הדברים האלה.
שמפארט שומר אישי מעולה שקולע שלשות פנויות. הוא לא עושה עוד דברים חוץ מזה.
&nbsp
&nbsp

למה החלטת ששאמפרט לא עושה שום דבר מעבר?

בממוצע קריירה מנורמל ההבדל בינהם מינורי (0.5אס' ו-0.9ריב' לבאטום).
שאמפ ריבאונדר טוב אולי לא פחות טוב מהצרפתי, שאמפרט יודע למסור הוא אולי לא עושה את זה מספיק או לא צריך לתפקד מספיק כיוצר אבל מבין השניים הוא הרבה יותר Fit להוביל כדור.
אני חושב שהדבר היחידי שבאטום עושה יותר טוב משאמפרט זה לקלוע.
&nbsp
והייתי בטוח שג'ייסון קיד זה הפוסטר בוי של האול האראונד :)

rapgamer4ever

New member
מה שייך ממוצעי קריירה?

באטום מוסר 5 אסיסטים למשחק, זה בכלל לא משנה שבעונת הרוקי הוא מסר 0.9.
&nbsp
לא יודע מה גורם לך לומר ששמפארט הרבה יותר fit להוביל כדור. הוא בחיים לא עשה את זה. באטום כן עושה את זה, ובהצלחה.

כי ההשוואה שלך פסולה ידידי.. זה למה..

באטום בחמש העונות האחרונות משחק מעל 30דק' (גם 38דק') כשחקן חמישיה, בקבוצה שרוב הזמן הייתה מסודרת ואפקטיבית וקיבל הרבה ביטחון ומקום לצמוח ולהשתפר, עובדה שלקח לו שני עונות שלמות עם 30דק' + למשחק ו1.5אס' ולהגיע למצב שהוא מוסר 5אס'.
&nbsp
אז אתה רוצה להשוות את מה שעשה באטום ולשאמפרט המסורס בקליבלנד? (או יותר גרוע לשאמפרט המסכן של הניקס?)
שאמפרט אף פעם לא קיבל את היציבות המערכתית הזו כדי לגדול, הוא לא שיחק בקבוצה טובה מספיק כדי להתבלט במקום הזה למרות שכרגע הוא כן משחק בקבוצה טובה אבל על תפקיד מאוד ספציפי שלא באמת מאפשר לו להיראות את כל הארסנל כמו שכבר ציינתי בתגובה הראשונה שלי.
&nbsp
אם שאמפרט היה משחק בממפיס לדוגמא, אני בטוח כמעט בלי ספק שהיינו רואים שחקן 10/12-5-5 כמעט בוודאות.
&nbsp
בגלל זה אתה חייב לנרמל את שניהם.
&nbsp
שאמפרט בעונת הרוקי שלו קיבל הכי הרבה דק' מהניקס החזיר להם עם 9-3-3 בעונת הרוקי.
בקולג':
In the 2010–11 season, Shumpert led his team in scoring (17.3 ppg), rebounding and assists, becoming only the seventh player in ACC history to do so.
ranked fourth in the ACC in scoring, 15th in rebounds, 10th in field goal and free throw percentage, and first in steals (seventh in the nation). He was named to the All-ACC second team and was a member of the conference's all-defensive team
&nbsp
&nbsp
אפילו עוד בדראפט אמרו שהוא פליימיקר טבעי שחייב לעבוד על הקליעה שלו ולהפחית את הטעויות שהוא עושה עם הכדור.
&nbsp
שוב הכל עניין של הזדמנויות, מבחינת סקיל-סט התחום היחידי שבאטום טוב משמעותית משאמפרט זה הקליעה שלו.

תסתכל רגע על מה שהוא עשה העונה ב-24 משחקים בניקס

הוא פתח 24 משחקים אבל קיבל רק 26דק'.
ב-26דק' הוא נתן 9-3.5-3.5
&nbsp
אם אתה מנרמל את זה ל-36דק':
13נק' - 4.7ריב' - 4.5אס'
&nbsp
אפשר להבין למה בקליבלנד האס' שלו ירדו נכון? (Hug fight kyrie/lebron) שלא נדבר על סגנון המשחק המצמם מאוד בפלייאוף.
&nbsp
שאמפ שחקן אול-אראונד מובהק וטוב אפילו לא מבין למה אתה לא רואה את זה.

rapgamer4ever

New member
הנתונים האלה לא משכנעים אותי

20 ומשהו משחקים בקבוצה של 20 ניצחונות שאפילו אין בה רכז וכל הנרמולים האלה פשוט קלושים בהשוואה לבאטום שמוסר 5 אסיסטים למשחק בשלוש השנים האחרונות בקבוצה אמיתית.
&nbsp
אפשר להבין למה שמפארט לא מוביל כדור בקליבלנד אבל אי אפשר להבין למה היכולת הזאת שלו לא התבטאה מאז שהגיע לליגה אם היא באמת כל-כך טובה.

הסברתי כבר למה

א'- פחות -30דק' ממוצע, לא פותח בעקביות.
ב' - משחק ליד שחקנים אנוכיים כמו כרמלו, ג'יי אר של הניקס או אמארה.
ג' - משחק ליד Ball huggers קיירי,לברון..
ד' - עד כמה שחקן כמו שאמפרט יכול להתבטא באול ארונד ליד לברון?
&nbsp
קח את כל המשחקים ששאמפרט ששיחק העונה מעל 33דק' (הממוצע של באטום):
קליבלנד 37דק' : 15-10-3
ניקס 36דק': 15-6-5
ניקס 36דק': 21-8-8
ניקס 34דק': 19-4-7
קאבס 33דק': 14-10-2
&nbsp
זהו. שאמפרט לא קיבל יותר משחקים עם 33דק' או יותר.
אבל כשנותנים לו לשחק הוא יסיים עם סטט' של אול-אראונד כי הוא שחקן אול-אראונד.
&nbsp
בגלל זה בפלייאוף עם הקאבס כששיחק מעל 33דק' נתן גם מעל 5ריב' למשחק אבל אי אפשר לצפות ממנו בקאבס הנוכחית בISO של הפלייאוף לתת גם 5אס'.

למעלה