ליגת העל - מחזור 16

שומו

New member
מה מכבי מה

לא יודע מה שאלת, אבל שיחקנו יותר טוב מאשר נגד מכבי והקהל שלנו לא רואה ממטר את אוהדי מכבי (אותם אני מאוד מעריך)

רוסב

New member
סתירה

איך אפשר "להעריך" כשאתה "לא רואה ממטר"
&nbsp
אז אוהדי ביטר טיפונת יותר לאומנים מאחיהם המכבים
לא אומר שהם הרבה יותר טובים

שומו

New member
לא רואה מה הבעיה

אוהדי בית"ר רמה אחת מעל אוהדי מכבי. אני מעריך את אוהדי מכבי.
איפה הסתירה

רז 1978

New member
הפועל פתח תקווה - מכבי חיפה

יום:ראשון
שעה: 20:15
אצטדיון:המושבה
שופט: אלי חכמון
שידור ישיר: ספורט 1

מפגשים עבר בליגה הבכירה: 122
60 ניצוחנות למבי חיפה
33 ניצחונות להפועל פתח תקווה
29 תיקו

3 נתונים מעניינים לקראת המשחק

כשהפועל פ"ת מארחת זה 22-22 בניצחונות לכל קבוצה ועוד 16 משחקים נגמרו בתיקו.

הפרש השערים כשפ"ת מארחת הוא 93-93.

כבר כמעט 10 שנים שלא היה תיקו בין הקבוצות כשהפועל פ"ת מארחת. הפעם האחרונה שלא הושגה הכרעה במלאבס הייתה באפריל 2005.

הרכבים משוערים:

הפועל פתח תקוה: קאלה דרשלר, קובי מוסא, מייקל טוקורה, צ'ימאזי אמבה, עמירן שקלים, חסן אבו זייד, לירוי צעירי, מירקו אורמוש, גיא דיין, בן לוי, עמרי אלטמן.

מכבי חיפה: ולדימיר סטויקוביץ', אייל משומר, אדין צוצאליץ', דקל קינן, שמואל שיימן, אוראל דגני, ג'אבר עטאא, חן עזרא, רובן ראיוס, עידן ורד, שמעון אבוחצירא.

Benedictus3

New member
כן ולא

כן, מכיוון שמדובר במאמן ישראלי שמחויב לחברים, מקורבים ועיתונאים. מהסיבה הזאת שיחקנו אתמול שחקנים כמו דקל קינן ומוחמד כליבאת שלא ראויים לשחק גם בליגה הלאומית. לא מכיוון שחוץ משני אלה, למכבי חיפה אין שחקנים טובים משמעותית, בטח לא כאלה שיכולים לקחת על עצמם משחק בעתות לחץ או משבר רגעי. למעשה יש שניים כאלה, אבל שניהם כבר הרבה מעבר לשיאם - בניון ובוקולי. מכבי חיפה היא אוסף של שחקנים ברמה נמוכה, שלא יגיעו לשום דבר שיכול לשמח את האוהדים הרבים, עם המאמן הזה או עם כל מאמן אחר. מכבי חיפה ראויה למקום 7-8 במקרה הטוב והיא לא עולה על אף קבוצה מאלה שמתחרות מולה נגד הירידה לליגה הלאומית. ואני חוזר כמו מנטרה - הבעיה של מכבי חיפה היא אחת ויחידה: יעקב שחר. והיא הופכת להיות עוד יותר חריפה מכיוון שהקבוצה היא שלו, ולנו לא נותר אלא להביט ולהתייאש...

למעלה