ליגת העל - מחזור 16

somone1411

New member
גול יפה של סוויסה

קורצקי בטח אומר לעצמו איזה חסר מושג הייתי כשייבשתי שחקן כזה לטובת קוראץ'..
&nbsp
סוויסה חלוץ שלא מעט מאמנים פיספסו. כולל אלישע. אני לא חושב שארבייטמן/גבאי יותר טובים ממנו.

עוד לא.

DRORIKO8

New member
גם אם נמצא מנקודת הנחה שפ"ת מנצחת מחר

בית"ר 7 נקודות מעל הקו האדום כשבין לבין יש לא מעט קבוצות. ליגה היא כבר לא תרד.

רז 1978

New member
מעניין עד מתי אלון חרזי יקבל גיבוי

או שאולי היום הוא יסיים את דרכו ויתפטר או יפוטר?

רז 1978

New member
לא נראה לי שזה יקרה בקרוב

אלא אם עכו תמשיך להפסיד עוד ועוד הפסדים ואז לדעתי עכו תהייה זאת שתפטר את חרזי

DRORIKO8

New member
חרזי יוצא ממש %^$&^

בשביל כמה גרושים הוא מוכן ככה לבזות את השם שלו? מילא אם זה היה מכספי בעלים אבל על חשבון כספי ציבור אתה עושה את המשחקים האלה? ועוד יותר מרתיח שלבן אדם אין בושה לחרטט ולהגיד שהוא נשאר כי הוא "מאמין בשחקנים" ו"לא אחד שמרים ידיים". לפחות תהייה גבר ותגיד את האמת בפנים.

אני מציע לא לתבוע מאף בנאדם לוותר על שכרו

כי לא רבים בעולם אי פעם יעשו זאת, בטח מבלי שיש להם אלטרנטיבה. אם זה כמה גרושים (וזה לא) אז למה שעכו לא תפסיק לשחק משחקים ותפטר אותו?
&nbsp
עם כל הכבוד לזכור במי מדובר פה, בתור שחקן אלון חרזי היה אחד מהאישויות היותר חיוביות בכדורגל הישראלי .

DRORIKO8

New member
התכוונת אחד מהמדליפנים היותר חיוביים.....

על כל אופן מה שהוא עשה זה מלוכלך. באמצעות הקשרים שלו בעירייה הוא השיג לעצמו חוזה שערורייתי במועדון על חשבון הקופה הדלה של העיר עכו,זה שלעצמו מוציא אותו בעייתי. וההתעקשות שלו לסחוט את הקופה עד השקל האחרון ולא להתפטר מראה שלבן אדם אין מינימום כבוד,לא לעצמו ולא לסביבה.

בוא נפסיק ללכלך, הוא לא עמד עם אקדח

לאף אחד ולא גנב, נתנו לו והוא לקח כמו שהיו עושים כולם (גם המאמנים באשקלון, ראשל"צ סכנין ורמה"ש סחטנים?).

כסף ציבורי הוא חשוב, אבל אלה לא כספי סמים, יאללה פרופורציות.

DRORIKO8

New member
זה שזה ככה גם במקומות אחרים

לא הופך את המקרה הזה לבסדר, מה גם שאני בספק אם הם מרוויחים את הסכומים שהוא מרוויח. בכל אופן אני לא מתווכח איתך שזה חוקי, זה פשוט פוגע בשם שלו ומוציא אותו גרידי בלי ערכים

DRORIKO8

New member
ורק שיהיה ברור

אני לא מדבר על החוזה שלו אלא על הסירוב העיקש שלו להתפטר

שומו

New member
איזה כיף לראות את בית"ר היום

ללא ספק המשחק הכי טוב שלנו העונה.
2 השערים הראשונים זו פשוט חובבנות, ההגנה של עכו כאילו משחקת עם כיסוי על העיניים. השער השלישי הוא פשוט אומנות של אצילי והרביעי של אזולאי עם הבטן זה כבר גארבאג' טיים במיטבו.

ושימו לב- טדי ברובו ריק ועדיין שומעים היטב את העידוד הנפלא. הקהל מס' 1 בארץ.

DRORIKO8

New member
שאפו גם לקהל של הפועל(אני לא עושה את זה הרבה)

למרות שהקבוצה לא במצב איי איי איי נסע עד סמי עופר והכתיב שם את הטון.

למעלה