קורצקי בטח אומר לעצמו איזה חסר מושג הייתי כשייבשתי שחקן כזה לטובת קוראץ'..

סוויסה חלוץ שלא מעט מאמנים פיספסו. כולל אלישע. אני לא חושב שארבייטמן/גבאי יותר טובים ממנו.
בשביל כמה גרושים הוא מוכן ככה לבזות את השם שלו? מילא אם זה היה מכספי בעלים אבל על חשבון כספי ציבור אתה עושה את המשחקים האלה? ועוד יותר מרתיח שלבן אדם אין בושה לחרטט ולהגיד שהוא נשאר כי הוא "מאמין בשחקנים" ו"לא אחד שמרים ידיים". לפחות תהייה גבר ותגיד את האמת בפנים.
כי לא רבים בעולם אי פעם יעשו זאת, בטח מבלי שיש להם אלטרנטיבה. אם זה כמה גרושים (וזה לא) אז למה שעכו לא תפסיק לשחק משחקים ותפטר אותו?

עם כל הכבוד לזכור במי מדובר פה, בתור שחקן אלון חרזי היה אחד מהאישויות היותר חיוביות בכדורגל הישראלי .
על כל אופן מה שהוא עשה זה מלוכלך. באמצעות הקשרים שלו בעירייה הוא השיג לעצמו חוזה שערורייתי במועדון על חשבון הקופה הדלה של העיר עכו,זה שלעצמו מוציא אותו בעייתי. וההתעקשות שלו לסחוט את הקופה עד השקל האחרון ולא להתפטר מראה שלבן אדם אין מינימום כבוד,לא לעצמו ולא לסביבה.
לא הופך את המקרה הזה לבסדר, מה גם שאני בספק אם הם מרוויחים את הסכומים שהוא מרוויח. בכל אופן אני לא מתווכח איתך שזה חוקי, זה פשוט פוגע בשם שלו ומוציא אותו גרידי בלי ערכים
ללא ספק המשחק הכי טוב שלנו העונה.
2 השערים הראשונים זו פשוט חובבנות, ההגנה של עכו כאילו משחקת עם כיסוי על העיניים. השער השלישי הוא פשוט אומנות של אצילי והרביעי של אזולאי עם הבטן זה כבר גארבאג' טיים במיטבו.
ושימו לב- טדי ברובו ריק ועדיין שומעים היטב את העידוד הנפלא. הקהל מס' 1 בארץ.