ליגה 6 ביום שבת

natyh

New member
איך היה ?

יש דיווח מענין? היו תנאי דאיה ? מה היתה המשימה ? מי הצליח ? מה היה הנתיב המועדף לעמידה במשימה ומדוע ? ומי היה בדאון שחג מעל התבור בליגה הזו?

חגי

New member
היה חרא ....אויר מאד לא נעים...

טרמיקות שבקושי גררו עד 900...סינקים ארוכים , קשיי שליטה בגלשן שגרמו לי פעם אחת להטייה של כמעט 90 מעלות ללא שליטה כשגלשנים בקרבתי. בסוף אחרי 3 פעמים שכבר חשבתי לסיים את היום נחלצתי מהחלק המזרחי של התבור בטרמיקה שהעלתה אותי ל- 1240 . משם גלייד ישר עד קו כדורי בעילו של פלוס 0.5 עד מעט מעל 1300 ובהמשך שקיעה חזקה , חילוץ בטרמיקה טובה בשדות שצפונית לכפר כמא ומשם גלייד ארוך עד לטרן פוינט ב- 450 מטר ונחיתה יזומה בשדה קרוב משיקולי בטיחות (רוח חזקה וגובה לא ממש משמעותי להמשך). מסתבר שצדר נשך בעקבי ולמעשה ראיתי אותו רק בהתחלה קצת אחרי תחילת הגלייד מטרמיקת היציאה. אילן רץ מקביל אלי ורב הזמן 300-400 מטר נמוך יותר. לבקשת נתי צורף לינק לתוכנת COMPGPS

חגי

New member
נקודה מעניינת בטרק זה קו

הגלישה לטרן פוינט מסיום הטירמול ליד שרונה - הגלייד יחסית ישר מאד בלי תופעות "ברטוב" (סטיות לא מוסברות ימינה ושמאלה)וודאי ללא הפרעות "שוויצר" (טיסה ארוכה לא בכיוון הנקודה) ותוך דיוק רב לעבר הנקודה וזאת למרות הסחיפה החזקה של הרוח. הסטייה הקלה של קו הגלישה שלי ,מזרחה מהקו הדמיוני הישר נעשה בכוונה מתוך תכנון לקבל קצת עילוי מהרכס שהתחיל להתרומם 3.2 קמ מהטרן פוינט (צומת פוריה)

חגי

New member
ואללה ...ושכחתי לדבר גם על השאר

ובכן FELICIDADES לצדר שכנראה יצא היום בסדר עם מקום ראשון על פי הידוע לי - היתכן שאנו עומדים לגלות כוכב עולה חדש (תופעה ידועה של חוזרי תחרות ראשונה בחול) גם אילן וברטוב הגיעו קרוב לפיילון הראשון. וכמובן מחכים לראות גם מה עיינה העלתה בעדשתה.

Ayana KimRon

New member
עדשתה

של עיינה העלתה כ-300 תמונות...ועיינה עצמה שבה הביתה הלומת שמש כמו סקנדינבית שהגיחה בפעם הראשונה מהקוטב. מחר אעבור על הצילומים ואכין אותם בשבילכם. בינתיים, הנה תמונת הצופים. תודה על יום שכולו חוויה נהדרת, עם טעם של עוד. נהניתי מכל רגע. שבוע טוב, עיינה

Ayana KimRon

New member
פרק ראשון ובו יסופר, יסופר

הזהרתי את החבר'ה שאני לא אוהבת להציף. כן, אתם דווקא כן, ולכן הנה פשרה: יהיו כמה שרשורים (לפי קצב ההתקדמות שלי). ברצף זה: מגיעים ונערכים.

David Gerby

New member
איזה תפיסה!

אני מהמר על עדשה 300 מ"מ... תמונות מיוחדות בהחלט! תודה!

למעלה