ליגה 6 ביום שבת

חגי

New member
ART FOR ARTSAKE!

מסיר את הכובע למרות שהוא פרחוני וכחול.

natyh

New member
ועדות של צופה

ניסיתי לצלם את הליגה בוידיאו , צילמתי חלק מהתדריך ,המראות , ובסופו של דבר יצאתי לפי הוראותיה המדויקות של מרינה לכיוון צמח לנקודת הסיום, גול בפי הגולשים בתקוה לעקוב אחרי הגולשים ולצלם מהדרך, ולקנח בצילומי נחיתות בסיום . בכפר תבור פניתי לכיוון כינרת קצת אחרי הפניה פגשתי באולג על הקרקע מקפל , המשכתי ליבנאל , צומת אלומות קבוצת כינרת וימינה לכיוון צמח כאשר אני מחפש ולהפתעתי לא מצליח לזהות אף גלשן באויר בצמח חיכתה לי הפתעה, בשדה הנחיתה לא היה איש . טלפון למרינה , שמתעקשת שמיקי וויס חייב להיות שם . הקפתי את השדה פעמיים , עוד טלפון , כלום .... מרינה עצמה עסוקה בחיפושים אחרי שני גולשים נעלמים אחרים .... עמיר שלום ומרק . היא מרינה מציעה לי להתקשר לעמיר המנוסה בענין הזה ... מסתבר שלא כל כך פשוט לחלץ גולשים מהשטח , אז הבנתי שלא רק אני כל צותי החילוץ עבדו שעות נוספות ... אז בתור צות קרקע מענין לשמוע פעם על חויות הטיסה מנקודת מבט קרקעית דוקא . קצת תיאומים ואני מנסה את שיטת הקשר הפלאפוני .... אולי תימצא האבידה ..... עכשיו זה מיקי בטלפון וגם הוא מתעקש שהוא בדיוק בשדה הזה .... עוד הקפה ושוב כלום .... הוא רואה אותי אני לא רואה אותו ... איזה משחק מחבואים מוזר , בדרך אני קופץ פעמיים שלוש על כמה במפים ובדרך נס שומר על הגולגולת שלמה ... אולי בעצם גם לצות קרקע כדאי לחבוש קסדה ....
בסוף בדרך פלא אני מגיע אליו ופה הפתעה .... מיקי לא רוצה לנסוע אתי , מסתבר שראובן נחת בתל קציר ומיקי שולח אותי אליו ..... את ההמשך אשאיר לאחרים לספר ......

למעלה