ליב ליב

Crossface

New member
ליב ליב

אני מקווה שטאקי לא תכאס, אבל השירשור כבר נהיה מסובך, אז בואי נמשיך כאן הקיצר שירתתי באט"ל (אגף הטכנולוגיה והלוגיסטיקה) בתל השומר.

Crossface

New member
כן

רוב השירות היה טוב מספק אז מה את עושה עכשיו? לקחת את המקצוע הצבאי לאזרחות (אם את אזרחית)

Crossface

New member
ממממממ

לא יודע מה להחליט.......אוף

Crossface

New member
למה?

למה צימחונית? איך אפשר לוותר על בשר? ממממממ.....בשר סטייק, לבבות, פרגיות, שניצל.....טעים

Crossface

New member
נכון

אבל זה לא אומר לאי אפשר לאכול אותן מה עדיף? להתעלל בהן בשביל החלב?

ליב Liv

New member
אני אזרחית כבר חצי שנה..

וממש לא עוסקת במה שעסקתי בצבא, אני עובדת כרגע באגודה.. שאחראית על כל האגודות של ההתרמות בארץ. (ניצ"ן, איל"ן, כל החיים לפניהם, אלו"ט, סוכרת נעורים וכו') בכל אופן האגודה הזו בעצם מתעסקת בפנקסים.. שולחת לבתי הספר.. שהילדים יתרימו.. אני נמצאת במחלקה התפעולית.. זה מן משרד.. שבו אנחנו מתייקים מסמכים, סופרים את הפנקסים שחזרו מהבי"ס ועוד ועוד ועוד (יותר מדיי עייפה לפרט) נראה לי שהבנת פחות או יותר.. חוץ מעבודה אני לומדת ציור (בונה לי תיק עבודות) נרשמתי למכון האקדמי טכנולוגי בחולון למגמת תקשורת חזותית.. מקווה שאני אתקבל.. וזהו פחות או יותר..

Crossface

New member
קודם כל

בהצלחה עם התקשורת החזותית, עכשיו אני יודע מה זה תקשורת ומה זה חזותי, איך זה הולך ביחד (טלויזה? קולנוע וכד'?) נהדר שאת עובדת במקום כזה (למרות שאולי קצת משעמם, אבל כל חלק חשוב, לא?)

ליב Liv

New member
העבודה משעממת אבל אני עם

5 בחורות מקסימות (בגילי) אז הזמן טס לנו.. ותקשורת חזותית.. זה עיצוב גרפי, דפוס.. אומנות דיגיטלית..

Crossface

New member
בהצלחה

יפה לך, גם אני הייתי עם 5 בנות (הן כל הזמן גם התחלפו) בצבא

ליב Liv

New member
תודה.. יהיה טוף! בכל מקרה אני פרשתי

מחר יש לי שיעור ציור בבוקר (בעצם עוד כמה שעות) בכל אופן היה ורי נייס לשוחח איתך.. שיהיה לך לילה מקסים
וחלומות מתוקים

Crossface

New member
לילה טוף וחלומיות פז

גם אני אזוז לי לישון לי יש שיעור בערב אז אני לא ממהר היה לי מאוד נחמד c'ya

למעלה