ליב אקשן!! מתעלמים

ליסאן

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo140.gif ../images/Emo41.gif

בנושא התאריכים... שבוע הבא אני די לא אוכל אולי חוץ מיום חמישי...

wildfire

New member
למה אנשים נגד ביתי T_T?

וגם אולי, אבל רק!!! אולי, אני אוכל להשיג מצלמה ונוכל גם לעשות את זה מפגש רגיל, בלי לייב אקשן^_^

sasuke girl

New member
תתגמשו!!

מציעים לכם בית!אוכל!גינה!לינה! מביאים לכם הכל על מגש של כסף!!! נתניה זה לא חור!!! זו עוד כמה דקות ברכבת!!!!! תראו, אנשים פה עובדים הרבה וחושבים איך לעשות לכם קוספליי מוצלח!! בחיים לא נגיע למצב שכולם יהיו מרוצים מהתאריך ושיט!!! אז פשוט תבינו את זה. התאריך והמיקום נשארים כמו שהם.נקודה.אם אתם באמת רוצים לייב אקשן אתם יכלים להתגמש קצת לשנות דברים אחרים לתאריכים שונים כדי שזה יסתדר! זהו! נקודה. מי שרוצה לבוא יודע מתי הכל כתוב. רוצים עוד מידע בפל הבא(שלי) 0525119850

Snake Bandage

New member
אז אני לא באה.

נו, באמת, ביום של ההתנתקות, ועוד בבית של מישהי זרה, בנתניה?? זה בלתי אפשרי.

sasuke girl

New member
חחחחחחח

חחחחחחח א. מה הקשר להתנתקות? ב. את די מכירה אותה, ואם לא אותה, אז אנשים אחרים שיבואו. ג. הכל אפשרי את לא הגיונית...עדיף שלא תתרצי ופשוט תגידי שלא בא לך לבוא.

lily kane

New member
שמעו אני לא יודע לבוס ../images/Emo140.gif

אבל אם יהיה או שאני יעמיד פני חולה או שאני ילך מוקדם מהעבודה ויחזור ב12 כי עכשיו מאוחר מידי ב7 דקות עוד משהו שאפשר לעשות זה להיות אצלי בישוב אחרי נגיד חצי כאן וחצי שם אני גרה בישוב ליד נתניה יש לי בריכה יש הרבה מקמות שאפשר בישוב לצלם את הסרט והחדר שלי נראה כמו פרסומות לדוכן גיא עם פוסטרים ואל סקרולים וארט בוקים ככה שלא יהיו בעיות עם התאריכים לא יהיו נוחים לווילד פייר אני אומרת את זה כי היא מקסימה השאילה את הבית שלה מנסה לשכנע עבדות שבוע ואנחנו מורחים את זהT.T

lily kane

New member
זה ישוב על יד נתניה

וזה לא בעיה להגיע יש שתי דרכים יש יחסית מספר גדול של אוטבוסים וזה בית פרטי

למעלה