מציעים לכם בית!אוכל!גינה!לינה! מביאים לכם הכל על מגש של כסף!!! נתניה זה לא חור!!! זו עוד כמה דקות ברכבת!!!!! תראו, אנשים פה עובדים הרבה וחושבים איך לעשות לכם קוספליי מוצלח!! בחיים לא נגיע למצב שכולם יהיו מרוצים מהתאריך ושיט!!! אז פשוט תבינו את זה. התאריך והמיקום נשארים כמו שהם.נקודה.אם אתם באמת רוצים לייב אקשן אתם יכלים להתגמש קצת לשנות דברים אחרים לתאריכים שונים כדי שזה יסתדר! זהו! נקודה. מי שרוצה לבוא יודע מתי הכל כתוב. רוצים עוד מידע בפל הבא(שלי) 0525119850
חחחחחחח א. מה הקשר להתנתקות? ב. את די מכירה אותה, ואם לא אותה, אז אנשים אחרים שיבואו. ג. הכל אפשרי את לא הגיונית...עדיף שלא תתרצי ופשוט תגידי שלא בא לך לבוא.
אבל אם יהיה או שאני יעמיד פני חולה או שאני ילך מוקדם מהעבודה ויחזור ב12 כי עכשיו מאוחר מידי ב7 דקות עוד משהו שאפשר לעשות זה להיות אצלי בישוב אחרי נגיד חצי כאן וחצי שם אני גרה בישוב ליד נתניה יש לי בריכה יש הרבה מקמות שאפשר בישוב לצלם את הסרט והחדר שלי נראה כמו פרסומות לדוכן גיא עם פוסטרים ואל סקרולים וארט בוקים ככה שלא יהיו בעיות עם התאריכים לא יהיו נוחים לווילד פייר אני אומרת את זה כי היא מקסימה השאילה את הבית שלה מנסה לשכנע עבדות שבוע ואנחנו מורחים את זהT.T