ליב אקשן!! מתעלמים

ashkeloni

New member
את מקשיבה למה שאת אומרת?!

תמיד אפשר לקפוץ לשחייה בירקון ^^ זה תמיד מקרר

A K I R A

New member
../images/Emo32.gif לכנס באת עם ניטים,גופיה שחורה

ויש לך משקפיים?? ואת ג'ינג'ית? D: או שזאת אחותך? >.>;

lgmtk

New member
אה זאת היא :X

ואני תהיתי מיזו הג'ינג'ית שכולם מדברים עליה :\

Snake Bandage

New member
../images/Emo31.gif

אני לא יכולה לבוא אם זה בנתניה, ועוד בבית של מישהו שאני בקושי מכירה. X=

Snake Bandage

New member
אה, ויש עוד בעיה

ההתנתקות באותו יום! אין סיכוי שההורים שלי יתנו לי לצאת מהבית.

wildfire

New member
נתניה זה לא בקצה השני של העולם T__T

אנשים! בית שאתם לא מכירים ><? אני לא אאנוס אותכם! אני משאירה את זה לשאר הבנות! ורגב.. למה T_T?

lily kane

New member
אנשים נתניה

זה מרחק אוטובוס אחד מתל אביב (14 כמדומני)או רכבת אחת (24 ש"ח) לגבי אוכל אני ישלם על פיצה אבל בתנאי שיהיה מי שיאכל אותה... תקשיבו אני צריכה היום ! להגיד לבוס שלי מתי אני צריכה חופש עם זה בשבוע הזה השאלה החשובה היא האם זה ב15 עכשיו אנחנו גם צריכים צלם ככה שלא כולם חייבים לבוא מחופשים אני מצטערת אבל לי כסף שוב למונית עד עזראילי כי אוטבוסים לא יעצרו לי או שוב ללכת עם איפור ובאמצע להזיע חצי ממנו (איפור מקצועי או לא זה עדיין ישראל) שוב אני גם בספק אם יתנו לי להכנס לעזראילי או לחלופין יעיפו אתנו חבורה של ילדים שהולכות מכות ומסריטה את זה לא טוב לרוזמה בית לדעתי זה הכי נוח במיוחד אם אין לנו מושג כמה זמן זה יקח עכשיו אני יוצאת ב12 אם עד אז אני לא רואה שכתוב תאריך אחר מוסכם (ואגב ה14 לא טוב לי בכלל כי ביום ראשון אין מצב גם עם ירדו השמיים ויפלו הכוכבים שיתנו לי שוב כמו באנימה קון יום חופש לאנימה כקון אני תחנתי לכולם חודשיים מראש לא 3 ימים)

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאני יכול להביא מצלמה ולצלם

השאלה האם זה באמת יקרה?, מתי?, ואיפה?

sasuke girl

New member
טוב! נעשה את זה חכם ../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

טוב! נעשה את,זה חכם כל מי שבעד התאריך ה15 שישים יד כזו של כן כל מי שבעד לבית בנתניה שיעשה פרצוף עם פרח מי שנגד התאריך שיעשה פרצוף כועס מי שנגד הבית שיעשה פרצוף מקיא -אז לאלה שלא מספיק חכמים כדי להבין אתם שמים סימן בקשר גם לבית וגם לתאריך.וככה אני אדע יותר טוב. בלי זיבולי מוח למה אתם לא יכלים לבוא או איזה תאריך נוח. פשוט סימו שתי סימנים שיסמלו את ההחלטה שלכם לגבי הבית והתאריך

Nora Shu

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

קבלי ח"ח על הסבלנות. אני כבר התייאשתי לחלוטין. ><"

למעלה