ליב אקשן!! מתעלמים

sasuke girl

New member
מי בא/ה ללייב אקשן?

ומי מתחפש/ת? אנחנו כותבות תסריט, עובדות קשה על הקוספליי שלנו, וצריכות לדעת אם בכלל יש טעם לעמול כשאף אחד לא מראה עניין. יש פה ביקוש ללייב אקשן? Nora Shu ,SasuNaru ו- sasuke girl.

אולי...

חשבתי להתחפש לנינג'ה כתומה ( יענו נגד ההתנתקות ) אבל אמרו לי שזה מטומטם מדי :'( .. בכל מקרה יש מצב שאני בא ואני יודע על עוד כמה אשקלונים שבאים..

SasuNaru

New member
מה אכפת לך מה הם אומרים?

תחפש תחפש! לדעתי זה יהיה מעגניב [=

renegader

New member
למה לערבב פוליטיקה עם נארוטו???

מיותר לא? למה שלא תבוא מחופש לנינג'ה רגילה רק עם סטיקר בימקום בגדים כתומים (בתור מחאה שקטה)

ליסאן

New member
אל תסכלו אותי...../images/Emo41.gif

אבל היום הודיעו לי שב15-17 אני לא אוכל לחלום על לצאת אפילו מעיניינים שבאמת לא תלויים בי. אז סורי גייז אבל אני לא אוכל לבוא אם זה יהיה בתאריכים האלו

lily kane

New member
תשמעו אני צריכה לתת לבוס שלי תשובה

היום ואין תאריך אולי פשוט נדחה את זה לשבוע הבא?

sasuke girl

New member
ליב אקשן!! מתעלמים

כרונים שכמותכם!!! אז ככה חברי לפורום שרוצים לייב אקשן..אבל לא מסוגלים להזיז לכמה שניות את העכבר כדי לסמן שאתם באים..: האנשים שידוע בטוח שבאים הם: אני ענת, אחותי, wildfire (המתוקה שביאה לנו מקום להיות בו) וlily kane (שתדפוק את הסאסקה שלי בתחת) אני אחותי וענת מתחפשות לקבוצה שבע בסטייל אנבו ווילד פייר כנראה לטמארי ולילי לאורצ'י! אז ככה, מה הבעיה? : א. אנחנו רק פאקינג 5 בנות. ב. אלה מכם שעדיין לא בטוחים צריכים בכל זאת להודיע ולהגיד למה הם מתחפשים כדי שנוכל לעשות תסריט. ג. מצלמה+צלם..אתם יודעים שבעצם כל המהות של המפגש. מיקום: נתניה בבית של ווילד פייר (דרך אגב..כתובת בבקשה..חח) זמן: ווילד פייר שוב מתי נוח לך.(?) תאריך: 15.8 לינה: ווילד פייר נותנת לנו מספר מוגבל של 4-6 מיטות. ליתר ביטחון אלה שיודעים שהם הולכים להישאר לילה תביאו שקשים. אוכל: אנחנו לא הולכים לעשות טרור על המקרר של ווילד המתוקה..לכן, כל אחד שיביא בקבוק שתיה או חטיף כל שהו(חחח כמו במסיבות כיתתיות,כיתה ו') אז בבקשה תגיבו ותפסיקו להתעלם. ואם אתם יודעים על חבר פורום שאתם חושבים שירצה לבוא,ולא מודע למפגש עקב חוסר אינטרנט/מחשב וכ'ו אתם מוזמנים לספר לו ולכתוב הודעה בשמו. זהו השירשור האחרון שהולך להיות בקשר ללייב אקשן..אז בבקשה תגיבו תודה.

A K I R A

New member
../images/Emo31.gif

נתניה.. זה בקצה השני של המדינה =| לעומת זאת, עזריאלי, דיזינגוף סנטר ופארק הירקון נמצאים במרכז :] והתאריך
בואו ב14 :]

Nora Shu

New member
אישית אני שונאת את פארק הירקון. :X

לא כיף שם כל כך... ואי אפשר ממש לברוח מהחום. ><"

למעלה