ליב אקשן!! מתעלמים
כרונים שכמותכם!!! אז ככה חברי לפורום שרוצים לייב אקשן..אבל לא מסוגלים להזיז לכמה שניות את העכבר כדי לסמן שאתם באים..: האנשים שידוע בטוח שבאים הם: אני ענת, אחותי, wildfire (המתוקה שביאה לנו מקום להיות בו) וlily kane (שתדפוק את הסאסקה שלי בתחת) אני אחותי וענת מתחפשות לקבוצה שבע בסטייל אנבו ווילד פייר כנראה לטמארי ולילי לאורצ'י! אז ככה, מה הבעיה? : א. אנחנו רק פאקינג 5 בנות. ב. אלה מכם שעדיין לא בטוחים צריכים בכל זאת להודיע ולהגיד למה הם מתחפשים כדי שנוכל לעשות תסריט. ג. מצלמה+צלם..אתם יודעים שבעצם כל המהות של המפגש. מיקום: נתניה בבית של ווילד פייר (דרך אגב..כתובת בבקשה..חח) זמן: ווילד פייר שוב מתי נוח לך.(?) תאריך: 15.8 לינה: ווילד פייר נותנת לנו מספר מוגבל של 4-6 מיטות. ליתר ביטחון אלה שיודעים שהם הולכים להישאר לילה תביאו שקשים. אוכל: אנחנו לא הולכים לעשות טרור על המקרר של ווילד המתוקה..לכן, כל אחד שיביא בקבוק שתיה או חטיף כל שהו(חחח כמו במסיבות כיתתיות,כיתה ו') אז בבקשה תגיבו ותפסיקו להתעלם. ואם אתם יודעים על חבר פורום שאתם חושבים שירצה לבוא,ולא מודע למפגש עקב חוסר אינטרנט/מחשב וכ'ו אתם מוזמנים לספר לו ולכתוב הודעה בשמו. זהו השירשור האחרון שהולך להיות בקשר ללייב אקשן..אז בבקשה תגיבו תודה.