ליברמן קונה סמים

איך תכריח מישהו לעשות משהו שהוא לא

רוצה? תאיים עליו ברצח, כמו ששרון כתב בשרשור אחר על המחזירים בתשובה?

חס וחלילה רצח..

אני לא יודע איך אבל אני סומך על ליברמן שידאג שהמדינה תהיה פה יהודית וגם אם הם לא התגיירו עדיף כמה אלפי רוסים נוצרים על מליון ערבים מוסלמים שחלקם גם נוצרים

אז אפשר לעצור את האנשים הספציפים

שבתוך הארגונים האלה.. אני עדיין מעדיף אותם על ערבים שירצו להרוס את המדינה הזאת גם בעוד מאות שנים

מה ההבדל בין תומך חמאס

לבין תומך היטלר? למה אותו אפשר לעצור, ואת האחר לא?

GreatGTM

New member
עדיף גירוש

ואני לא חושב שאביגדור יגייר את אחיו, לא אם הוא רוצה את הכיסא בקדנציה הבאה. הייתי חושב יותר בכיוון לפיד אבל הוא סיים את תפקידו..

sharonhaimov

New member
לא באמת התכוונתי לזה.

אבל בכללי, אני לא מתכוון לתת להם להיכנס לבית הספר במידה והאסון הזה יקרה. לא חסרים אתיאיסטים וחילונים אצלי בבית הספר, ונארגן הפגנות, אפילו קשות אם צריך כדי למנוע את ה"כיבוש" הדתי הזה.

אם מישהו רוצה להאמין

אין לך שום זכות לנסות לעצור אותו כמו שאתה מאמין במשהו ואני במשהו אני לא יעשה לך הפגנה ליד הבית בגלל שאתה מאמין במשהו אחר

sharonhaimov

New member
יש הבדל. אני לא מאמין, אני מסתמך

על עובדות ומדע. אתה לא. אז הטענות שלי מבוססות ושלך לא, לכן הדיון הוא באמונה שלך, כי שלי לא קיימת. תבין, אם האמונה שלך מביאה יותר נזק מתועלת (היא מביאה לא מעט תועלת, אבל מה לעשות, גם לא מעט נזק), אז צריל לדון בעניין, האם אנחנו צריכים להמשיך לתת את חופש הביטוי למרות כל הנזק? ונזכור, שהאמונה הדתית לא מבוססת על הוכחות כרגע, ולכן הסיכוי שהיא נכונה, נמוך מהסיכוי שהדת אינה נכונה. לכן אנחנו צריכים לחשוב, האם נמשיך לתת את חופש הביטוי אם אמונה שהסיכוי שהיא נכונה הוא נמוך? והיא מביאה נזק רב? לי אין אמונה, אני בדר"כ מנסה להאמין רק בדברים שהם מבוססים או מוכחים בצורה כזאת או אחרת.

GreatGTM

New member
סה"כ הלך לבקר ידידים...

למה לעשות מזה עניין?! לו היו נותנים למשטרה יותר כח אדם, יותר תקציבים ופחות סדרי עדיפיות אישיות במקום ציבוריים היה יותר טוב. מעניין שהאחרון נכון גם לגבי צה"ל ותמיד היה נכון לגביו.

שרירי86

New member
בבחירות הבאות

מרזל יהיה בכנסת 100% כולם רואים איך האיחוד הלאומי יושבים על אולמרט ושותפים לגירוש ההיסטורי.

הMפקח

New member
ככול שעובר יותר זמן.....>>

אנשים מבינים יותר את המצב ואם מי יש לנו עסק. אבל חבל שיש אנשים שלוקח להם כול כך הרבה זמן להבין ויש כאלה שלצערי לעולם לא יבינו !

iRoNBaLLz

New member
האיחוד הלאומי שותפים ל"גירוש"?

מיילא אתה משכתב את העבר, אבל לשכתב את ההווה? איפה אתה חיי ומי שטף לך את המוח?

למעלה