ליברמן קונה סמים

Continuum

New member
כלומר

אין לו שום בעיה להודות שהוא יודע בדיוק איפה ואצל מי להשיג סמים..

../images/Emo6.gif

אוי, אם ליברמן היה מנהל את המדינה הזאת 90%% מהחילונים היו דואגים לברוח. בצדק, מי רוצה פה מדינה דוסית? במקום לנסות להגיד למשטרה "חה חה עליכם", שינסה לעזור לממשלה. הצבעה על בעיות כבר יש מספיק.

מבחינתי,

מדינה שיהיו בה רק יהודים תיהפך בסופו של עניין למדינה דתית. אולי זאת רק דעתי. וכן, אני מסכים שאת הרוסים הלא יהודיים הוא לא ייגרש, כי הם באמת היוו חלק גדול מקולות המצביעים שלו.

לא רק רוסים מצביעים לו

בגלל מצב הפשע בארץ וגם בגלל שמצב הליכוד לא משהו הרבה ישראלים ותיקים הצביעו לו

כן, נכון.

אבל כשהוא יוצא בקמפיין של "נייט נייט דא", זה נראה, לפחות לי, כקמפיין שבו הוא פונה (או מנסה לפנות) בעיקרו הגדול לקהל של הרוסים בישראל. אחרת, הוא לא היה מדגיש שוב ושוב בתדמית שלו את העובדה שהוא רוסי.

מישהו כתב ש"רק" רוסים מצביעים לו?

תן ציטוט. וכן, רוב המצביעים שלו הם רוסים. לא סתם תשדירי הבחירות שלו היו ברוסית...

אולי עדיין הרוב הם רוסים

אבל זה הם כבר לא רוב ענק של המצביעים שלו זה מתחיל להתאזן

חחח בקיצור

יכול להיות שרוב המצביעים של ליברמן עדיין רוסים אבל זה מתחיל להתאזן

פעם כמעט כל הבוחרים בו היו רוסים

ובבחירות האלה זה ירד ואחרי שהם התחברו עם הליכוד זה ירד עוד

שוב, מה הבסיס שלך?

הרי תשדירי הבחירות שלו היו ברוסית. כלומר, הם יועדו לקהל יעד רוסי.

שרירי86

New member
עדיף לבחור ברוך מרזל

אל דאגה הוא ישמור על הדת היהודית (אם זו הדאגה שלך)

GreatGTM

New member
תראה

חלק עברו אליו מהליכוד ואיתם גם מרבית המצבעים החילוניים של מולדת...

iRoNBaLLz

New member
אני דווקא ראיתי הרבה מאוד תשדירים

בעברית. היו תשדירים ב2 השפות. הוא היחיד שקלט את הכוח של הקהילה הרוסית בארץ ( קרוב למיליון איש ) ופנה גם אלייהם באופן ספציפי. חוץ מזה, אתר הבית של מפלגת ישראל בייתנו הוא בעברית. שם מפורט על המצע שלו שמהודעות אחרות שלך בשרשור רואים שאין לך מושג על תוכנו שכן הוא כלל לא מעוניין בהפרדת דת ממדינה הוא מעוניין במיצוי מקסימלי של ישראל כמדינת העם היהודי, כפי שהיא כיום.

למעלה