אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה, המציאות לא תשתנה בהתאם למה שאתה אומר
אכן, זה בדיוק מה שאמרתי

. רוצה להמציא משהו יצירתי משלך, או שאת מעדיפה להמשיך לעשות העתק-הדבק לדברי ולחתום עליהם בשמך? בסוף באמת איאלץ להוציא פטנט על הדברים

.
לא יכול לדעת אבל אם את מזהה זאת כך, מי אני שאחלוק. להבנתי אנשים פשוט מגיבים על דברים שנאמרים ושהם שומעים/קוראים. אבל בהחלט יתכן שאת צודקת ורק סוג מסוים של אנשים עושה זאת. בעצם, בכלל יכול להיות שאף אחד לא מגיב לשום דבר וזה סתם נדמה לנו? לכי תדעי בעולם של ימינו...
אההה לא, למעשה זה אפילו לא קרוב. עיוות וסילוף גמור כאמור מעלה. חזרה על זה ומשחקי נדמה לי לא ישנו זאת יקירתי, צר לי באמת

.
והנה אתה חוזר וכותב את הדברים.
הבהרות היו לטובת אלו שניסו לעוות את דבריו של ליברמן שיתאימו לתפישת החיים שלהם.
אה, ליברמן גם עדכן אותך לשם מה הוא בוחר להבהיר את דבריו? נשמע כאילו יש לך קשר מצוין עם האיש

. בכל מקרה, מאחר והתייחסתי במפורש לדברים מפורשים שנאמרו במפורש, נלענ"ד שהמשך ה'דיון' הזה מיותר קמעה. אמנם היה נחמד עד כה להעביר איתך את הזמן במשחקים שמאז הילדות לא שיחקתי, אבל כעת שהכביסה של בתי היקרה התייבשה לה סוף סוף עלי להיערך לנסיעה ולא אוכל להמשיך לשחק איתך. מצטער מעומקה דליבא, אבל סמוך ובטוח שהינך מורגלת דיה לשחק עם עצמך, כך שאני רגוע.
אני מבינה שעכשיו כשכולם רואים את ההפרש בין דבריך לבין המציאות אתה תשחק נעלב ותפרוש מהדיון
אני? נעלב?? ממך??? חחח, את באמת חמודה

. צר לי דרלינג, אבל בשביל להעליב אותי תצטרכי לקום מוקדם יותר

. אני אמנם אכן פורש ממה שאת מכנה משום מה "דיון", אבל זאת נטו מהטעם שהזכרתי. אם תרצי אביא לך את בתי לעדות

. גם בני שהתעורר בינתיים (לאחר שבתי העירה אותי לאור העובדה שהכביסה התייבשה ותיכף נוסעים) יכול למלא תצהיר אם זה נורא חשוב לך. אולי כשאחזור עוד כמה שעות אשקול להגיב על מה שתגיבי בינתיים. אמנם אני בד"כ לא מגיב אחרי זמן רב על דברים לא משמעותיים, אבל כאן יתכן (זאת לא התחייבות) שאחרוג ממנהגי כדי לא להשאיר את המשחק שלנו לגמרי פתוח. נראה מה יוליד יום ואם יהיו דברים מעניינים יותר להתייחס אליהם.
משהו בסגנון "אני מציע לך לקרוא את דברי וכו' וכו' וכו'...."
את זאת אכן אציע תמיד. עם זאת, מאחר וכבר הוכחת לאורך כל ה'דיון' הזה שאינך טורחת לעשות זאת או ליתר דיוק, שגם כאשר את עושה זאת את מוצאת את הדרך לעוות ולסלף את דברי לאחר מכן, אני לא בטוח שיש בכך טעם מיוחד. הייתי מציע שיעורים בהבנת הנקרא, אבל לאור האמור, נראה לי ששיעורים באיך לעוות ולסלף אבל מבלי שרואים זאת בצורה כל כך ברורה, יהיו יותר יעילים עבורך. כך או אחרת, בהצלחה רבה.