ליברמן חדשה?

פולגאר

Well-known member
עוד אחת שהשנאה לנתניהו הוציאה אותה מדעתה והפכה להיות רל"בניקית ולעזאזל טובת המדינה:

האם גם היא תסכים לשבת עם הערבים רק בכדי להפיל את נתניהו כל זאת בניגוד לאג'נדה הפוליטית שלה?
האם בקרוב נראה את הרל"בניקים משבחים אותה? אולי יכתירו אותה למשיח הבא שלהם לאחר שיכשלו בבחירות הקרובות ויעיפו את אייזנקוט?

נערך לאחרונה ב:

ביטניקט

Well-known member
עוד אחת שהשנאה לנתניהו הוציאה אותה מדעתה והפכה להיות רל"בניקית ולעזאזל טובת המדינה:

האם גם היא תסכים לשבת עם הערבים רק בכדי להפיל את נתניהו כל זאת בניגוד לאג'נדה הפוליטית שלה?
האם בקרוב נראים את הרל"בניקים משבחים אותה? אולי יכתירו אותה למשיח הבא שלהם לאחר שיכשלו בבחירות הקרובות ויעיפו את אייזנקוט?
בולשיט, ההיפך הוא הנכון. אם כבר יש יותר סיכוי שאפילו נתניהו יישב עם ערבים ולא גוטליב. לא סתם בן גביר סימן אותה ומנהל מו"מ על מעברה לעוצמה יהודית, מה שיגדיל להם את המנדטים משמעותית ויוריד לליכוד מנדטים. זה מה שקורה למי שלא יודע להעריך נכס שיש לו ביד, בסופו של דבר הוא מאבד אותו.

evglev1

Well-known member
מנהל
בולשיט, ההיפך הוא הנכון. אם כבר יש יותר סיכוי שאפילו נתניהו יישב עם ערבים ולא גוטליב. לא סתם בן גביר סימן אותה ומנהל מו"מ על מעברה לעוצמה יהודית, מה שיגדיל להם את המנדטים משמעותית ויוריד לליכוד מנדטים. זה מה שקורה למי שלא יודע להעריך נכס שיש לו ביד, בסופו של דבר הוא מאבד אותו.
אבל במקרה הזה המחאה היא על השובויניזם גם של ביבי עצמו וגם של הבוחרים בפרימריז שבחרו רשימה גברית כמעט כמו זו של ש"ס לולא היא ומירי רגב אפשר היה להגיד שהליכוד היא סניף של ש"ס.

איציק5111

Well-known member
יופי שתלך לב גביר, גם אני לא הצבעתי לה בפריימיריז ולא בגלל ביבי, פשוט לא מתחבר זכותי לא?

כוכבית מצויה

Well-known member
מחקרים מראים שבחברות שבהנהלה שלהם יש נשים באחוז משמעותי מראות בממוצע ביצועים יותר טובים. סביר להניח שזה כך גם לגבי מדינות ולכן הדרישה לייצוג גדול יותר של נשים עולה בקנה אחד עם טובת המדינה.
האם בקרוב נראים את הרל"בניקים משבחים אותה? אולי יכתירו אותה למשיח הבא שלהם לאחר שיכשלו בבחירות הקרובות ויעיפו את אייזנקוט?
כאן אתה עובר למישור הדמיוני שלך, מציעה להמתין ולראות מה היא תעשה

Harrington

Well-known member
מנהל

פוליטיקאי שדקה לאחר שנבחר למקום ריאלי ברשימת מפלגה (במקרה הזה הליכוד) לכנסת, מצהיר שישמח לעזוב אותה לטובת מקום גבוה יותר (ענין חסר כל משמעות בפועל זולת תדמיתית), נותן בכך סתירה לכל תומכיו באותה מפלגה שהביאו אותו למקום שהגיע ברשימתה.

מעשה לא ראוי פר הגדרה לטעמי, וזה בכלל לא משנה מה דעתי על אותו פוליטיקאי או אותן מפלגות מעורבות.

ביטניקט

Well-known member
אני לא יודעת עד כמה תשפיע טלי גוטליב על יחסי המנדטים בין הליכןד לעוצמה יהודית. אני יודעת שלא ניתן לנתק את האגו מהסיפור. ומי שיספר לכם שאגו זה שטויות... חחחח
מאחר ושם המשחק הוא לחץ... קרי מי שיודע ללחוץ טוב יותר, חזק יותר בזמן המתאים ביותר ינצח את הקרב.
וטלי גוטליב מבינה את המותג 'טלי גוטליב' ומבינה את מנית 'טלי גוטליב', וטלי גוטליב דורשת את התשלום במזומן ועכשיו...
כן, הייתי מאוד רוצה את טלי גוטליב על כסא מינסטר המשפטים..., אבל כנבחרת ציבור היא חייבת לקבל את השיטה... כי גם איתמר בן גביר זה שיטה. שיטה לא דמוקרטית... אפילו דיקטטורית אבל שיטה.
גם אני הייתי עושה את אותו דבר במקומה. אם אני שווה 100 בציבור למה שאני אסתפק בשאריות?
פוליטיקאי שדקה לאחר שנבחר למקום ריאלי ברשימת מפלגה (במקרה הזה הליכוד) לכנסת, מצהיר שישמח לעזוב אותה לטובת מקום גבוה יותר (ענין חסר כל משמעות בפועל זולת תדמיתית), נותן בכך סתירה לכל תומכיו באותה מפלגה שהביאו אותו למקום שהגיע ברשימתה.

מעשה לא ראוי פר הגדרה לטעמי, וזה בכלל לא משנה מה דעתי על אותו פוליטיקאי או אותן מפלגות מעורבות.
בולשיט. טלי גוטליב היא הפויטקאית היחידה שנלחמת בבג"צ השמאלני. ומכירה היטב את מערכת המשפט השמאלנית המושחתת והמסואבת מבפנים ואיך להתנהל מולה, ולכן היא היחידה שמתאימה לכהן כשרת המשפטים. ואם נתניהו לא מבין את זה ולמה גוטליב נבחרה בראש רשימת הליכוד בפריימריז הוא בבעיה גדולה בהבנה.

Harrington

Well-known member
מנהל
ריתקת אותי אל המסך עם תגובה אינטליגנטית ועניינית זו. אין ספק, תמיד נחמד לשמוע שדעתך היא חרא של שורים. זה גם ממש מדרבן להמשיך לקרוא כזה :). טוב נו, לא באמת. זה הספיק לי בשביל להבין את רוח תגובתך וללמוד שהיא לא מספיק מעניינת אותי בשביל לקראה.

אם וכאשר תחשוק נפשך להנפיק התייחסות עניינית (נטו) ולשמור את הקללות שלך לעצמך, תרגיש חופשי לעדכן. עד אז, כתוב ללמפה בתת-שרשור זה, לא אלי.

מיצינו.

ביטניקט

Well-known member
אני לא יודעת עד כמה תשפיע טלי גוטליב על יחסי המנדטים בין הליכןד לעוצמה יהודית. אני יודעת שלא ניתן לנתק את האגו מהסיפור. ומי שיספר לכם שאגו זה שטויות... חחחח
מאחר ושם המשחק הוא לחץ... קרי מי שיודע ללחוץ טוב יותר, חזק יותר בזמן המתאים ביותר ינצח את הקרב.
וטלי גוטליב מבינה את המותג 'טלי גוטליב' ומבינה את מנית 'טלי גוטליב', וטלי גוטליב דורשת את התשלום במזומן ועכשיו...
כן, הייתי מאוד רוצה את טלי גוטליב על כסא מינסטר המשפטים..., אבל כנבחרת ציבור היא חייבת לקבל את השיטה... כי גם איתמר בן גביר זה שיטה. שיטה לא דמוקרטית... אפילו דיקטטורית אבל שיטה.
גם אני הייתי עושה את אותו דבר במקומה. אם אני שווה 100 בציבור למה שאני אסתפק בשאריות?

בולשיט. טלי גוטליב היא הפויטקאית היחידה שנלחמת בבג"צ השמאלני. ומכירה היטב את מערכת המשפט השמאלנית המושחתת והמסואבת מבפנים ואיך להתנהל מולה, ולכן היא היחידה שמתאימה לכהן כשרת המשפטים. ואם נתניהו לא מבין את זה ולמה גוטליב נבחרה בראש רשימת הליכוד בפריימריז הוא בבעיה גדולה בהבנה.
ריתקת אותי אל המסך עם תגובה אינטליגנטית ועניינית זו. אין ספק, תמיד נחמד לשמוע שדעתך היא חרא של שורים. זה גם ממש מדרבן להמשיך לקרוא כזה :). טוב נו, לא באמת. זה הספיק לי בשביל להבין את רוח תגובתך וללמוד שהיא לא מספיק מעניינת אותי בשביל לקראה.

אם וכאשר תחשוק נפשך להנפיק התייחסות עניינית (נטו) ולשמור את הקללות שלך לעצמך, תרגיש חופשי לעדכן. עד אז, כתוב ללמפה בתת-שרשור זה, לא אלי.

מיצינו.
בולשיט = שטויות ברסק

ריקי זו אני

Well-known member

ריקי זו אני

Well-known member
יש את הדרך הארוכה, לעיתים נדמה שהדרך ארןכה מידי, ודאי מול קיצורי דרך. ואם טלי גוטליב בחרה בדרך הקצרה, סבבה לה וסבבה לבן גביר. את המלחמה עושים רק כשהולכים בדרך הארוכה. ואנחנו לא במקום לקיצור הליכים...
א. כי המלחמות הגדולות הן כאן ועכשיו ובנית כח צבאי שפורק מצריך זמן, משטבים והתגיסות.
ב. שימור על היתרונות בסוריה ובלבנון מבלי להכניס את הזנב בין הרגליים.
ג. המצב הקטסטרופלי (ממש) מול צבא הרש"פ שמאיים על ההתישבות ביו"ש + כפר סבא וראש העין...
ד. שימור הכלכלה
ועוד ועוד ועוד גם המלחמה ב'מערכת המשט' - ולא רק.

Harrington

Well-known member
מנהל
יש את הדרך הארוכה, לעיתים נדמה שהדרך ארןכה מידי, ודאי מול קיצורי דרך. ואם טלי גוטליב בחרה בדרך הקצרה, סבבה לה וסבבה לבן גביר. את המלחמה עושים רק כשהולכים בדרך הארוכה. ואנחנו לא במקום לקיצור הליכים...
א. כי המלחמות הגדולות הן כאן ועכשיו ובנית כח צבאי שפורק מצריך זמן, משטבים והתגיסות.
ב. שימור על היתרונות בסוריה ובלבנון מבלי להכניס את הזנב בין הרגליים.
ג. המצב הקטסטרופלי (ממש) מול צבא הרש"פ שמאיים על ההתישבות ביו"ש + כפר סבא וראש העין...
ד. שימור הכלכלה
ועוד ועוד ועוד גם המלחמה ב'מערכת המשט' - ולא רק.
לא חסרות משימות לממשלה הבאה שתקום, אי"ה מטעם המחנה הלאומי. גוטליב בהחלט יכולה להיות תורמת בעלת משקל משמעותי בתפעול המשימות שעומדות על הפרק. כמו שכתבת, הטיפול במערכת המשפט היא אחת מהמשימות החשובות/דחופות. אחת מרשימה ארוכה יותר. אמנם משימה מאוד חשובה, אין על כך עוררין. יותר מזה, הטיפול במערכת המשפט מחויב גם לצורך הטיפול בשאר המשימות, שכן כידוע 'ידו בכל ויד כל בו'. אבל לאף אחד (פוליטיקאי ובכלל) לא זורחת השמש מהאחוריים וכולם נדרשים לעבוד ביחד בתוך קבוצה כדי למקסם את יעילותה וכך לפעול להשגת מירב מטרותיה.

אני מצדיע לגוטליב על כך שבקדנציה הראשונה שלה התעקשה 'להתחיל מלמטה'. כך יאה לפוליטיקאי מתחיל. אני גם מצדיע לה על רצונה לתרום כעת בתפקיד משמעותי יותר ועל אמונתה שבכוחה לעשות זאת. אבל להכריז 'כוחי ועוצם ידי', 'רק אני הכתובת' וכדו', תוך זלזול מופגן לא רק בשיטה אלא בכל חבריה למחנה ולמטרה ואף מתן סתירת לחי מצלצלת לכל תומכיה שהצביעו עבורה והביאו אותה למקום ריאלי ברשימת הליכוד לכנסת, זה לא רק פסול מכל וכל בעיני, זה גם משהו שלא צפוי להצליח במיוחד. גם אם פוליטית המהלך יצליח והיא תתברג, למשל באמצעות מפלגת עוצמה יהודית, לתפקיד שרת המשפטים, היא לימדה בפועלה שהקדנציה הראשונה שלה כפוליטיקאית לא לימדה אותה כיצד לעבוד בעולם הפוליטי ומתוך כך, חוששני שלא צפויה לה הצלחה רבה בתפקיד ובהשגת המטרות. הבעיה היא שכשלון בתחום הזה, יהיה כשלון למחנה כולו, לא רק (ש)לה.

ביטניקט

Well-known member

למעלה