ליבי

המתחשבת

New member
ליבי

רוצה אני לומר שאני אוהבת, שאני חושקת, שאני מתגעגעת, שאני מתרגשת, שאני מצפה, שאני מייחלת, שאני שמחה, לעיתים שאני כואבת, שאני עצובה, שאני בודדה, שאני בוכיה. רוצה אני. רוצה מאד, אך דמעות עולות בעיני, גוש חונק את גרוני ואני נשנקת. הכל נשאר ספון בתוכי והמילים כמו ממאנות להחליק במורד לשוני. חשה אני במין צבט הלופת את גרוני ולא מרפה. וליבי, ליבי הקט אוצר בתוכו את כל רגשותי, שוצף וגועש הוא, מאיים להתפקע. קטן הוא ליבי וצפוף, אינו מסוגל להכיל את עומק חיי ורצונותי. ממתין הוא לאחד שלתוכו יוכל לחדור, לאחד אשר את המפתח ימצא ויפלס דרך לתוכו לחוש אותו, להקל מעליו, לחלוק עימו, למשות מתוכו... הו, כמה כמהה אני לדעת מי הוא אותו אחד אשר לנשמתי יהיה שותף...

מתבשמת

New member
הלב עימו ../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif

המבט בעיניו. טעם החיוך המרחף לשפתייה. עכשיו. הניחוח בעורפו. רחש החוט העוטף כתפייה. איתו. המגע לצידו. שקט המשי הנשפך מחושייה. לגופו, והלב עימו.

שמים1

New member
ליבי ../images/Emo79.gif

לעיתים אני מרגישה שכולי לב גדול, הרוטט בפעימות מיוחדות ארוגות בחום ואהבה. אני מביטה לתוך עיניך הירוק שבהם שוטף את ליבי, באור נגוהות , בזיו של חיים. לוכדת את ליבך בליבי את האהבתך באהבתי לעד. ברוכה הבאה לפורום שירה אירוטית מתחשבת

למעלה