ליבי עם קורבנותיו וקורבנות פעילותו. מדובר באלפים שאיבדו את חייהם.ליבי עם בנט
כל הכבוד שאתה נוהג בעדינות ובכפפות משי בבנט.ליבי עם קורבנותיו וקורבנות פעילותו. מדובר באלפים שאיבדו את חייהם.
לפחות הרינגטון כן.כל הכבוד שאתה נוהג בעדינות ובכפפות משי בבנט.
על אריק שרון אמרת ש"ימחה שמו וזכרו מעל פני האדמה."
יש לך עוד כמה קנדידטים לאחל להם איחולים מקרב לבך הרחום ?
לומר על הרינגטון שהוא "כן" , זה כמו לומר ש"גולשת תמיד בשמחה" היא מהנדסת מומחית בתחום החלל.לפחות הרינגטון כן.
ממך לא ראיתי ולא קראתי כנות.
סתם סקרנות, יש ולו מילה אחת בכל כתיבתי בתפוז שתוכל להצביע עליה שאינה כנה? מוזמן להציג כאלה (טיפ ידידותי: אל תטרח, יהיה לך קשה למצוא). אבל למה לא להשמיץ היכן שאפשר. הרי זאת המטרה היחידה לכתיבתך ונוכחותך כאן. פתטיות ברמות-על.לומר על הרינגטון שהוא "כן" , זה כמו לומר ש"גולשת תמיד בשמחה" היא מהנדסת מומחית בתחום החלל.
משפט כה ארוך לא כתבתי מעולם על שרון. לכל היותר את הקיצור ימ"ש. אם יש לי עוד קנדידטים לאיחול הזה? לא, לא כרגע. מקווה שגם לא יהיו. לא אוהב לשנוא. אגב, יש קשר כלשהו בין דעתי על שרון לנושא השרשור? או שסתם חשקה נפשך למשוך את זה למשהו ש-בעיניך-יותר קל לך לתקוף?כל הכבוד שאתה נוהג בעדינות ובכפפות משי בבנט.
על אריק שרון אמרת ש"ימחה שמו וזכרו מעל פני האדמה."
יש לך עוד כמה קנדידטים לאחל להם איחולים מקרב לבך הרחום ?
מאחר ולא הבנת את הקשר בין איחולך לשרון ולבני משפחתו, אז או שלא הסברתי מספיק טוב או שאתה סובל מאי הבנה בסיסית.משפט כה ארוך לא כתבתי מעולם על שרון. לכל היותר את הקיצור ימ"ש. אם יש לי עוד קנדידטים לאיחול הזה? לא, לא כרגע. מקווה שגם לא יהיו. לא אוהב לשנוא. אגב, יש קשר כלשהו בין דעתי על שרון לנושא השרשור? או שסתם חשקה נפשך למשוך את זה למשהו ש-בעיניך-יותר קל לך לתקוף?
מודה לך מאוד על ניתוח דברי, אך כאמור: מעבר לכך שמה לעשות, אין לכל העניין הזה שום קשר משום סוג שהוא ואפילו מרוחק, לנושא השרשור או הדיון כאן, הרי שתנוח דעתך, אני יודע מצוין מדוע אני כותב את מה שאני כותב ומה משמעות דברי. לפיכך לא ברור מה הרעיון מאחורי כל ה'דיון' הזה, זולת אם כאמור מעלה, סתם חשקה נפשך להסיט את נושא הדיון למשהו שחשקה נפשך לתקוף ולהשמיץ.מאחר ולא הבנת את הקשר בין איחולך לשרון ולבני משפחתו, אז או שלא הסברתי מספיק טוב או שאתה סובל מאי הבנה בסיסית.
אתאמץ במיוחד בשבילך, אבל זו רק הפעם......[ינוח פבלוב על משכבו בשלום.....].
את איחולך [המגעיל] לאריק שרון שלחת בגין החלטתו לפנות את "גוש קטיף". שם לא היו אלפי הרוגים.
ואילו לבנט, אתה רומז [כנראה מפחד] שהוא רק אחראי למותם של אלפים.
בהחלט יתכן אך מה לעשות, אני כאן וכך גם עוד אנשים מ"סוגי", what ever that means. תתמודד.כבר אמרתי לך פעם, אינני מכיר אותך. אבל ארץ ישראל הייתה לבטח מדינה טובה יותר ללא אנשים מסוגך.
אתה יכול להשבע על כך ? תמהני, מאחר וברור לכל בר רי רב שאין לך מושג על מה שאתה כותב. [החל באריק שרון וכלה בבנט].מודה לך מאוד על ניתוח דברי, אך כאמור: מעבר לכך שמה לעשות, אין לכל העניין הזה שום קשר משום סוג שהוא ואפילו מרוחק, לנושא השרשור או הדיון כאן, הרי שתנוח דעתך, אני יודע מצוין מדוע אני כותב את מה שאני כותב ומה משמעות דברי.
חחח אל תהיה קמצן, ותזכיר את פבלוב - שיזכה בשקל נוסף]לפיכך לא ברור מה הרעיון מאחורי כל ה'דיון' הזה, זולת אם כאמור מעלה, סתם חשקה נפשך להסיט את נושא הדיון למשהו שחשקה נפשך לתקוף ולהשמיץ.
על זה אינני חלוק עלייך. וכבר אמרתי שיש מחלות שלא ניתנות לריפוי. ניתן רק לרחם על החולים.כך או אחרת, כרגיל ואף ללא ניתוחים ופרשנויות של כבודו ירום הודו, אני עומד לחלוטין מאחורי דבר ואף מאחורי דעתי על האישים המוזכרים.
גם כאן אתה צודק. צריך להתמודד עם העובדה שאנשים כמוך שמאכלסים את המדינה. אבל אני צופה שמספרכם יילך ויקטן אז יש תיקווה.לא, זאת לא סוגיה כל כך עקרונית אצלי שאני חש צורך כעת לכתוב שוב 100 פעמים את מה שבדרך כלל נכתב לגמרי באגב אורחא. הדברים ברורים ומי שרוצה ממני הסברים, מוזמן תמיד לשאול אותם במקום להמציא אותם בעצמו.
בהחלט יתכן אך מה לעשות, אני כאן וכך גם עוד אנשים מ"סוגי", what ever that means. תתמודד.
סורי, אינני נוהג להישבע. לא אחרוג ממנהגי זה כדי לספק את הקולות שאתה שומע בין אוזניך.אתה יכול להשבע על כך ? תמהני, מאחר וברור לכל בר רי רב שאין לך מושג על מה שאתה כותב. [החל באריק שרון וכלה בבנט].
אילו הייתי סובר שזה רלוונטי באותו משפט מן הסתם הייתי עושה זאת. כרגיל, דעתך שאתה משוכנע מה דעתי או מה בא לי לכתוב לא מחייבת אותי. היא לא חייבה אותי אתמול, לא מחייבת אותי היום, ולא תחייב אותי מחר.חחח אל תהיה קמצן, ותזכיר את פבלוב - שיזכה בשקל נוסף]
יפה. אם אמירה זו עושה לך טוב (די מעתיקנית, אבל ניחאעל זה אינני חלוק עלייך. וכבר אמרתי שיש מחלות שלא ניתנות לריפוי. ניתן רק לרחם על החולים.
גם כאן נכון מה שנכון לגבי 90% מהמשפטים שאתה כותב, אני לא אחראי להזיות שבין אוזניך ולהמצאות שנולדות במוחך הקודח. במקרה דנן מאחר ועדיין לא ברור לי מה או מי הם בדיוק אנשים "מסוגי", ממילא לא ניתן להתייחס לדבריך עניינית. על כן הדרך היחידה לקרוא אותם היא עוד נסיון פתטי שגרתי לעקוץ או להישמע נורא חכם. שוין. כבר אמר החכם מכל אדם לפני, אין כל חדש תחת השמש.גם כאן אתה צודק. צריך להתמודד עם העובדה שאנשים כמוך שמאכלסים את המדינה. אבל אני צופה שמספרכם יילך ויקטן אז יש תיקווה.
הרינג, הכי אהבתי את :"מאחר ועדיין לא ברור לי מה או מי הם בדיוק אנשים "מסוגי" "סורי, אינני נוהג להישבע. לא אחרוג ממנהגי זה כדי לספק את הקולות שאתה שומע בין אוזניך.
לגבי מה שברור לדעתך "לכל בר בי רב", שני דברים:
א. מאחר ולא ראיתי כתב הסמכה בשם כלל העולם שמסמיך אותך לדבר בשם "כל בר בי רב", הרי שאין אלא לפרש משפט זה כעוד חלק מחזיונות הגדלות שלך. בקיצור, לא משהו שמחייב תגובה רצינית ועניינית.
ב. כל בר בי רב מוזמן להיות מאושר ובטוח במה שברור לו. אני, כרגיל, עומד לחלוטין מאחורי דברי בין אם זה מוצא חן בעיני "כל בר בי רב" ובין אם לאו.
אילו הייתי סובר שזה רלוונטי באותו משפט מן הסתם הייתי עושה זאת. כרגיל, דעתך שאתה משוכנע מה דעתי או מה בא לי לכתוב לא מחייבת אותי. היא לא חייבה אותי אתמול, לא מחייבת אותי היום, ולא תחייב אותי מחר.
יפה. אם אמירה זו עושה לך טוב (די מעתיקנית, אבל ניחא), שיבושם לך.
גם כאן נכון מה שנכון לגבי 90% מהמשפטים שאתה כותב, אני לא אחראי להזיות שבין אוזניך ולהמצאות שנולדות במוחך הקודח. במקרה דנן מאחר ועדיין לא ברור לי מה או מי הם בדיוק אנשים "מסוגי", ממילא לא ניתן להתייחס לדבריך עניינית. על כן הדרך היחידה לקרוא אותם היא עוד נסיון פתטי שגרתי לעקוץ או להישמע נורא חכם. שוין. כבר אמר החכם מכל אדם לפני, אין כל חדש תחת השמש.
שמח שאהבת. שנציין את העובדה הפעוטה שלא טרחת בשום מקום להרחיב את בחירת המילים שלך או להסבירם ואתה רק מנסה לערפל עובדה זו יפה באמצעות העקיצות הסמי-מצחיקות שלך, או שנניח שגם שאר הגולשים ישימו לב לזה לבד?הרינג, הכי אהבתי את :"מאחר ועדיין לא ברור לי מה או מי הם בדיוק אנשים "מסוגי" "
רב תודות וכן למר ולכל עם ישראל.רק בריאות חמוד, והרבה. אתה זקוק לזה כאוויר לנשימה.
גם אני הרגשתי את זה בנושאים אחרים שניסיתי להתדיין עמו.אתה יכול להשבע על כך ? תמהני, מאחר וברור לכל בר רי רב שאין לך מושג על מה שאתה כותב. [החל באריק שרון וכלה בבנט].
כמוך גם אני מרגישה, הקריב לא מעט בהעדר סגר.ליבי עם קורבנותיו וקורבנות פעילותו. מדובר באלפים שאיבדו את חייהם.
עם יד על הלב.ליבי עם קורבנותיו וקורבנות פעילותו. מדובר באלפים שאיבדו את חייהם.
ולמה חשבת שהוא התכוון ? לניספים בהילולה במירון ?עם יד על הלב.
אם כוונתך קורבנות הקורונה, גם בסגרים היו קורבנות.
אין ספק. היו קורבנות לנגיף והיו קורבנות מעצם הסגרים (אם כי אלו קורבנות מסוג אחר לחלוטין כמובן). אבל וזה ההבדל הגדול, הממשלה ניסתה לפעול ולעשות משהו נגד זה. אם פעלה נכון, באופן מושלם או לקוי, על זה אפשר להתווכח. אבל היא פעלה. לעומת זאת אין אפילו פעולה אחת שהממשל הנוכחי עשה מיום הקמתו. גם כשהם מציירים את ההחלטה שלא להפעיל סגרים כהחלטה מודעת ויזומה, זה שקר אחד גדול. בנט רצה דווקא להחמיר בהגבלות, אולם חולשתו הפוליטית הפנימית מחד והרכב הקואליציה שהוא בנה מאידך מנעו זאת. אז שמו פס אחד גדול על העובדה שאנשים מתים ברמה יומיומית, התשקורת הפסיקה ממילא לשדר עובדה זו בצורה ישירה וגלויה כפי שעשתה לפני כן, מה שהקל כמובן על הקואליציה, ובסופו של דבר, ים של אנשים מתו על אף שהיו יכולים להיות בחיים היום.עם יד על הלב.
אם כוונתך קורבנות הקורונה, גם בסגרים היו קורבנות.
שיחזור לחיק אישתו ומשפחתו, לא ירגיש בודד.
מה הסיבה שיצא בהכרזה כזו?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.