ליאתושששששש

pardoi

New member
סבבה לגמרי

אבל להשוות לשואה? זה מה שהביאנ לי תסעיף לא הגויאבה ולא שומדבר אחר (הגויאבה רק סיקרנה אותי)

pardoi

New member
אתה לא חייב לקרוא את מה שאני רושמת

ולא ממש בילבלתי תשכל ויש עוד הרבה שאוהבים אותה ואתה יכול "לבלבל תשכל" על מה שאתה אוהב..אני לא אגיד שאני מעדיפה להישרף באושוויץ כמוך... אני אמרתי לך לא להביע דעה??? רק אמרתי לך שאתה יכול להביע אותה בצורה פחות קיצונית ומגעילה...יש גבול לכל דבר..תאמין לי שאני יכולה לקבל צחוק בסבבה אבל לא משנה עם מי הייתי אומר דבר כזה זה היה מעביר בי חלחלה.

pardoi

New member
דיויד הכל בסדר איתך

או שאתה סתם מתעלם ממני לגמרי...

b0redavid

New member
אני חושב שאת מגזימה בתגובתך.

את חושבת שאני, זהו סיכמנו. אני לא רואה בעיה בבדיחות על השואה - אם סיינפלד יכול.. את סתם לוקחת קשה, וחבל. אני לא חושב שבדיחת השואה באמת הטרידה אותך כמו הירידה על מסיקה, סתם נעלבת שלא כולם בטעם שלך. זה מה יש!

pardoi

New member
אם ככה אתה חושב

אז סורי אבל אתה ממש טועה.... נכון אני מתה על מירי מסיקה..אבל לא כולם צריכים להיות כמוני..מבחינתי תשנא אותה זה על ה*** שלי...זכותך לטעם אישי ואפילו רצוי שהוא יהיה שונה ומגוון אין לי גם בכלל בעיה עם בדיחות על השואה רק שזאת ספציפית עשתה לי משהו לא טוב.. אולי זה שילוב של שני הדברים.. אולי זה עצם ההשואה של מוסיקה של אמן ל.... ולא משנה איזה אמן... אם הגזמתי בתגובתי אני מתנצלת אבל זו דעתי לפחות

ענבל, נראה לי שפיספסת את הנקודה...

הוא מזוכיסט! הופעה של מירי מסיקה לא תספק אותו

למעלה