ליאתושששששש

pardoi

New member
ליאתושששששש../images/Emo124.gif

זכיתי בכרטיסים להופעה של מירי מסיקה אתמול בחולון אז צילמתי כל מיני קטעים זה בשבילך כפרה!!!

Paranoid Eyes

New member
אם ננעלו?

אני מקווה שהיא לא הרסה את זה, אחרת עופרה ז"ל תתהפך בקברה..
. חוצמזה, היית בחולון ולא אמרת?:\

pardoi

New member
ממש לא

תשמעי מה שיש ותגידי לי לבד... חותמזה בנוגע לחולון..הייתי שם עד 12 וחצי בלילה וחזרתי הבייתה חולה עם חום... באמת היית רוצה שאני אגיד לך שאני בחולון?

pardoi

New member
טוב טוב

אין לי את הטלפון שלך....תירוץ מספיק טוב??? סתם כפרות!!!

אוי...היא כזאת מדהימה!

התאהבתי בשיר החדש שלה "עכשיו אתה חוזר בחזרה". תותחית! כולם זוכים ורק אני לא?

pardoi

New member
אין לך את הדיסק

החדש שלך? בושה!!! הדיסק מטריף , יש את השיר "תמונה" שלדעתי כמו שאני התאהבתי בו ככה גם את ואכן.."חוזר בחזרה" אכן מטריף

pardoi

New member
נכון

השאלה אם תעשי (וא כן את חייבת להדיג לי מה דעתך על הדיסק ואיך לעזאזל לא עשית את זה קודם???)

את לא מבינה איך אני מקנאה בך

הייתי מתה ללכת להופעה שלה ועוד עם ירדנה ארזי
שמעתי שהיתה הופעה מעולה - רק חבל שלא היה לי עם מי ללכת.....

pardoi

New member
למה לא אמרת???

ותפסיקי לקנא..לכי להופעה שלה..אפילו לבד..יש לה אחת בתיאטרון היהלום ברמת גן עוד מעט תאמיני לי שללכת לבד או עם מישהו (אם יש לך איך להגיע כמובן) זה ממש לא משנה, בכל מקרה את החוייה המדהימה הזאת את עוברת עם עצמך

לא אמרתי מה?

אני ידעתי שזכית בכרטיסים?
ואולי באמת אני אלך לבד - למרות שזה יראה לי מוזר רצח - זה לא כמו סרט שאת יושבת בשקט באולם, בהופעות כאלה - אני מאמינה - שדי משתוללים, אז מה אני ארקוד עם עצמי????

pardoi

New member
אה נכון

פירסמתי בפורום מירי מסיקה בכינוי השני שלי שזכיתי בכרטיסים..טוב סורי וזה ממש לא כמו סרט... וזה נכון לעכשיו באולמות כמו קולנוע אז אין ממש (לצערי) מקום לרקוד אז בקטע הזה לא תהייה לך בעיה

b0redavid

New member
הייתי מעדיף לחזור 74 שנה

אחורה בזמן, לעלות על רכבת, ולעשות מקלחת בגרמניה.. מאשר ללכת להופעה של הגויאבה הזאת, אבל זה אני - סורי!

pardoi

New member
למה גויאבה<?

בכלל..למה להשמיץ? אתה לא אוהב את המוסיקה שלה? זכותך..אבל להשמיץ ככה? ועוד להעדיף ללכת למחנה ריכוז? זה קצת מוגזם לדעתי. חוצמזה..אתה מכיר את השירים שלה שאתה מדבר בכלל?

b0redavid

New member
אני בא ומבלבל לך ת'שכל

על המוזיקה שאני אוהב? לא. זכותי להביע את דעתי הכנה. ודעתי הכנה היא שהיא גויאבה.

בדיוק מה שרציתי לשאול אותך

למה דווקא גויאבה? לא יודעת מה איתך, אבל לי דווקא הפרי הזה עושה אסוציאציה של משהו טוב

b0redavid

New member
כי זה נשמע לי מצחיק!../images/Emo13.gif

אבל דוגרי, אנשים לא צריכים להיעלב מביקורות.. אני לא בא להגיד למישהו: "המוזיקה שאתה שומע מעפנה, אז גם אתה!", לא קשור, טעם וריח וכל החרא הזה. רק ש-א-נ-י אומר את זה בדרך המיוחדת שלי, ככה אני. רוצים הנחות? תביאו תלושים.

אני ממש לא נעלבת

אבל מצד שני נראה לי שהגזמת קצת עם התגובה שלך כאילו להתקלח בגרמניה???? מה רע בעזה??

למעלה