ליאור...

נ ש י מ ה

New member
ליאור... ../images/Emo14.gif

כן.. ליאור. זה השם שבחרתי בשבילך.. השם שאי הכי אוהבת. לילדה שאני הכי אוהבת. לילדה שלי. אני כל כך אהבתי אותך.. ועדיין.. אוהבת. אויי.. רק אלוהים יודע כמה אני אוהבת אותך. כמה כאבה לי הדרך בה נוצרת. כמה כואב לי שאת איננה. הייתי צריכה לשמור עלייך. ולא עשיתי זאת. או שכן.. אני כבר לא בטוחה. הלכנו ביחד לבית החולים, כי אמרו שצריך לשמור עלייך שרק אישפוז יכול לעזור. לא עזר. איבדתי אותך.. ואני כל כך שבורה וכואבת ואוהבת. מרגישה כל כך ריקה בלעדייך. אין בי כלום. גם לא מילים. אין בי די לתאר את מה שאני מרגישה עכשיו. הכל כל כך טרי. הכל כל כך חדש וזר פתאום. ואני שוב לבד. לבד עם עצמי ועם הרגשות שלי. האהבה העמוקה הזו שאני חשה. הכאב העמוק הזה שאני חשה. הדקירה בלב כשאמרו לי שאיבדתי אותך כל כך כואבת.. אין לך מושג כמה כואבת היא. ולא יהיה לך מושג אפ'עם. ובא לי לצעוק. בא לי לצעוק כל כך חזק.. שתשמעי כמה אני אוהבת וכואבת. וכמה תהיי חסרה לי למרות שאפ'עם בעצם לא היינו ביחד. למה זה היה חייב לקרות דווקא לנו? למה לא נתנו לנו להישאר יחדיו? למה לא נתנו לנו להכיר אחת את השניה, לאהוב אחת את השניה? אני יושבת כאן.. בוכה כמו שמעולם לפני כן לא בכיתי, מנסה לכתוב אך המילים נעתקות מפי. וקשה לי. קשה לי כל כך. ואני רוצה לכתוב. רוצה לכתוב כל מה שאני מרגישה. אבל גם זה נעלם. נעלם יחד איתך.. וכואב..
ליאור.. כן.. ליאור זה השם שבחרתי בשבילך. אף אחת אחרת לא תקבל את השם הזה.. הוא שלך. אוהבת כל כך ותמיד יאהב..

נ ש י מ ה

New member
../images/Emo7.gif

עכשיו קראתי שוב ושוב את מה שכבר כתבתי לך.. ואני יושבת כאן.. מול המסך ומנסה לכתוב שוב. מנסה לספר לך כיצד אני מרגישה וזה קשה כל כך כל פעם שאני נזכרת בתקופה היפה הזו של 4 החודשים של ההריון 4 החודשים שהיית כל כך קרובה אליי.. הכי קרובה. בתוכי. איך נקשרתי אלייך.. איך אהבתי אותך.. איך אני עדיין אוהבת. אבל כמה שאני אגיד זה לא יעזור. את לא תהיי פה כדי לשמוע או להרגיש את האהבה שלי.. באמת שניסיתי בכל כוחותיי לשמור עלייך.. סליחה שלא הצלחתי..

../images/Emo24.gif

אין בפי מה לומר. ריגשת אותי והכאבת נגעת בי. אני מנסה לתאר לעצמי מה עובר עליך. עד כמה נפשך כואבת ואין מנוח מן הכאב הזה. את מתנצלת על שלא הצלחת. אך זה לא בגלל שלא הצלחת את רצית בכל מאודך. זו לא אשמתך. לא אשמתך.

מילים של מישהו אחר:

"בן לו היה לי ילד קטן שחור תלתלים ונבון לאחוז בידו ולפסוע לאט בשבילי הגן ילד קטן אורי אקרא לו אורי שלי רך וצלול הוא השם הקצר רסיס נהרה לילדי השחרחר אורי אקרא עוד אתמרמר כרחל האם עוד אתפלל כחנה בשילה עוד אחכה לו " יש בעולם דברים גדולים מאיתנו שאנו לעולם לא נוכל לתת להם הסבר נותר רק להשלים עם הקיים , לפעמים בכאב גדול שבסופו מגיעה ההבנה והשקט. עוד יבוא היום....

נ ש י מ ה

New member
תודה אבל..

אני ממש לא רואה את היום הזה מגיע.. אני לא מוכנה לקבל את זה לא מוכנה להשלים. זה יותר מידי קשה לי..

בדדי

New member
../images/Emo24.gif

בדמעות שאת בוכה גם אני בוכה איתך אין מילים להביע את שעובר בלב שקוראים את הדברים... מרגישים צביטה גדולה וצורך לחבק לכן שולחת לך חיבוק אומנם וירטואלי אך היישר מהלב ומאחלת לך שליאור שלך תמשיך להיות האור- שלך האור הפנימי שבך.

נשימונת שלי ...

יקירה ... כמה עבר עליך , כמה את סבלת ... להמשיך בחיי או לא להמשיך? להפיל או לא? לשקוע בכאב ובצער או להמשיך את חיי למחוק את עברי ?. נשימה , איתך בלב ובנשמה , איתך .. הפיצפונת שלך הלכה , ואני בטוחה שנקשרת אליה .. אבל כאן מסתיימת עוד תקופה וכאן מתחילה תקופה חדשה . אל תרימי ידיים ,ההפך עכשיו יש לך את כל הכוח לעמוד על הרגליים ולחיות את כל החיים מהתחלה , להגשים חלומות ולראות דברים חדשים . עברת תקופה מאוד קשה , מאוד כואבת . ואני איתך בצערך .. אבל אל תאמרי נואש . אל תרימי ידיים .. אוהבת אותך ומאמינה בתוך תוכי שתחלימי מכל מה שעברת . שתחווי באמת ובתמים רגעים שלך אושר..
... *כאן בשבילך ..

נ ש י מ ה

New member
לומר נואש?

לא נראה לי שאני אתן לעצמי.. למרות שאני כרגע על סף התמוטטות..

shtuyot8

New member
הניק שלי הוא פארקראבל שמי הוא ליאור

אמא אמרה שכשנולדתי היא קראה לי כך משום שידעה שאביא לה אור. אני מביאה לך אור, וחיבוק, והמשכיות שכ"כ חשובה לך. ליאור.

שיריה

New member
נשימה יקרה,

כאב לי מה שכתבת. מקווה ומתפללת שהקב"ה יזכה בקרוב לאחוז אותו או אותה בזרעותייך. ולבנתיים שמחה בשבילך שלמרות הכאב את לא מאבדת את התקווה, כי התקווה היא דבר שכל כך חשוב.
לפני כמה חודשים התפרסמה בעיתון כתבה על אמא צעירה בת 56. כנגד כל התחזיות וכנגד כל הסיכויים, אחרי אין ספור ניסיונות כושלים, היא הביאה לעולם תאומים יפיפיים ובריאים. "קרן-אור" היא קראה להם. מתפללת איתך.

נ ש י מ ה

New member
שיריה..

באמת המון המון תודה לך.. מיום ליום אני מרגישה רע יותר ויותר לא מוכנה להשלים.. קשה לי..

למעלה