ליאור תישאר!

עץ רענן

New member
ליאור תישאר!

לפני הכל אני חייב גילוי נאות, ליאור אסולין הוא השחקן המוערך עלי ביותר בקבוצה האהודה עלי!... היום בבוקר קראתי בעיתון שככל הנראה בסוף העונה הוא יעזוב וככל הנראה למכבי הרצליה שמחזיקה חצי מכרטיס השחקן שלו. רציתי להעלות מספר נקודות. ללא ספק מדובר בחלוץ איכותי, שנלחם על כל כדור, רץ כל הזמן, תנועה יפה בלי כדור, מסירות יפות. רק בכל הסיבוב השני כבש אסולין רק שער אחד בלבד. (בבלומפילד מול הפועל ת"א) יחסית ל-9 שערים בסיבוב הראשון. וכאן מגיעות התלונות, למה להחזיק אותו אם הוא לא כובש ועוד כאלה סוגי טענות, שלכאורה די צודקות. אבל שימו לב. רוברטו קולאוטי בכל שבעת המשחקים האחרונים לא כבש ולו שער אחד בלבד! בנוסף לכמה החמצות מזעזעות! אבל, הכותרות בעיתונים ובאתרי האינטרנט היו שונים לגמרי. "זו בצורת זמנית", "נפגש עוד חודש". ומדובר בשחקן תפתח בהרכב כל אותם משחקים. וכאן אני שואל, לא שאני מזלזל בקולאוטי, חלוץ ענק! אבל קורה ויש תקופת `בצורת`.

עץ רענן

New member
המשך...

אז למה שלא ניתן לו הזדמנות, אמנם לואיס פרננדז לא ממש מחזיק ממנו, וזה לא נותן הרבה סיכויים שישאר... אבל חשוב שנדע שמדובר בשחקן נשמה ולוחם שחבל לאבד! אז אני פונה מכאן להנהלה, אנא השאירו אותו אצלינו! ולך ליאור, אל תישבר, יש המון כמוני שיודעים ומאמינים בך! היה חזק! תנסה להוכיח כל הזמן שמקומך לא רק בסגל, אלא גם ב11!

SnipeR3

New member
שחקן נשמה

גם כאלו צריכים, אפילו אם הוא לא הכי טוב.

עץ רענן

New member
גם לרואה ואגאנסו תופסים מקום....

תהיה ריאלי, שחקן שהוא טוב אז שווה להילחם מולו על מקום בהרכב. איזה מין טענה זו שהוא תופס את מקומם של הצעירים?...

עץ רענן

New member
היחיד מהצעירים שיכול להילחם איתו...

זה ברק יצחקי. תסתכל על מליקסון במשחקים האחרונים, או על עמית בן שושן שלא מראה ניצוצות אירופה... ומברק יצחקי לדעתי הוא יותר טוב, כי הוא רץ כל הזמן ונלחם על כל כדור! תקן אותי אם אני טועה...

כן אבל,

אם כבר להסתכל על המשחקים האחרונים,אז גם אסולין לא הראה יכולת גדולה..ועמית בן שושן ומאור מליקסון הם שחקנים יותר מוכשרים מאסולין,ותוסיף לזה את העובדה שאסולין לא מראה יכולת גבוהה מהם במשחקים האחרונים - לכן לפי דעתי לא שווה להילחם עליו כל כך. אבל זו רק דעתי

עץ רענן

New member
המענין הוא שדווקא במשחקים האחרונים.

אסולין הראה יכולת גבוהה. רק הבעיה שלא נותנים לו הזדמנויות. מעלים אותו בדקה 70 ודורשים ממנו מינימום צמד....

ולמה הוא הגיע למצב

שמעלים אותו בדקה ה70? כי הוא לא היה מספיק טוב. זה לא שהוא לא קיבל הזדמנות מפרננזד

מליXסון

New member
ראיתם את אסולין פעם מוסר כדור גדול

או עובר שחקן אחרון או בועט טוב ובזמן !

עץ רענן

New member
ממש כן!!!

וכבר כתבתי על זה באחת התגובות כאן. תסתכל על המשחקים הקודמים העונה, מול אשדוד, מול מכבי ת"א, מול כפר סבא...

עץ רענן

New member
לא כ"כ נכון...

אתה יודע שזה לא ככה. כי פרננדז מעלה בהרכב מי תמצא חן בעיניו.... הוא לא ממש ראה את אסולין משחק.... אני לא בא בתלונות על פרננדז, כי הוא ללא ספק מאמן ענק ואנחנו רואים כבר תוצאות בשטח. אבל ברור שיש איזשהו קטע מרגיז בבחירת ההרכבים.... אבל זה לא משנה, בכ"א חבל שהוא לא קיבל הזדמנויות...

מי שמוצא חן בעיניו?

לפי מראה או לפי לבוש? בטח, מי שמוצא חן בעיניו, אבל מי שמשחק טוב מוצא חן בעיניו. ואגב, אתה טועה ומטעה. לואיס נתן לאסולין המון הזדמנויות, יותר ממה שנתן למליקסון ובודאי לאפק. מחוסר ברירה אמנם, ומהעדר חלוצים אחרים, אבל הוא ראה אותו משחק הרבה פעמים.

עץ רענן

New member
הטעות שלך....

אסולין עלה בהרכב מאז שפרננדז על הקווים רק 7 משחקים שב2 מהם הוא הוחלף. (פחות מברק יצחקי, שהוא החלוץ המועדף על פרננדז מהיום הראשון...) אתה קורה כזה הזדמנות?... קולאוטי עלה בכל המשחקים בהרכב ולא כבש כלום, ואומרים שהוא עוד יחזור לכבוש, רק תנו לו זמן...

הוא לא מראה כי מורידים ממנו!

פרננדז לא אומר לו מילים טובות.. הוא כל הזמן מוריד אוצתו לתחתית! כשפעןם הוא היה בכל הרכב! והיום הוא רק מחליף.. אם בכלל.. זה מוריד לו ת'מוטיבציה להמשיך להילחם.. ולהרגיש לא שייך! אני אישית חולה על השחקן הזה! הוא משחק מכל הלב.. הוא נותן את כולווווו למשחק! והיו תוצאות עד לפני פרננדז..

דווקא הדבר היחיד

שהוא טוב בו - זה לכבוש. וברגע שהוא מפסיק לכבוש,הוא כבר לא טוב בכלום...תנועה בלי כדור הוא לא ממש יודע לעשות,על נבדל הוא לא שמע.. הוא רק עושה לחץ ורץ כל הזמן בלי לדעת לאן(בלילי?
) בקיצור, למרות שאני דווקא מעריך אותו על ההשקעה שהוא נותן בכל משחק - הוא לא מספיק טוב.. ובכלל אין מה להשוות אותו לקולאוטי,שאמנם לא כובש אבל עושה הרבה דברים אחרים,מה שאסולין לא יודע לעשות..

עץ רענן

New member
ממש טעות...

חבל שלא שמים לא ללוחמה ולמסירות שלו. זוכר את הגול הראשון מול כפ"ס בסיבוב הראשון? או את הגול הראשון מול מכבי ת"א, או את הגול השלישי מול הפועל פ"ת, את אלו אני זוכר עכשיו, אבל בטוח שיש עוד. אז כדאי שישימו לב לאו דווקא לגולים עצמם.

אסולין ואפק!

אסולין זה השחקן הכי אגואיסט עלי אדמות הוא לא יודע למסור רק לבעוט מרחוק.מישהו זוכר איך הוא צעק על טוטאנה אחרי שאסולין לא מסר לו כדור לגול בטוח . הוא אמר שלא נורה אם הוא לא ישחק בביתר עונה הבאה. יש עוד הרבה קבוצות שירצו אותו . אז שלום ולא להתראות. אפק שחק מול קרית אתה והיכולת שהוא היציג היתה מתחת לכל בקורת למי שלא ראה אישית אני מאד אוהב אותו אבל הוא צריך להוכיח שהוא שווה הרכב.

למעלה