ליאור תישאר!

עץ רענן

New member
אני לא מדבר על אפק...

אבל בזמן האחרון הוא כן מוסר!... ובכלל כל העונה שעברה עם כל האיגואיסטיות הוא היה כמעט מלך השערים...

התכוונת בגלל כל האגואיסטיות

וזה באמת בעיה. שחקן לא צריך לחשוב על מלכות השערים אלא על הקבוצה

אסולין

לפי דעתי הוא יעשה בשכל אם ילך ! פרנדז לא אוחז ממנו והוריד לו את הביטחון עצמי לבין הרגלים

galgal4ever

New member
אסולין- תעלומה

אסולין הוא מסוג השחקנים שאין להם טאץ' מיוחד בכדור (לרואה), אבל הוא מיני-סקורר. שחקן שאם תתן לו כדור מול שוער, לרוב הוא יבקיע. בשבילי אסולין הוא סוג של תעלומה מאוד מוזרה. בסיבוב הראשון כבש 9 שערים ובכל זאת המשיכו לרדת עליו. עד היום אני לא מבין מה הקהל של בית"ר רוצה ממנו ולמה חלק מאוהדי בית"ר שונאים אותו. בסיבוב השני חלה ירידה משמעותית ביכולתו- ככל הנראה בעקבות המאמן לואיס פרננדז שלא מעריך אותו מספיק (כנראה שבצדק). עובדה נוספת היא הבאתו של דוד אגנסו, שללא ספק הרבה יותר טוב מאסולין. אני לא יודע אם יש לאסולין מקום בהרכב כרגע. הסטטיסטיקה מראה שאסולין כובש יותר כשהוא פותח בהרכב ולא עולה כמחליף. ברק יצחקי לעומתו מבקיע יותר כשהוא עולה כמחליף. ללכת לפי הסטטיסטיקה ? לא יודע. את זה לואיס פרננדז רואה- לפי הרצינות, ההשקעה באימונים, היחס למקצוע (אהמ אהמ אפק) וכמובן היכולת. יש כרגע מאבק רציני בין אסולין ליצחקי על חולצת ההרכב הראשון- בנתיים יצחקי מועדף במעט על אסולין. אני סומך על פרננדז שיעשה את ההחלטה הטובה ביותר ומקווה שנראה הרבה שערים. יאללה בית"ר.

אסולין

לפי דעתי הוא יעשה בשכל אם ילך ! פרנדז לא אוחז ממנו והוריד לו את הביטחון עצמי לבין הרגלים

עץ רענן

New member
אם הוא ימשיך להתאמץ ולהוכיח,

אז גם פרננדז יאחז ממנו! והוא יכול לפרוח בבית"ר שהולכת לפתוח באירופה!

Joe0077

New member
אסולין חרא של חלות

הוא נלחם הוא בועט פנדלים הכי טוב בארץ אבל אין טכניקה אין לו מסירות אין לו כלום

rony77

New member
מעריב:מכבי ת"א מתעניינת שוב באסולין

מכבי ת"א חידשה את התעניינותה בחלוץ בית"ר ירושלים ליאור אסולין. כך אישר הערב (רביעי) מקורב לשחקן. אסולין, שאמור לסיים הקיץ את חוזהו בבית"ר, לא צפוי להמשיך לשחק בקבוצתו של לואיס פרננדס והצהובים של הרציקוביץ' כבר החלו לגשש אצל גורמים במכבי הרצליה. כזכור, ליו"ר מכבי הרצליה, אריאל שיימן, שייכת מחצית מכרטיס השחקן של אסולין.

jayawan

New member
ליאור אסולין שלנו ואנחנו האוהדים

חיבים לדרוש זאת. לא נמצא בישראל שחקן טוב כמותו פנוי, ושחרורו מבית"ר יהיה אבל לדורות דפק כמו שקרה לנו עם ארבייטמן.

למעלה