מה אמרת: "עד שהם כתבו את כל הבקשות שלהם אני סיימתי להתפלל" אולי הן מאמינות בזה כמו שאת בתפילה! מחר יבוא מישהו ויגיד לך שעד שהתפללת את כל התפילה הוא כבר..... לוידע מה.....(עזרה...) קיצר- הפוינט שלי זה שהן מאמינות בזה...... אני לא אומר לך שאני שם פתקים בכותל.. אבל בכל זאת- זה שריד מביה"מ!!! אני לא יודע אם זה פסול....... תכלס זה נותן להם הרגשה טובה.....
שיותר קל להם לכתוב את הבקשות שלהם ושזה יעזור להם יותר כי הם לא מתחברים בדיוק לתפילה שאיזה כמה רבנים תקנו לפני 2000 שנה אז הם רוצים איזשהו חלק שהם כותבים מעצמם ולא משהו שאמרו להם
בס"ד היה מאוד מאוד כיף. העברתי הדרכה בעיר דוד לשבט אלעד מסניף כפ"ג-פ"ת. שבט פשוט מעולה שידעו להקשיב לשאול להכנס לדיון והכי חשוב לצחוק ולחייך.. קיצר הרגשתי שבאמת העברתי משהו ולא סתם מרחתי את היום, מה גם שזכיתי להכיר אנשים נהדרים ואני מקווה שאני עוד ישמור איתם על קשר.... קיצר, לראות את ליעד חגי ונעמה היה דיי נחמד....
מה קורה? מצטער שלקח לי שנים להגיב... אז קיצר היה ממש פצצות לפגוש את ליאור,נעמה,מיכל,אילה,חגי,אריאל(וגם את דתי בדם...)(עכשיו לא צריך לבוא למפגש כי כבר פגשתי כמעט את כולם) וגם את כל החבר'ה(כמעט) מהסמינריון... אבל היה בעסה להיתקע בגבעה הצרפתית משעה 2 בלילה עד שש ועשרים....