ליאור פדיחאות בע"מ.....

אמוץ....

העלת לי את הפיוזים היום בגללך הייתי צריכה להפסיק שיחה עם אוריה חלאס די נמאס!!!!!!!!!!! ככה לא בא לי לבוא! לא עניניך...

...

בס"ד ומה את חושבת שאת עושה כל פעם שאני זמין באייסי אמוץ תשאל את אוריה אמוץ תבקש מאוריה אמוץ תודיע לאוריה גם לי נימאס מה את חושבת??????

איילת כ

New member
אני לא מאמינה

ביום שלישי גם אני הייתי בירושלים, איזה פספוססססססססס כמה חבל שלא ידעתי, יכלתי לראות אתכם........

shadow dancer

New member
נראה לי.......

בס"ד שזה יותר בשביל עצמנו!!! זה נותן תקווה והרגשה טובה! חוצמזה... אולי זה עוזר?

איילת כ

New member
אם אתה מתכוון לפתקים

מה עוזר בזה? אתה יכול להגיד בדיוק את כל מה שאתה כותב ליד הכותל, למשל החברות עד שהם כתבו את כל הבקשות שלהם אני סיימתי להתפלל. לדעתי זה מנהג ממש מיותר.

shadow dancer

New member
אופסי....../images/Emo9.gif... טעיתי בשרשור....

בס"ד אכן... התכוונתי לשרשור עם הפתקים...... ושימי
מה אמרת: "עד שהם כתבו את כל הבקשות שלהם אני סיימתי להתפלל" אולי הן מאמינות בזה כמו שאת בתפילה! מחר יבוא מישהו ויגיד לך שעד שהתפללת את כל התפילה הוא כבר..... לוידע מה.....(עזרה...) קיצר- הפוינט שלי זה שהן מאמינות בזה...... אני לא אומר לך שאני שם פתקים בכותל.. אבל בכל זאת- זה שריד מביה"מ!!! אני לא יודע אם זה פסול....... תכלס זה נותן להם הרגשה טובה.....

הרבה אנשים מרגישים

שיותר קל להם לכתוב את הבקשות שלהם ושזה יעזור להם יותר כי הם לא מתחברים בדיוק לתפילה שאיזה כמה רבנים תקנו לפני 2000 שנה אז הם רוצים איזשהו חלק שהם כותבים מעצמם ולא משהו שאמרו להם

shadow dancer

New member
../images/Emo45.gif

בס"ד איך אני אוהב שאנשים לוקחים לי את המילים מהפה.....

איילת כ

New member
אם כבר מדברים על ירושלים

אז יש לי שאלה עליכם. מה דעתכם על זה ששמים פתקים בכותל?????

tamarhp

New member
תפתחי בשרשור חדש

סתם חבל שזה פה.. אבל נראה לי שכדאי שתחכי קצת ואז תפתחי.

טוב אצלי לפחות...

בס"ד היה מאוד מאוד כיף. העברתי הדרכה בעיר דוד לשבט אלעד מסניף כפ"ג-פ"ת. שבט פשוט מעולה שידעו להקשיב לשאול להכנס לדיון והכי חשוב לצחוק ולחייך.. קיצר הרגשתי שבאמת העברתי משהו ולא סתם מרחתי את היום, מה גם שזכיתי להכיר אנשים נהדרים ואני מקווה שאני עוד ישמור איתם על קשר.... קיצר, לראות את ליעד חגי ונעמה היה דיי נחמד....

r3fl3ct10n

New member
עכשיו תורי...

מה קורה? מצטער שלקח לי שנים להגיב... אז קיצר היה ממש פצצות לפגוש את ליאור,נעמה,מיכל,אילה,חגי,אריאל(וגם את דתי בדם...)(עכשיו לא צריך לבוא למפגש כי כבר פגשתי כמעט את כולם) וגם את כל החבר'ה(כמעט) מהסמינריון... אבל היה בעסה להיתקע בגבעה הצרפתית משעה 2 בלילה עד שש ועשרים....

r3fl3ct10n

New member
איך שכחתי???????

ד"ש חםחםחםחםחםחםחםחםחםחםחםחםחםחםחםחםחםחםחםחםחםחםחםחםחםחםחםחםחםחם אש! ממיכל שבת שלום

למעלה