ליאור פדיחאות בע"מ.....

ליאור פדיחאות בע"מ.....

שלום לכולם אכן כן פגשתי את ליאור אתמול בלילה בירושלים בערב התעוררות הוא היה המדריךש ל הסניף שלחי יחד עם מתניה (ליאור ד"ש למתניה ותגיד לו תודה בשמי על זה שהוא סחב אותי- אל תדאגו שמרנו נגיעה הוא החזיק צד אחד של התיק ואני צד שני והוא משך אותי זה היה מגניב:)) בקיצור אח"כ בכותל ראיתי את ליאור והייתי צריכה פלטפון להתקשר הביתה להגיד שאני בחיים אחרי מה שליאור ומתניה עשו לנו הם כמעט רצחו אותנו הלכנו במים קפואים (בנקבתץ השילוח) במשך 40 דקות!!!!!!!!!!! ובאתי לליאור לבקש מי היה לידו? ליעד אז עשינו מפגש פורום קצר ונחמד וכנראה שרק שניהם יזכו לראות אותי.... כי למפגשי פורום אני לא מגיעה.......

ashkeloni

New member
י-ם??????????

גם אני הייתי שם הלילה!!! למה לא אמרתם? הייתי יכול לפגוש אותכם... בכל מקרה...אני חושב שראיתי מישהו דומה לליאור אבל לא הייתי בטוח אם זה הוא...

אתם יודעים שבמפגש..

כששולי, ליאור ושרוך באו ביחד, הם היו רחוקים, וגם שרווך התכופף אז לא ראו את הגובה, ושולי הייתה עם קוקו והייתה שונה מהמפגש הראשון. בקיצור, הם היו ממש רחוקים - אבל ידעתי שזה הם. איך? עפ"י ההליכה של ליאור... חחחחחחח..... מגניב, לא?

mgirl

New member
אממ

אולי זה היה דורון, המדריך שלי לשעבר - הם ממש דומים, לדעתי לפחותתתת...

shadow dancer

New member
מלא חברים שלי מנתניה היו!!!

בס"ד לא יצאתי כי אני צריך לנסוע לאנשהו היום!

beckham17

New member
באותו עניין...

היה ממש אדיר אתמול בכותל. גם הסליחות בכותל, שזאת חוויה מדהימה. וגם האנשים שזכיתי לראות... ראיתי את אילה, מיכל וליעד. ואח"כ ליאור אמר לי שגם את (נעמה) היית שם... התפספסנו... וליאור אמר שגם חגי היה שם. חוץ מזה, וזה העיקר (לא להעליב...), ראיתי אנשים מכפר הרוא"ה שכבר יותר מחודשיים לא ראיתי.... היה ממש אדיר לראות אותם!!! בכל מקרה ד"ש חמה מאוד ממיכל (מיכלוש
)
ב"ה ניפגש בשנה הבאה בירושלים הבנויה!

שאתם אומרים אתמול...

אתם מתכוונים לליום שלישי או שני? כי אני הייתי ביום שלישי בלילה בכותל והלכתי לאיבוד קצת.. הלכתי עם הביצפר שלי ואם הייתם אורמים הייתי לפחות מנסה לראות אותכם! ד"א אם זה היה ביוםש לישי... במקרה התפללתם ושמתם פתקים בפינה של הכותל ליד הרשת הזאתי? כי שמה אני וחברה שלי היינו...

lali37

New member
../images/Emo6.gif

זה מזכיר לי שעמדנו ובאת אלינו ובכלל לא שמתי לב ומיכל קוראת לי שעה: "אילה, אילה" כדי שאני ישים לב כי התבאסתי שפספסתי אותך ואת ליעד ואז עד שקלטתי כל החברים שלך חיבקו אותך ועשית לנו שניה עם היד... וזה היה מזה מצחיק... (זה לא נשמע ככה... אבל נראית מצחיק...) וגם את ליעד ראיתי בסוף
אבל שנינו היינו חייבים ללכת לאוטובוס אז רק החלפנו "היי, מה קורה?"

lali37

New member
גמני הייתי שם../images/Emo70.gif

והייתי עם מיכל... אבל זה התפקיד של אריאל וליעד למסור לכם ד"ש ממנה...
וראיתי את אריאל ואת ליעד (רק שעם ליעד לא ממש יצא לי לדבר...) ושמעתי שגם ליאור היה שם...חבל שלא תאמנו מראש... היינו עושים מפגש פורום קטן...

כי...

ב"ה הם רצו להוציא אבל מ5 אחרה"צ עד 12 בלילה ואנחנו רצינו כל הלילה והם לא הסכימו ניסנו דרך איזה אירגון ברחובות שחשב להוציא לסליחות ביום חמישי לכל הלילה ובסוף מסתבר שנרשמו רק 10 אנחנו 7 בנות וכנראה עוד 3 אנשים שאנחנו לא מכירים. הכל מתחיל מבצפר כי אם היו מסכימים אז הכל היה טוף....

איילת כ

New member
לא נכון

שאני הייתי שם ביום שלישי, בין השעה 7 עד השעה 12 היו שם הרבה בני נוער ויאללה למה היא הולכת לפגוש חבר'ה או להתפלל? וזה לא היה מקרה חד פעמי' אני הייתי בכותל גם ביום חמישי וגם אז היו הרבה אנשים בשעות האלו.......

למעלה