ליאורי, זה בשבילך

צוש

New member
ליאורי, זה בשבילך

אוקיי, אני מקווה שכיוונתי למטרה אמרנו אוסף של checkboxs ולמטה תיבה עם פירוט של ה checkboxs הנבחרים. כיוון שכל box עומד בפני עצמו אין לולאה או משהו חכם כדי לחבר אותם, אז כתבתי לכל אחד ארוע שמעדכן את הרשימה. אני מצרף את הקוד שכתבתי, אשלח לך במייל את הקבצים כולם. במידה ולא פגעתי בול, תשאיר לי הודעה בפורום או במייל, או קח ממישהו את הסלולרי שלי ותתקשר. שלך צוש Private Sub Check1_Click() Command1_Click End Sub Private Sub Check2_Click() Command1_Click End Sub Private Sub Check3_Click() Command1_Click End Sub Private Sub Check4_Click() Command1_Click End Sub Private Sub Command1_Click() Text1 = ```` If Check1 = 1 Then Text1 = Text1 + `` פטריות`` End If If Check2 = 1 Then Text1 = Text1 + `` זיתים`` End If If Check3 = 1 Then Text1 = Text1 + `` אנשובי`` End If If Check4 = 1 Then Text1 = Text1 + `` טונה`` End If End Sub Private Sub Command2_Click() End End Sub Private Sub Command3_Click() Check1 = 0 Check2 = 0 Check3 = 0 Check4 = 0 Command1_Click End Sub Private Sub Form_Load() Text1 = ```` End Sub

צוש

New member
רק עוד הסבר קטן

השמות של האובייקטים : התיבות הן כמובן checkbox1-4 command1 היא רק שגרת חישוב הערך של תיבת הטקסט (אין לה כפתור) command2 היא שגרת היציאה command3 היא שיגרת האיפוס

shanikoo

New member
יאלללה,אשכרה סינית,אבל מה,ראיתם איזה אבא חכם יש לי?אניאישית מנופחת מרוב גאווה כרגע.....

למעלה