לטפס על הקירות

לטפס על הקירות

לטפס על הקירות

התרגום הבא מוקדש באהבה למעריצה מ``ס אחת שלי מעריצה יקרה אוהב אותך המון השיר הוא שיר של רדיוהד שתמיד אבל תמיד גרם לי לבכות קשה להיות בן רגיש לטפס על הקירות -------------- אני המפתח למנעול בביתך השומר את הצעצועים שלך במרתף ואם תכנס יותר מדי פנימה תראה רק את ההשתקפות שלי זה תמיד הכי טוב כשהאור מכובה אני הסדק בקרח אל תבכה או תפעיל את ההזעקה אתה יודע שנהיה חברים עד שנמות לכל צד שתפנה אני אהיה שם תפתח את מוחך אני אהיה שם לטפס על הקירות זה תמיד טוב כשהאור מכובה זה עוד יותר טוב להיות בחוץ 15 נושפים בגב ראשך 15 נושפים במוחך אז תנעל את הילדים בבטחה הלילה ושים את עינך המקלדת יש לי ריח של איש מקומי שיש לו את ההרגשה הבודדה ביותר לכל מקום שתלך שם אהיה פתח את מוחך ושם אני אהיה

איך להעלם לחלוטין

איך להעלם לחלוטין

מעריצה זוכרת שדיברנו על זה שאני נעלם? אז הנה שיר שוב של רדיוהד שמסביר את העניין חחחחחחחחח אתמול עשיתי לי יום רדיוהד שמעתי את כל הדיסקים מהתחלה עד הסוף ניגנתי באקוסטית כמה שירים ונזכרתי זכרון זה דבר נורא טוב אז לשיר ---------------- זה ששם זה לא אני אני נמצא איפה שאני רוצה אני הולך דרך קירות אני מרחף במרחב אני לא פה זה לא קורה בכלל אני לא פה אני לא פה בזמן הקרוב אני יעלם הרגעים כבר חלפו כן הם נעלמו ואני לא פה זה לא קורה אני לא פה אני לא פה אורות של סוף ודברנים נפוחים כבאים והוריקנים אני לא פה זה לא קורה בכלל אני לא פה אני לא פה

shanikoo

New member
שיו,קארל...

האמת היא שאתה פשוט מדהים.ואתה תמיד מצליח לפגוע בול בטעם שלי. רדיוהד מדהימים.אחת מהאהובות ביותר. וטוב לראות אותך פה,נעלמת קצת... אז שיהיה יום טוב באהבה שני

למעלה