לטאו היקר

לטאו היקר

נשימה לפני שאתה נוסע, הרשה לי לאחל לך את הטוב ביותר.
הדברים הגדולים, כמו מסע ארוך, מציאת תחושה של בית במלונות קטנים ללילה, תחושה של פגישה עם מכר ותיק, למרות שאתם לא חולקים אפילו שפה משותפת, תחושה של אחווה ורעות עם אנשים שמעולם לא פגשת וכנראה שגם לא תפגוש.
הדברים הקטנים, כמו להגיע למקום שכוח אל אחרי נסיעת לילה, בחמש וחצי בבוקר, ולגלות פנים מחייכות מאחורי דוכן למכירת מרק נודלס עם עוף... להוציא מהתיק את הכילה ולהירדם בחיוך, לרצות לבכות מרוב אושר ויופי של הנופים, הפשטות והאנשים.
להכיר תרבות שלמדת עליה כל כך הרבה, אבל הפעם מקרוב. לגעת בה, להריח אותה, לנשום. לחפש את התה המקומי המפורסם ולמצוא שוקולד, דווקא מיובא, לסרב בנימוס לסיגר מקומי, לנסות לחתור בקיאק מתנדנד, לשבת בצד האחורי של טוק-טוק מקרטע ולעצור לרגע, למתוח את הגב, ושוב לחפש איזו כוס של תה... או קפה נוראי, או לאו-לאו, או הפי-לאו-לאו, או סינגה, או כל דבר אחר...
להתערבב בתרבויות של מקומיים ותיירים, להקשיב לצחקוקים בכל השפות הקיימות, לצחוק איתם בלי להבין, ובעצם להבין את הכל...
תהנה ותאסוף את כל מה שתקבל, תלמד ותגדל, ושהכל יהיה על הצד הטוב ביותר, בבריאות והרבה אהבה. נתגעגע אליך כאן מאוד, תבוא לבקר, נחכה לך כשתחזור.

0 אור 0

New member
מצטרפת לאיחולים

אך יותר בקצרה: תיסע, תיהנה ותשוב אלינו בשלום

moonlight

New member
דרך צלחה ../images/Emo160.gif

תמצא את אשר אתה מחפש ותשוב אלינו בשלום.

tookmy

New member
נסיעה טובה ../images/Emo24.gif

תהנה, תבלה, חזור בשלום!

yamit23

New member
נסיעה טובה ../images/Emo160.gif../images/Emo24.gif

שיהיה משמעותי - ומרגיע, שיהיה איכותי - ופשוט. ובעיקר - הרבה הרבה כיף.
ומשלוח ענק של
, שיספיק לפחות עד שתחזור ארצה

מה? כבר אתה נוסע?

לא הספקתי להכין לך עוגת שוקולד...
אז... כל מה שמיכל הפליאה לכתוב...(אחריה כבר קשה להתנסח יותר טוב...) ואוסיף עוד קצת... גם בדברים הגדולים וגם בקטנים- שתדע להנות ממנוחה ושלווה, קצת "בטן-גב" מדי פעם, לחוף ים תכול ואינסופי או בצל עץ גדול (beware of falling coconuts) שתהיה לך תמיד אספקת שוקולד בדיוק כשתצטרך להרגיש את המתוק מתוק הזה נמס לך בפה ומלטף את החיך... ושיהיה לך רק טוב וכיף ונעים ומרתק ומלמד ומעשיר ומפתח וטעים. מחכים לך פה לעדכונים וחוויות (כשתמצא ציויליזציה עם אינטרנט, או במילים אחרות "בית חב"ד" כלשהו במקום נידח...
) ואוהבים. דרך אגב- ערב השוקולד והפונדו היה מרתק, טעים ומענג! אולי במפגש הפורום הבא...כשתחזור לארץ- נכין כזה לכבודך...
תמי

טאוֹ

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif

לא נורא שלא הספקת להכין לי עוגת שוקולד. יש לך עכשיו שלושה חודשים להכין את ה"פיצוי"...
שמח לשמוע על ערב הפונדו המוצלח, וחושב שזה רעיון מעולה למפגש הפורום. אפשר יהיה להתווכח בלהט בעד או נגד החלב, בעודנו טובלים תותים ונתחי בננות בתוך מטבל שוקולד נוטף ואיכותי... ולגבי הנסיעה - אני אכן מקווה להתנסות בנפלאות שיש למקומות שאליהם אני נוסע להציע, אבל לא בטוח ששוקולד מקומי הוא אחד מהם... כמובן שאנסה, אבל אני בדיעה שברומא טוב לאכול כמו רומאי, ובקמבודיה - כמו קמבודי... בכל מקרה, בית חב"ד או לא, אשתדל לכתוב בכל הזדמנות. מקווה להתראות במפגש הפורום הבא.

טאוֹ

New member
מחר ../images/Emo13.gif

וכל החיבוקים שממלאים את ההודעה שלך, ואת ההודעות הקודמות, בהחלט ילוו אותי גם שם.

טאוֹ

New member
תודה רבה, יקירתי ../images/Emo99.gif

את כותבת כל כך יפה על מסעות, שמצאתי את עצמי קורא את ההודעה שלך במבט מזוגג, וחושב לעצמי: "הלוואי שהייתי נוסע לשם..." עד שנזכרתי - שאני באמת נוסע!
גם אני מאד אתגעגע אליכם כאן. אולי נגיע ביחד לארץ, את מצרפת ואני מבורמה, ישר למפגש פורום באביב?

טאוֹ

New member
תמונה ראשונה ../images/Emo99.gif

אין מה לקנא, בינתיים נשארתי בארץ... הטיסה שלי נדחתה ליום ראשון הקרוב. אבל אתם מוזמנים לפתוח במוצ"ש עוד שרשור ברכות, פרידות, בקשות למתנות ושטרות מיותרים של כסף ויאטנמי.

מתנות? דיט-דה-ג'או!

קרם/משחה/נוזל/משהו למריחה ועיסוי על אזורים בגוף שחטפו מכות, למניעת שטפי-דם והתנפחויות. נמצא בשימוש בעיקר אצל אמני לחימה העוסקים בשיטות "קשות". תצטרך את זה אחרי שתחזור ונעשה תחרות "מי מגיע ראשון לעוגת השוקולד של רונית"...

אתה ממש סוחט ברכות, הא?

מחכים לתמונה האמיתית... ועד יום שבת ושרשור הפרידה... שיהיה לך המשך שבוע נפלא!

למעלה