לטאה מזוינת

מה??

את אומרת שלליזאד לא יכנסו יותר קטינים מעכשיו בגלל האקט המחאתי הזה? אבל זה ממילא היה המצב שם, לא? באמת חשבת שתשני את זה עם שתי מילים?

I need more

כי לא הבנתי את התשובה שלך. שאלתי שלוש שאלות. את יכולה לתת תשובה קצת יותר מורחבת?

More

את אומרת שלליזאד לא יכנסו יותר קטינים מעכשיו בגלל האקט המחאתי הזה? I'm saying that doing that was a stupid thing to do, especially considering that it demolished every little chance of future negotiations. אבל זה ממילא היה המצב שם, לא? Read previous answer. באמת חשבת שתשני את זה עם שתי מילים? Read topic of last reply.

אני לא רואה שום דרך יפה ורגועה

לנסח תגובה למה שכתבת (ואני שובר את הראש כבר רבע שעה...). אני רק אגיד שזה לא היה במקום ואלחץ על ה"שלח/י" לפני שאטפתה לכתוב משהו מגעיל.

jester789

New member
אני לא יודעת אם התכוונת

ספציפית לגבי מועדון הלטאות או לגבי כל שאר המועדונים, אבל דבר אחד אני כן יודעת, יש מספיק מועדוני הופעות שאין להם הגבלת גיל בכניסה. ומפני שמבחינתי אין שום הבדל בין מישהו בן 17 למישהו בן 19, וכל מי שבא לשמוע מוזיקה משובחת לייב מקבל את אותו הכבוד, ללא שום קשר מאיפה, למה וכמה, אני מעדיפה לפנות לכיוון המועדונים שאין להם בעיה "לארח" קטינים, וגם אם מתפשרים על מועדון שמגביל, זה יהיה הפרט הראשון שאני אציין. כי בסצנה הזאת, לשמחתי הגדולה מאוד, טווח הגילאים מתחיל מ 14 ונגמר ב 100+, וצריך לנסות ולא למנוע מאף אחד לבוא ולהנות!

Yudokolis

New member
ומעבר לשערוריה...

ומעבר להפגנת הסולידריות המוצדקת של מי שעזב את המקום, מישהו יכול לפרט קצת על ההופעות שכן היו, לטובת מי שהיה בברלין באותו זמן?

הליפלופ

New member
ר' תגובתי למעלה

בשם "החלק שלא בוטל" למרות שסימפטיה לא תקבל ממני על זה שהיית בברלין, גד דאמיט!

למעלה