לטאה מזוינת

הליפלופ

New member
החלק שלא בוטל

היו עוד שתי להקות שהופיעו באותו ערב. מההופעה של יובל יצאתי בעקבות הטרמפ אחרי השיר השלישי בערך, אבל מבחוץ התממשה נבואת הזעם שאומרת שמה שנשמע מאוד מגניב בחמש דקות הראשונות, יישמע מתיש (אם ישאר באותה אינטנסיביות) בדקה השישית והלאה. אם המילה "פיוז'ן" מניחה דעת רבים וגורמת לסלחנות לגבי חוסר המבנה המוחלט של הקטעים, אז סבבה. אני אישית אשמח יום אחד לשמוע את האזרחים מתחילים שיר, מנגנים אותו ומסיימים אותו. אתם יודעים מה, אפילו לא חייב להיות בסדר הזה. אבל הירארכיה כלשהי היתה הופכת את הלהטוטים הבאמת מרשימים של חברי הלהקה לרגעי שיא. אבל בכלל רציתי לכתוב על המפתחות. הסאונד היה לא משהו, כפי שכולנו שמנו לב. המוזיקה היתה מעניינת, אבל מסיבות שונות, שקשה לי להצביע בסיכה עליהן, ההופעה לא סחבה. חלק מזה כמובן היה העובדה שכל שיר או ארבעה היתה הפסקה לא מוסברת וארוכה בין הקטעים. בהחלט לא עוזר, לצערי. מוזיקה כזאת יכולה להכפיל את האפקט שלה רק ע"י הערך המוסף של להכנס לגרוב רגוע וג'אזיסטי כזה, לשקוע בתחושה שאנחנו לא ב- 2004, או באיזו שנה שהיא בכלל. ואז היה אפשר להקשיב, להקשיב בלי לחשוב על בוטניק, על הבירה היקרה בצורה שערורייתית (!), על הילד המוזר עם הסיגריה שהסתובב שם. למיטב זכרוני, גם אחרי שכמה וכמה אנשים עזבו, נשארו עדיין לא מעט. אז כאילו, מה אתם חושבים? האם פשוט נחתתי על הופעה רעה של המפתחות?

yaronbarb

New member
למה משום מה חשבנו שההופעה

במועדון הסמטה ביפו?! אני ושגיא הסתבבנו שעות עד שמצאנו את המועדון ובסוף היה סגור, בדיעבד אני מבין שגם לא היינו במקום הנכון...

ofirshw

New member
"חוסר מבנה מוחלט של הקטעים"

יקירי - מה שאתה לא רואה, לא בהכרח לא קיים. ואם הפתרון לבעיה שלך היא שנוסיף זמר, אז אתה רחוק רחוק מלהבין מה מציק לך במוסיקה שלנו. על שערוריית בוטניק לא אוסיף מעבר למה שכתבתי כבר.

ofirshw

New member
נכתב "שיר"

שזאת מילה שמיציאה ממני אגרסיות לא ברורות.

ofirshw

New member
ובכל זאת

אתה מוזמן להוריד 2 קטעים מהדיסק שלינו מהאתר, לשמוע אותם, ולברר לעצמך בדיוק מהו המבנה שלהם. http://www.rotf.us בדף ה- Music

What happened concerning the minors

Is this; There was a problem. While we were trying to solve it by suggesting the owner all sorts of soloutions for it, the minors' crowd was beginning to pile, and people were running in and out, some only to complain, some to try to offer assistance as well. And we were about to reach a break through and have ALL the minors enter. And you know what happened? Someone, who was over the age of 18, went inside, brought 3 beer bottles, and took it out to the minors. That was when the Lizard's owner ceased all negotiations considering the minors, and they weren't allowed inside, Butnik cancled his show, one of the minor's older brother and his friends demanded their money back, received it, and left.

עמית ע

New member
זה פשוט לא נכון

השלב שבו קרה מה שאת מתארת היה כאשר היה ברור לכל הקבוצה שעמדה בחוץ שבעל הבית לא מתכוון להתפשר, ובוטניק כבר היה מחוץ למועדון עם הציוד שלו, בדרך לרכב. אחיו הוציא בירות לצעירים שעמדו בחוץ כאקט מחאתי.

no topic

He still hadn't left, and we were STILL trying to convince the owner to let minors in while it happened. Not just for him, but for the other bands, as well as ourselves. And for the record, SERVING minors with alcohol is illegal.

עמית ע

New member
גם חציית כביש ברגל ברמזור אדום

וגם בעילת קטינה בהסכמה. הייתי במקום וראיתי הכל, לא תוכלי להתווכח איתי על התגלגלות הארועים. הסיפור מסריח ומעצבן, אבל בואו נתקדם. נלמד לקחים ונוודא שדבר כזה לא ישנה. מאחל לך בהצלחה בארגון ארועי מוסיקה נוספים

עמית ע

New member
לא, אני רומז משהו אחר

שבגלל שיש לך תחושת אחריות על הסיפור הזה, הגרסה שלך לא יכולה להיות אובייקטיבית, ואת מנסה לנקות את ידייך, אולי אפילו בתת מודע. בפועל מה שהיה זה שדורון ואחיו יצאו מהמקום עם הציוד ואחיו הוציא בקבוקי בירה לחברים שעמדו בחוץ. דקה אח"כ כבר נשמעו מבפנים צלילי הסקסופון של להקת המפתחות של הצוללת. אבל הויכוח הזה באמת מיותר בשלב זה. שוב, אני מאחל לך בהצלחה בארגון ארועים נוספים ומקווה שמסקנות תיושמנה.

ofirshw

New member
אם שחכתי (ושחכתי): ../images/Emo45.gif

תודה רבה לשרי על ההשקעה והארגון של הערב. למרות אותה תקרית באשמתו של המועדון, אני נהניתי מהערב (למרות שלטעמי הסאונד היה מחורבן), ואני מניח שרבים אחרים גם נהנו. ואם עדיין לא קישרת (כמו שרק אתמול אני קישרתי את הכינוי בפורום אלייך), אופיר - קלידן אזרחי העתיד.

ofirshw

New member
מותר לי הפעם.

אני חושב שמעבר דירה וסחיבת אינסוף ארגזים יכולה להוות תירוץ מצויין לדיסלקציה נקודתית.

למעלה