לחתול יש תשע נשמות.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
יש כאן פורום "שכן" שנקרא "בגידות ואהבה אסורה". משמועות שאני שומע, נראה כי תופעת "הפרת האיסור" היא תופעה נפוצה למדיי
ואנשים שונים אף מוסיפים בני/ות זוג ל"מלאי" עם השנים. על זה איש אינו מדבר, ובמרבית המקרים, דברים נעשים ב"שושו".
אז מה כל כך שונה? שהאחד/ת יוצא/ת וחוזר לביתו/ה אל ה"אחת/ד והיחיד()ה שלו/ה", והאחר פשוט בונה הרמון? ולא יעזור...
מלאי חומרי הגלם ל"שפריץ" שהזכרת הולך ואוזל במהלך השנים, וגם אם נסכים לאימרה ש"איבר קטן לו לאדם; תשביעהו ירעב = תרעיבהו - ישבע"....
היכולות מה לעשות.... יורדות עם השנים למרות הכל.
אין לי בעיה שיעשו מה שבא להם, שיחיו כרצונם. מפריע לי שעושים מצעדים ורוצים שנכיר בהם.

מ ש ה 53

Well-known member
אין לי בעיה שיעשו מה שבא להם, שיחיו כרצונם. מפריע לי שעושים מצעדים ורוצים שנכיר בהם.
צודקת. אני בכלל נגד כל המצעדים מן הסוג הזה, ולא משנה אם מדובר בקבוצת להטב"ים או שונים אחרים. שיחגגו להם בשקט ויעזבו גם אותנו בשקט.

מ ש ה 53

Well-known member
א

כן כך. מה שעושים בחדרי השינה צריך להשאר שם.
שמעי.... כשהייתי ילד, ומישהו רצה לציין שהאחר הוא הומו, הוא היה אומר זאת בלחישה...
כיום, אני מרגיש מול מסך הטלוויזיה כיוצא דופן, כי אני נשוי לאישה אחת ומכל פינה צץ זמר או מנחה או סתם ידוען, ומספר בגאווה שהוא הומו
[או ההיא, שמצהירה על לסביותה]. ואני חש צביטה בליבי, על שאנשים כמוני הופכים לצל ולמיעוט...

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
שמעי.... כשהייתי ילד, ומישהו רצה לציין שהאחר הוא הומו, הוא היה אומר זאת בלחישה...
כיום, אני מרגיש מול מסך הטלוויזיה כיוצא דופן, כי אני נשוי לאישה אחת ומכל פינה צץ זמר או מנחה או סתם ידוען, ומספר בגאווה שהוא הומו
[או ההיא, שמצהירה על לסביותה]. ואני חש צביטה בליבי, על שאנשים כמוני הופכים לצל ולמיעוט...
משה הסר דאגה מלבך.
אנחנו לא מיעוט
הם פשוט כבר לא מתביישים לספר שהם מעדיפים את בני מינם.
ואתה יודע מה?
כמו בטבע שם יש בעלי חיים וחיות אשר מתחפשות לאחרות.
כך גם יש הרבה שהם סטרייטים לחלוטין שפשוט מתחפשים להומו' כדי לקבל תפקידים בתיאטרון, בתרבות ובזמר.
אלה בעיניי הרבה יותר גרועים, כי הם יורדים לזנות של ממש כשהם מוכנים להפשיל ת'מכנס כדי לקבל צלחת עם נזיד עדשים.

למעלה