לחש...לחש..

לחש...לחש..../images/Emo29.gif

שלום לכל אחיי ואחיותיי, אני חדשה בפורום, ומקווה להיות ותיקה.. רציתי לשאול - יש לי חברה טובה שמתחתנת בקרוב, עכשיו, אימא של חברה הטובה השנייה שלי תמיד עושה עין רעה ואני חוששת שתעשה על חברתי הטובה והחתונה. משום מה אפאחד לא עלה על כך שבהאישה הזו שוכן רוע, ורק אני תמיד מרגישה את זה. למרות שתמיד היא טורחת להעמיד פנים.. רציתי לדעת אם יש לחש/ ברכה שיכול לבטל את העין הרעה, וגם כל עין רעה שהיא עשתה לאחרים. ואם יש דרך בה אני יכולה להשאיר את חברתי מוגנת מעין רעה???

שלום לך ../images/Emo39.gif

אני חושבת שכל וותיקי הפורום יסכימו איתו שכל לחש באשר הוא הנו יעיל יותר אם את היא זו שמחברת אותו. להשראה את מוזמנת לפנות למאמרים ולקישורי הפורום. אני אישית ממליצה לך על כישוף "ביינדינג"- אסירה, בו את יכולה להשתמש בבובה, ציור אות תמונה (פירוט במאמרים). אם אין לך רקע עם כישוף, אני ממליצה לך לא לנסות. כישוף איננו גיבוב של מילים ריקות. עלייך להבין מה את עושה. בהצלחה

FireDragon

New member
לא רק לחשים....

דבר ראשון...היי...וברוך הבא.... יש המון דברים חוץ מלחשים שאת יכולה להשתמש בהם... עשבים, קרסטלים, קמעות... אני לא מבין בעין הרע אז תחכי לפירוט ממישהו אחר (או מישהי)

SaberTooth

New member
אמונה תפלה מהמיסטיקה היהודית...

אמונה תפלה מהמיסטיקה היהודית אומרת שאם החתן משתין דרך טבעת הנישואין שלו מיד לאחר החופה אף מכשף, שד או כל יצור זדוני אחר לא יוכל לקלל את הנישואים ולגרום לכשלונם (שבסופו של דבר יביאו לגרושים). אני לא יודע עד כמה האמונה הזו נכונה ו/או אמינה, אבל אני חושב ששווה לנסות...

שלום לך!

קודם כל אני רוצה להודות לך על קריאת ההודעות הקודמות, כנראה או על ידע באיך כותבים הודעה! זה נדיר בפורום הזה... ברוכה הבאה לפורום, תלמדי תלמדי ותהני... בקשר לעין הרע... אני אסכם אתה הודעות ואוסיף, ברשותם של אלה שענו... באמת אם אין לך רקע בכישוף, ולפי ההודעה שכתבת נראה שאין לך לא כדאי שתנסי לעשות דברים כאלה... 2 התחלופות שאני מציעה לך הן: 1. תבקשי מבעל מקצוע, שמוכח שהוא טוב לעשות את זה, אבל למרות זאת האפשרות הזו לא נראית לי. וגם צריך לבקש את הסכמתם של אלה שמטילים עליהם את הכישוף, מסיבות אתיות. 2. את יכולה להשתמש בדברים אחרים, כגון צמחים קריסטלים וכו´... את יכולה לפנות לפורום קריסטלים, שי שם מנהלת ממש חביבה ואני בטוחה שהיא תשמח לפרט לך איזה אבנים יתאימו למקרה הזה. שיהיה לך בהצלחה! ירדן

The Spirit

New member
אי אפשר לומר שזה נדיר

אני לדוגמא, די חדש בפורום אבל כבר הספקתי לקרוא את ארכיון הפורום (אולי לא את כולו), אני בטוח שיש עוד כמה חדשים שעשו את זה, ואחרי כל המהומה שהתעוררה סביב השאלות "הטיפשיות" אני בטוח שאין ברבה כאלה שלא בדקו קצת לפני ששאלו משהו...

למעלה