לחשים...

sky44

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

איפה זה מופיע

black robe

New member
המציאו את זה לסרט...../images/Emo63.gif

אותו ואת "בומבורדה" או מה שזה לא יהיה

ScOrPiO gIrL1

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo72.gif../images/Emo182.gifואת בומברדה?

הפיצוצה!!!!! הרמיוני פשוט מושלמת בסרט השלישי! אין עליה!!!!

tamar05

New member
יש לי כמה../images/Emo199.gif

שתק אינסינדיו אימפדימנטה אגואמנטי פטריפיקוס טוטאלוס אקספקטו פוטרונום רדוקטו

jack skelington

New member
יש לי גם../images/Emo211.gif../images/Emo19.gif

ריטקסמפרה. זבזורטיה. לוקומוקס מורטיס. דיפינדו. אפשר לחשים ממחשקי הארי פוטר
: פליפנדו. ספונג'פיי. גלסיאס. דיפולסו. אקווה אירוטקו. אבנימיקס. קרפה ריטאקטם.

גם לי יש:

טרנטלגרה- קללת הרגליים המקפצות קולופורטוס- נועל דלתות אקספליארמוס- מנטרל משרביט שתק- פשוטו כמשמעו פטריפיקוס טוטאלוס- נעילת הגוף המלאה לוקומוטור מורטיס- נעילת רגליים איפדימנטה- קללת המכשול רדוקטו- מסלק חפצים מהדרך מוביליארבוס- מזיז חפצים ממקום למקום סילנציו- משתיק את הקול סונורוס- מגביר את הקול אקספקטו פטרונום- מסלק סוהרסנים פרוטגו- לחש המגן פלגראטה- לחש מסמן אציו- זימון חפצים קרושיאוטס, אימפריוס ואבדה קדברה כולנו מכירים, לא? (טוב נו: כאבי תופת, שליטה מוחלטת והרג.) יש עוד, אבל אני לא מצליחה להזכר. עזרתי?

כרמל 1

New member
מורסמורדרה - זימון האות האפל

דלטריוס - העלמה אסנדיו - לטוס עם תנופה.. אימורביולוס - לעצור את מה שאליו מכוונים את השרביט..? פניטה אינקירטטום - לפוצץ פרקיאם אמנדו - להעלים עצמות אינברטי סטטיו - להעיף מישהו סבן סוסייה - להוציא נחש מהשרביט אולטה אסנדלה - להעיף את הנחש באוויר איפרה איברסקה - להעלים את הנחש שחרר - אממ.. לשחרר? אינסנדיו - להפיק להבות אש מוביליארבוס - להזיז משהו התקרצף - לגרום למשהו ל..התקרצף פלגראטה - לצייר בעזרת השרביט פרוטגו - להביא משהו כמו אציו? פטריפיקוס טוטאלוס - לגרום למישהו to stop dead
ארוניה אקסימי - להעיף משהו אגואמנטי - לזמן מים

The Walrus

New member
פרוגו זה לחש הגנה...

וחלק גדול מהלחשים שלך לא מהקאנון! אימורביולוס, פניטה אינקירטטום, פרקיאם אמנדו, פרקיאם אמנדו ועוד המון פשוט לא מהקאנון... וחוץ מזה, אומרים 'סרנספרוטיה', לא 'סבן סוסייה'...

The Walrus

New member
פחות או יותר...

קאנון זה כל מה שהסופרת כותבת... במקרה של הארי פוטר: 1. מידע שמופיע בששת הספרים שיצאו, וגם בשביעי בזמן שהוא יצא 2. מידע שמופיע בספרים 'קווידץ' בראי הדורות' או 'חיות הפלא והיכן למצוא אותן' - אפילו שהם אינם חלק מהסדרה, רולינג כתבה אותם. 3. ראיונות עם רולינג או מידע שהיא פירסמה באתר שלה. זה פחות או יותא... כל מה שיוצא מרולינג, בקיצור. לדוגמה: בסרט רואים שיש בסמטת דיאגון סניף של הנביא היומי, אם כי מכיוון שפרט זה מעולם לא צוין בספר, זה אינו חלק מהקאנון. כל מה שהסרטים מחליטים להמציא על דעת עצמם הוא כמו פאנפיק. נכון שלפעמים זה הכרחי, אבל זה לא יצא מרולינג ישירות...

Pr0NgS

New member
גם קלפי המשחק במשחק השלישי

ונראה לי גם בשני הם קאנון, כי רולינג כתבה אותם. כמובן שזה סתם לשעשוע, זה לא עוזר בתיאוריות. <אלא אם כן...>

ToryMaster

New member
תכל'ס

קאנון זה הספרים עצמם, כל השאר זה תוספות לקאנון אבל לאו דווקא הקאנון. כלומר, אם רולינג אמרה שג'יימס היה רודף, אבל אני כותבת פיק שבו הוא חובט, זה לא עושה את זה פחות קאנוני, אבל אם אכתוב פיק בו הוא כן רודף, זה יהיה יותר קאנוני. משהו כזה.

למעלה