לחשים...

isabella 1

New member
לחשים...

אני די חדשה בפורום אז יש מצב שכבר עשו את זה פעם אבל בכל זאת... לכל מי שיש לחשים להוסיף לרשימה מוזמן... 1. לומוס - אור בקצה השרביט 2. נוקס - כיבוי אור 3. וינגארדיום לביוסה - רחף 4. אציו - זימון 5. אובילוויאטה - זיכרון 6. ריקטסמפרה - כאב או משו כזה.. 7. אקספליארמוס - ניטרול נשק 8. אבדה קדברה - מוות 9. קרושיו - כאב, עינויים 10. אימפריו - שליטה 11. פיניטו אינקנטאטם - ביטול 12. לוקומוטר - סחיבה??!? 13.טוב לא זוכרת .. תוסיפו...

mjlk

New member
ריקטסמפרה - הצלפה בשוט בלתי נראה

מסכן דראקווו

IllUS CratioN

New member
כמה שאלות, אם כבר?

לחשים וקללות זה אותו דבר? <פעמים מסוימות הם קוראים ללחש מסוים 'קללה' וההיפך, יש הבדל?> וידוע באיזו שפה הלחשים? די דומה ללטינית\ספרדית...די בטוח שזה לא באנגלית
.

isabella 1

New member
אממ...

נראה לי שלחשים זה כללי וקללות זה יותר לדו קרב וכאלה... ובקשר לשאלה השניה... מי שמבין קצת ספרדית/לטנית מטלנובלות ... אז המון מילים של הקללות/לחשים באמת מזכירות.. למשל אולבידה= שכח ואובליוואטה לחש שכחה...

Scouts Boy

New member
יש גם באנגלית

רדיקולס לדוגמא הוא בעצם "מגוכח" באנגלית, להפוך את הבוגארט למגוכח...

meital f

New member
כי....

ניראה לי שקללות זה יותר גרוע זה כאילו לדו-קרב וקללות זה יותר לצד האפל ולחשים זה כזה יום יומי

Pr0NgS

New member
קסמים זה יותר שם כולל. Spells

ויש Chrams שזה לחשים, שכבר אמרתי שרוב ההשפעות שלהם הם חיוביות, כמו לחש העידוד. ויש הקסמים הרעים שהם curses, hexes שמטרתן היא רק לגרום רע.

Pr0NgS

New member
קללות הן קסמים שגורמים לפגיעה.

לחשים הם קסמים בעלי טבע יותר נעים ורובם גורמים להשפעות חיוביות. יש גם לחשים שהם ניגודיים לקללות, כמו להתיר לוקומוטור מורטיס או להפסיק טרנטלאגרה.

ScOrPiO gIrL1

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo72.gif../images/Emo182.gifארסטו מומנטום

זה כפי ששומעים באנגלית זה עצירת הרגע! aresto עצירה momentom הרגע שקורה עכשיו!

כרמל 1

New member
אהה... מגניב לא חשבתי על זה ../images/Emo6.gif

בספר השלישי הרמיוני אמרה שדמבלדור הניף את השרביט שלו והארי כאילו האט לפני שפגע בקרקע.

למעלה