לחשים

שמים1

New member
לחשים ../images/Emo79.gif

כאשר אתה שר לי שירת אהבתך , גופך מנגן בגופי כבכלי מיתר. אני לוחשת לך בקול חרישי , מספרת לך על הקסם שנגע בליבי.

דורדור3

New member
נעימות

ויש שאלי את נרכנת מישירה מבט נעימות לבך מפזרת ובהרמוניה מופלאה נעים אנו בדואט מתמזגים כמו ים ושמים באופק והמית הגלים שרה את שירת אהבתנו הרותחת כמו קצף לבן על קומקום הים

לואט אתה

לי מפזם חרישית את שירת אהבתנו בין ים לשמים בדואט הרמוני בצלילים רוטטים שירת לבי אליך קוראת, נמל הבית ממתין לספינותיך בוא, הטל בי עוגן בואה התמזג במימיי

דורדור3

New member
אשה על החוף

חרטום ספינתי עייף מנדודיו דפנות עץ מלוחים מפלחות גלים סוערים משוועות לחוף מבטחים הנה נמל באופק ומימיו שקטים ורכים ועל החוף אשה מהלכת ממתינה למלח שיעגון על מפתן ליבה שיביא לה צדפה מארץ רחוקה

שמים1

New member
גלים ../images/Emo79.gif

בגלים של ים נשברת לחופך רוחות תשוקתך עטפוני בסערה ומרחוק אשקיף אל ספינת חייך אחפש בערפל תורן ספינתך.. מתנדנדת בין גלים סוערים עוצמת אהבתך מנפצת ספינת חיי בין תחושות עזות למילים מחפשת להטיל עוגן לחופי אהבתך.

מולוקו

New member
מלחין הלבבות

כמיתר אנגן על כינור הוויתך שפתיי נושקות לשפתייך שלך ושריקת הרוח אומרת שירה.

שמים1

New member
מנשיקות פי ../images/Emo79.gif

אנשקך מנשיקות פי שפתיי תרקומנה גלים של ערגה תווים קטנים תישא הרוח תשיר שירת תשוקתינו.

שמים1

New member
חולות מדבר ../images/Emo79.gif

ברגליים יחפות תטופף צעדיה על חולות מדבר יוקדים , שפתותיה חרבה , עיניה אש להבה ופיה ימלמל שירה חרישית תנועותיה עזות טומנות עוצמה וכאב בריקוד סוער על חולות מדברותיה מחוללת את ריקוד חייה .. קדה קידה לאמא אדמה בדמעות כאב תרווה עקבותיה... על חולות מדבר זהובים קרני שמש יוקדת , מעירה זכרונות באם תעבור במדבר חייה היא עדיין ממשיכה לרקוד.....

למעלה