לחשים וסגולות

BRONCO

New member
לחשים וסגולות

האם ניתן לעשות כישוף להחזיר בת זוג אם כן אשמח לדעת איך בברכה

אני לא חושבת שאתה צריך ישר לרוץ

לכישוף... אם הייתה בעיה ובגללה היא הלכה..היא תלך שוב. ואתה סתם מבזבז לעצמך זמן או עצבים.. לדעתי...תוותר...יש עוד המון דגים בים!

BRONCO

New member
כישוף../images/Emo13.gif

נתת יופי של תשובה אבל אנחנו בפורום של כישוף לא? בגלל זה שאלתי את השאלה ובכול זאת האם ניתן? לבצע דבר שכזה.

כן, ניתן.

ואני יודעת שזה פורום כישוף...אבל אולי כדאי שתחשוב פעמיים?? לא נראה שזה הצעד שיפתור את הבעיות שלך...תחשוב על זה

BRONCO

New member
כישוף

אני אחשוב על מה שאמרת ועל האימרה שלך אבל בכול זאת האם תגידו לי איך במידה ואחלית שאני רוצה? שיהיה בוקר טוב לכולם בברכה

לפי דעתי....../images/Emo22.gif

אני יסביר לך את זה ככה: אתה לא יכול לקום בבוקר ולהחליט שהיום אתה עושה כישוף!!
אתה צריך לפני-כן ללמוד על הנושא, לקרוא ספרים (
), לשאול שאלות(
), להתעניין יותר.... כי זה נורא מסוכן ישר לעשות כישוף!!! אתה חושב שזה משחק?? אני רוצה להגיד לך שלא!! ויכולות להיות בזה המוןןן סכנות, אפילו סכנת חיים!! אז אנחנו מציאים לך לא להיכנס לזה סתם .....
ותחשוב טוב טוב על מה שאני אומר לך!! ואם את רוצה בכל זאת לעשות כישוף..........
אז תתחיל לקרוא ולהתעניין יותר בכל הנושא הזה... ורק כשתרגיש מוכן לעשות כישוף (כי כשתקרא את החומר תבין בדיוק למה אנחנו מתכוונים שלא כדאי לך כ"כ לעשות ככה סתם כישוף כשאתה אפילו לא מבין בזה טיפה...!) חומר: (אני נותן לך בכלל מאמרים בכל מיני נושאים תבחר מה מעניין אותך..) 1. מאמרי הפורום 2. מאמרי פורום האחות, שמאניזם פגאניזם 3. ספרים שהציעו כאן הרבה אנשים... אתמול שלשום היה כאן שירשור של כל מיני ספרים.... תסתכל למטה בדף, ותסתכל בכלל כמה דפים אחורה קצת דיונים שעשינו... אולי תלמד מזה גם משהו....

BRONCO

New member
כישוף

אם זה כול כך מסוכן אז מדוע אתם עוסקים בזה? ועוד בגילכם אם הגיל שלכם נכון 2 באמת שאין לי שמץ של מושג בכישוף אבל מה הסכנות בכישוף שביקשתי 3 ואם מישהו שיודע יכול לעשות את זה למעני? אשמח לקבל תגובה בברכה

תשובות

1.אנחנו עוסקים בזה כי: א. זה מעניין אותנו ב. אנחנו כל הזמן לומדים עוד ועוד ואנחנו לומדים כל מיני דרכים ושיטות ואנחנו גם לומדים איך שזה לא יהיה מסוכן! ובגלל זה אמרתי לך שתלמד על זה יותר!! ואז תבין את הסכנות ותלמד להתגונן מפניהם! מבין? *אין גיל למאגיה!!!! 2. כי מה שאתה רוצה לעשות זה כמו אונס רק בדרך אחרת! זה לכפות על מישהו לחזור אליך!!! אז אם נגיד תעשה משהו לא נכון או לא יודע! חוצמזה יש כאלו שאומרים וגם מאמינים שקיים חוק השילוש שכאילו (הכישוף שאתה רוצה לעשות זה כישוף רע! לכפות על מישהו משהו!) יחזור אלייך פי 3 ! 3. בקשר לשאלה הזאת...אתה תצטרך לברר..... אני יודע?! אולי מישהו יציע את עצמו....??? מי יודע?! מקווה שעזרתי

BRONCO

New member
כישוף

הריי כול דבר שאנחנו עושים בניגוד לדרך הטיבעית הוא למעשה דבר רע זאת אומרת "גם שיכנוע מילולי יכול להחשב ככישוף"לא? אז מה הטעם בכישופים אם כול דבר נחשב לכישוף רע וזה חוזר חזרה. ובכול זאת אשמח לדעת את הסכנות בכישוף הספציפי הזה. ואם מישהו אחר מבצע את הכישוף גם אני חשוף לחוק השילוש? ואם יש אדם שיודע לבצע את זה ללא סכנה" או שידריך אותי בצורה טובה בברכה

FireDragon

New member
כישוף הוא לא דבר על טבעי...

דבר ראשון, כישוף הוא לא משהו "על טבעי"... חוק השילוש מקומו בוויקה... לא במאגיה. דבר שני, אף אחד לא יעשה במקומך את הכישוף.. לא מישהו שמבין בזה בכל מקרה...

L e s t a t

New member
כאן הטעות שלך

את חוק השלוש אימצו מאגים רבים ברחבי העולם, אני רק מדגיש שמקורו בדת הוויקה כדי שלא יספרו לכם סיפורים שזה בא מלפני 300 זיליארד שנות אור. שוב, קארמה היא לאו דווקא חוק השלוש, חוק השלוש הוא חוק קארמתי. אם יש מבינכם מאמיני קארמה או חוק השלוש, סבבה לכם. חוק השלוש בא מהוויקה, זה לא אומר שאין לו מקום במאגיה ובטח שלא אתה תקבע את זה ועוד בשביל כולם.

FireDragon

New member
מקומו=מקורו.....

לא אמרתי שחוק השילוש וחוק הקארמה הם אותם חוקים.... אפשר לחשוב שהיית מנסה להבין משהו במקום להידבק למילה מסכנה....

BRONCO

New member
עדיין לא קיבלתי הסבר לשאלתי

האם מישהו מוכן להדריך אותי או שאתם רק אוהבים לדבר ולא לעשות

כמה תשובות לעיניין.............

דבר ראשון, אם אתה רוצה להחזיר בחורה שעזבה, זה נקרא ביימינו כפייה וזה נחשב למאגיה שחורה ואני לא מתעסק בזה!!! דבר שני, הכישוף זה הפתרון האחרון שאדם צריך לשקול זאת אומרת שאחריי שבדקת בקפידה את כל האפשרויות שלך והן לא טובות אז כדאי להשתמש בכישוף!! דבר שלישי, אדם אשר אין לו את היכולת להטיל כישוף, יכול לנסות כמה פעמים שירצה אבל לא יצליח לו!!! אם לא עסקת במאיגה הרבה ולמדת את החומר התאורתי וגם תירגלת אז אין לך יכולת להצליח להטיל כישוף (לרוב.....) דבר רביעי, למקרה שלא ידעת, הטלת כישוף דורשת הרבה אנרגיה וכוח, זה לא להגיד כמה מילים לשרוף משהוא ולצפות שזה יעבוד ולמחרת הבחורה תחזור!!! דבר חמישי ואחרון, אני באמת חושב שכדאי לך לחשוב טוב טוב על כך שאתה הולך להשתמש במאגיה שחורה (שזה דבר דיי רע......) ולכפות על אישה משהוא שאינו רצונה האישי!!! ותחשוב שזה יחזור אלייך פי 3 בסופו של דבר!!!! (כמו שכבר רשמו לך!!) אז לפני שאתה חושב שהכישוף זהו הפיתרון הכי קל ונוח, תשקול שוב את כל האפשרויות!!! בהצלחה!!!!

BRONCO

New member
אם כבר עסקיננו

במגיה שחורה מה ההבדל בין כישוף למגיה שחורה הרי לפי דברכם שני הדברים פסולים או מסוכנים דבר שלישי באיזה צורה זה אמור לחזור? ובכול זאת מישהו מסוגל להסביר לי להסכלה כלליתי על איזה כישוף מדובר בקוים כללים. ומדוע ישנם אנשים אשר מציעים את כוחותהם לדבר הזה האם הם אנשים מסוכנים? בברכה

ההסבר.........................

אין הבדל בין כישוף למאגיה שחורה, במאגיה שחורה וגם בלבנה אפשר להשתמש בכישוף!!! ובקשר לפסול או לא, לכל אחד יש את דרך החיים שלו ומה שנראה לי פסול יכול להיות דבר מאוד טוב ונכון לאדם אחר!!! ובקשר לצורה שזה אמור לחזור, אני לא יודע אם יש מישהוא שיוכל לענות לך בקשר לשאלה הזאת, ישנם מלא צורות, אין דבר ספציפי כלומר, אם תעשה את הדבר הזה: _______ בגלגול הבא יקרה לך הדבר הזה: ________ ........ מקווה שהבנת..... ובקשר לאנשים שמציעים את כוחם, כבר היו מלא דיונים בפורום על אנשים מזוייפים שסתם גורמים לך לשלם כסף ולא יוצא לך מזה שום דבר, ואני כמעט בטוח שכשרשמת, חשבת על איש שמציע את "כוחותיו" תמורת כסף........ ובקשר ללסטט, וואו כמה סבלנות, אבל אני לא חושב שזה היה יפה לעשות את זה למישהוא חדש שנכנס לפורום ומבק עזרה אבל אתה צודק במאה אחוז, זה באמת דיי משעמם לענות על אותן שאלות 700000 פעם לכול איש חדש שנכנס!!! אני חושב שבאמת צריך כבר לתפוס יוזמה ולהכין את המאמר הזה שכל החדשים יקראו ויהיה בו את המידע הבסיסי...... איך קראת לזה?.....

אם ההסבר היה מכוןן אלי!!

אם זה אתה זה שכתב לי על ההסבר שלך בהתחלה כן רציתי לקלל מישהי אבל בתוך ליבי אמר לי:"אל תעשה את זה כי זה לא אתה אלה מישהו אחר" והבנתי שבסוף לא רציתי לא בגלל האומץ או משהו כזה אלה בגלל זה לא אני אני בכלל כן עם אנשים ונחמד איתם אני אולי התנקמתי בכמה אנשים וראיתי איך הם נפגעו ממני ויכול להיות שאולי לא הייתי צריך להחזיר אלה להתעלם אבל התמכרתי לנקמות הללו והמשכתי ולא ידעתי מה אני עושה עד החופש הגדול כך שלא אוכל לפגוש אנשים בכדי להתנקם בהם והיה לי הרבה זמן לחשוב על עצמי ועל המעשים שלי והבנתי שאני רק פוגע ומחמיר את המצב והנה לאט לאט אני משתנה בחזרה איך שהייתי קודם וזה דווקא מוצא חן בעיניי ועכשיו הנה אני עוסק במאגיה הלבנה ובאפורה ולא בשחורה

BRONCO

New member
סוף סוף

היתיחסות רצינית והסבר פשוט ומובן תודה רבה שנית אני לא חשבתי על אף אחד כי אני לא מכיר מישהו כזה לכן שאלתי את כול השאלות כי חשבתי לקבל עזרה ממכם בכול אופן תודה רבה למרות שלא היצלחתי לקבל את מבוקשי בברכה

למעלה